http://www.cda.pl/video/87080e0
fajny filmik - bajka dla rozluźnienia
Wersja do druku
http://www.cda.pl/video/87080e0
fajny filmik - bajka dla rozluźnienia
Kasiu no trochę sie tam u was działo na sportowo ale jak sprawdzałam to w Korbielowie jest chyba więcej "atrakcji" no i basen jest na miejscu z aqua aerobikiem :)
ja dzisiaj jak ostatnio w piątki byłam w naszym aqua-parku, jak zwykle było super, wymasowałam się, potaplałam w cieplutkiej wodzie a i dwukrotnie zaliczyłam basen zewnętrzny ( 30 stopni), nie wiem czy pisałam ale osoby po 5 5roku zycia maja wstęp za dwie godziny za 10 zł :mdr: to jak nie korzystać :beurk:
a od przyszłego tygodnia ruszają moje zajęcia taneczno - ruchowe które bardzo lubię:p
Gammo już minęło kilka dni :he:
Już się cieszę bo za 2 tygodnie lecę do moich dziewczyn :mdr::yipi:
W Korbielowie większość zajęć zaczyna się po obiedzie, bo po śniadaniu codziennie jest wyjście w góry ( przynajmniej tak było gdy ja tam jeździłam )
Sabinko, za parę dni będziesz jak nowa po tej diecie i basenie :) super. Bardzo się cieszę, bo może złapałaś bakcyla :) Twoje dziewczyny Cię nie poznają :)
Ten wegetarianizm, to tak mi niechcący wyszedł :D ale to dowód na to, że ja bez mięsa mogę normalnie żyć i nawet nie zauważyć, że go nie jem. Jem warzywa, owoce, nabiał, jajka i węgle typu pieczywo, kasze i makarony. Jadłam tez trochę ryb.
Maniusiu, to nie czekaj, tylko się zapisuj na te kijki :)
Agnieszko moja dieta dzisiaj się skończyła bo wykupiłem sobie ją tylko na 5 dni, po prostu mnie nie stać na więcej ale jak już pisałam bardzo mi się podobała i teraz spróbuję działać podobnie :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
A do chodzenia po górach się nie nadaję bo mi kolana wysiadaja , po terenie plaskim mogę chodzić i owszem ale góry nie dla mnie....
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Wystraszylam sie jadac do domu przestalM widzieć na szczęście przeszlo jest lepiej za to głowę mi rozsadza leze i pisze z komórki i to będzie na tyle bo cos mi nie idzie to pisanie
Maniusiu, do lekarza! Jak to przestałaś widzieć! ?!?
Sabinko, pamiętałam, że skończyłaś pudełeczka, ale mam nadzieję, że dietować będziesz dalej podobnie.
Kurczę, Korbielów jest w górach... nawet hotel jest położony dość wysoko :(
Chyba musimy pomyśleć o zmianie miejsca . Korbielów położony jest u stóp Pilska- jednego z wyższych szczytów w Beskidach. Żeby dojść do hotelu np. od przystanku, idzie się cały czas pod górkę. Tam zresztą wszędzie jest pod górkę :D
Maniusiu Agnieszka ma rację - do lekarza !!! To co piszesz brzmi bardzo niepokojąco...
Aga, czy ja dobrze pamiętam, że już coś podobnego miałaś?