Jolinko przytulam Cię
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Jolinko przytulam Cię
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Jolinko...
zaloba_0.jpg
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jolinko – bardzo mocno tulę
kondolencje.jpg
Madziu –znowu informacja o trzęsieniu. Napisz czy u ciebie wszystko w porządku?
Gruszko, wszystko w porządku. Sama mam poczucie, że trochę zanikłam i to co napisałaś, było tylko takim małym potwierdzeniem. Nie rób sobie proszę z tego powodu żadnych wyrzutów. Masz rację wspominając o zdrowotnych skutkach nadmiernej wagi. Też jestem ofiarą tego, co zgotowałam sobie sama. I ciągle w to brnę, mimo że coraz bardziej siadam zdrowotnie. Sypię się ostatnio sprawnościowo, co bardzo mnie dołuje, zwłaszcza że zaczyna utrudniać funkcjonowanie. I muszę się z tym zmierzyć, tyle że z moją naturą, niestety bardziej w swoim zaciszu. Kasiu, Sabinko dzięki za zrozumienie. Maniusiu, cieszę się że jest lepiej, że ćwiczysz no i przede wszystkim, że wystarałaś się o skierowania. Kasiu, mam nadzieję, a raczej jestem pewna, że kolokwia napiszesz bez problemu. Dziewczynki (Kasiu, Agnieszko, Sabinko i Madziu) pilnujcie mocno swoich dietek – ktoś w końcu musi tu trzymać pion. Agnieszko, też chętnie poczytam w jaki sposób będziesz walczyła o utrzymanie wagi – wiem, że to trudny moment odchudzania. Reginko, może zdradzisz nam troszkę co się działo u ciebie, chociażby z dietką? Ani trochę nie zapomniałam, że mamy się dzielnie wspierać. Sabinko, napisz później coś o książce Maciąg (chodzi mi o to, w czym odbiega tam od swojego blogu). A na razie trzymajcie się.
ciao,
tak krysiu,
nami znowu trzesie...
zaczelo sie po 19 silnym ale na szczescie krotkim wstrzasem, potem kilka slabszych ...
daj boszsze zeby gorzej sie nie narobilo, ale strach isc spac...
aga napisz dlaczego ,czyli jakie bledy robilas,kiedy waga ci wzrastala o kilogram w czasie dietkowania?
maniusiu witam w klubie "breaking bad"-owcow!!!
a nie mowilam, ze to swietny serial?
pozdrawiam wszystkich,
m
Dzien dobry!
Madziu obudzilam sie i zaraz wlaczylam radio, zeby dowiedziec jakie sa wiadomosci z Wloch. Uslyszalam, ze byly juz po twym wpisie kolejne wstrzasy-i mam tylko nadzieje, ze twoje okolice nie ucierpialy za bardzo.
Taaaa...tak to juz jest na tym swiecie, ze w jednej i tej samej chwili ludzie w roznych miejscach ciesza i i smuca...
Ja mialam wczoraj dobry dzien- osiagnelam fajny wynik z testu 91 pkt na 100 i do dzisiejszego przystepuja ciut bardzej na luzie.
No ale ten dzisiejszy jest mniej rozumowy a bardziej pamieciowy. Pije wiec wode z cytryna, wyjadam lyzeczka kleik z siemienia i biore sie za powtorke.
Dobrego dnia dziewczynki! Oby dzis nikt nie plakal...
![]()
Dzien dobry
Kasiu...
dzieki za kawe... polamania piora na sprawdzianie..
Kalahari..
uwazaj na siebie , jak tylko to jest mozliwe w takiej sytuacji ...
Krysiu...
z dieta niestety nic sie nie dzialo , a w zasadzie to powinnam powiedziec ze jest calkiem na bakier... a ogolnie to przezylam istne tornado i nadal nie jest jeszcze spokojnie, a na dotatek pewnie jeszcze troche potrwa zanim zapanuje u mnie blogi spokoj ... trace juz nadzieje ze to kiedys nastapi... skoro nie moge nic zmienic to nie pozostaje mi nic innego jak tylko zaakceptowac ten stan rzeczy .,.
Agnieszko ...
moja jak ja nazwalas zimowa narzuta na lozko , jako ze jest bardziej Bozonarodzeniowa , wyciagana jest na swiatlo dzienne w okolicach Adwentu, wiec jeszcze troche musi poczekac...
Jolinko...
...wiem, ze jeszcze sporo czasu musi uplynac by miejsce ogromnej pustki w sercu wypelnil spokoj, ale zycze ci abys w tym okresie otrezymywala od najblizszych ,wsparcie i zrozumienie...
milego dnia wszystkim zawzietaskom zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]