69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry
Agnieszko dzięki za kawę i życzę Ci, żeby impreza się udała a zresztą na pewno się uda, skoro Ty ją przygotowujesz, nie ma innej opcji
Co do rzyszlorocznego wyjazdu to ja na razie nic nie mam w planie ale muszę pogadać z córką kiedy polecę do nich, dam znać jak tylko będę coś wiedziała
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Jolinko przytulam Cię mocno kochana i cieszę się, że miałaś możliwość porozmawiać o swoich watpliwosciach ze specjalistą i ta rozmowa ci pomogła,
może postaraj się zaglądać do nas czesciej, takie chwilę mogą pomóc Ci choć na moment zająć głowę czymś innym, co nie znaczy, że zapomnisz w tym momencie o Tacie zupełnie, już wiesz, że to nic złego i że cały czas jesteś dobrą córką
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Witam kolejnego dnia pobytu...rano byłam na kijkach po południu na godzinnej gimnastyce- jem ponoć od 600 do 800kcal a jelita dalej trzymają!
I waga minimalnie tylko w dół!
Ale glodna nie jestem i jedzonko jest smaczne!.. No trzeba im przyznać.
Brakuje mi jednak urozmaicenia białkiem i zbożowymi produktami...
Chyba wolałabym być tutaj na diecie pełnowartościowej...a nie tylko wo
To dzisiejszy jadłospis ...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Witajcie – też myślę, że powoli dobrze byłoby zastanowić się nad naszym wyjazdem.
Agnieszko – podaj może jeszcze raz namiar na ten ośrodek w górach. Może się spodoba.
Ale jeżeli macie dziewczyny jeszcze jakieś inne propozycje, to piszcie proszę.
Jolinko – bardzo trudną masz obecnie sytuację domową . Przytulam mocno! I pisz, pisz jak tylko poczujesz taką potrzebę. Dobrze, że byłaś na rozmowie i mam nadzieję, że tym razem naprawdę weźmiesz sobie do serca poradę, jaką usłyszałaś.
Kasieńko – dobrze, że ci chociaż smakuje .
Agnieszko – fajny pomysł z tą imprezą. Organizacyjnie na pewni się napracujesz, ale za to ile frajdy dla uczestników
Dobrej nocy wszystkim
dobrej nocy.jpg
-
-
jeśli chodzi o wyjazd to wiecie że u mnie tygodniowy nie wchodzi w grę, ale chętnie was odwiedzę na weekend.
-
-
Cześć Maniusiu, dzięki za kawkę
Tu jest link do ośrodka w górach ( już kiedyś wrzucałam ) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], a Ty Aga wrzuć te, które Ty znalazłaś, porównamy ceny i warunki i wybierzemy
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 18-10-2016 o 05:43
-
Jolinko, fajnie, że zajrzałaś, a do pani psycholog częściej powinnaś chodzić, tyle na ciebie spadło, że przyda ci się wsparcie osoby z zewnątrz, pomorze ogarnąć emocje
I nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, bo na pewno jesteś dobrą córką
Uprawnienia umieszczania postów