Reginko!
Załącznik 37340
Wersja do druku
Reginko!
Załącznik 37340
Załącznik 37341
Załącznik 37342
Dla naszej Agusi
Załącznik 37343
i dla wszystkich
miłego dnia
Dzięki Aga za piękne powitanie i życzenia :)
To ja dorzucę jeszcze ciacho i belferską kawę dla wszystkich :)
Załącznik 37345
Dzien dobry!
Dolaczam sie do zyczen dla Agnieszki i wszystkich innych nauczycieli!
Zdrowia!Szczescia! Pomyslnosci!
Wiele sil ...ale i wiele cierpliwosci!:)
http://planszedydaktyczne.pl/userdat...e9d386eccc.jpg
Za kawke serdecznie dziekuje Maniusiu! Wyglada oblednie!:mdr:
Dobrego dnia dziewuszki!
I i druga kawa wraz z druga Agnieszka sie pojawila! I torcik! Toz to prawdziwa rozpusta z rana! :beurk:
Dziekujemy!
Kasiu, a Tobie życzę super wyjazdu, fajnego spotkania z koleżankami, spektakularnych sukcesów zdrowotno- wagowych i miłego wypoczynku :)
Dzieki Agnieszko!:)
Wlasnie napisalam do dziewczyn na Celowniku, ze jade z mieszanymi uczuciami...:arf:
No bo fajnie cos nowego zobaczyc i chce naprawde poznac to wszystko co mozna wyczarowac z warzyw i owocow...
No ale z drugiej strony... babskie spotkanie bez kawki...bez drineczkow, bez ciasta?:cry:
Trudno je sobie wyobrazic!
Moze w przyszlym roku i nam to sie uda-co dziewczynki?
http://pozytywna.pl/media/thumbnail/...cec56bcfa4.jpg
Jak ja bez niej ten tydzien wytrzymam?:beurk:
Aga rewelacja :)
u Marty w szkole dziś dzień patrona, tzn, święto zamiast dnia edukacji, choć i tak bukiety dla nauczycieli są przygotowane, najpierw msza na Jasnej Górze potem obiad dla uczniów i akademia, no i wolne
:)
Dzień dobry dziewczynki kochane dziękuję za wspaniałe kawy a tobie Agnieszko gratuluję wyglądu :)
No co tu dużo mówić - po raz kolejny powtarzam - JESTEŚ WIELKA :)
Kasiu a tobie życzę udanego pobytu z koleżankami, udanego i towarzysko i dietetycznie:) powodzenia z warzywkami :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Kasiu terapia zakupowo- wstrząsowa na razie u mnie działa ale mam nadzieję, że to nie tylko udsny początek ale że ten stan powstrzasowy będzie trwał i trwał:)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka