Strona 126 z 3048 PierwszyPierwszy ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 626 1126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,251 do 1,260 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kryniu, robię 3 bita, kokosowo-ananasowca, blok czekoladowy, pleśniaka i jeszcze dziś wymyśliłam mazurka kajmakowego ...i to wszystko na dużych blachach Będzie więc 5 ciast, ale moja rodzina jest mocno ciastowa, więc przewiduje, że już w poniedziałek wieczorem nie będzie ani odrobiny
    Jola, niestety nie zgodzę się kochana z Tobą- nasze stopki są o wiele bardziej "widoczne"W waszych suwaczkach też nie może być więcej niż 5 linijek :P Zobacz u mnie jest data i ile jest kilogramów i tak co tydzień- wszystko widać jak na dłoni- każdy spadek i zwyżkę...No proszę, czekam na kontrę
    Kasiu, zajęta, nie zajęta, też Cie przytulam

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko – uszy mam już prawie zaczerwienione ze wstydu . Ale nadrabiam swoją niewiedzę, zerkam w niezawodny Internet i już wiem! Mówiłam, że pyszności! Obawiam się, że nie odgoniłabyś mnie zwłaszcza od 3 bita i pleśniaka! Oj chyba dobrze, że jestem tak daleko od tych pokus! Przyznam, że ograniczyłam ilość ciast w dużej części też z powodu siebie. Bo reszta domowników to owszem, zje jeden kawałek wszystkiego i koniec. No i potem zostaję z tym

Chyba już powoli będę Wam życzyć dobrej nocy. Jutro wstaje bardzo wcześnie, wracam bardzo późno. Tak więc miłych snów i spokojnego, pogodnego dnia

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

5bfc1188baa7ab2b5856bbde38ac1de2_th2.gif.jpg

witam kochane w środę.
    U nas cała noc strasznie wiało, obudziłam się o 2. i już nie usnęłam Mam nadzieję przetrwać ten trudny, długi dzień ...
    Kryniu, nie pal się ze wstydu...ja pewnie tez nie znam wielu potraw, które Ty przyrządzasz swoim bliskim :P
    Jola, cieszę się, że masz dobre wyniki
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 01-04-2015 o 04:45
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-15_vk_orig.gifEwuś, baaaardzo czekam na Twoją kawę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 01-04-2015 o 04:49
    Jolinkaa lubi to.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Aga to miłe, że czas na mnie. Ja niestety nie na chodzie. Leżę w łóżku, kręci mi się w głowie, wszystko mnie boli w nocy wymiotowalam. Zdecydowałam że nie pójdę do pracy,bo nic tam po mnie. Czuwam żeby zadzwonić po 7mej. Dobrego dnia Wam życzę

evi
    Jolinkaa lubi to.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Miało być że czekasz na mnie pisze z telefonu i tak mi wstawilo

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ewcia, a wybierasz się do lekarza? Bo te objawy są takie trochę niepokojące ..trzymaj się
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    Leżę w łóżku, kręci mi się w głowie, wszystko mnie boli w nocy wymiotowalam. Zdecydowałam że nie pójdę do pracy,bo nic tam po mnie.
    Ewuś ucieszyłam się widząc Twój wpis....do momentu,kiedy go nie przeczytałam.Tak jak Agnieszka uważam,ze objawy są niepokojące.Nie tylko nie wybieraj się do pracy,ale koniecznie idź do lekarza.Przecież już kilka dni temu bardzo słabo się czułaś wracając samochodem z pracy.Martwię się o Ciebie !

evige lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie kochane!
    Agusiu, Jolu dzieki za kawke w milym towarzystwie.

ewuniu- przepraszam za mala litrke w twoim imieniu ale moj leptop dalej strajkuje z literka ee a duzeej w ogole ni chce pisac.

Prosze cie nie zwlekaj i idz do lekarza. Moze to grypa? Jesli ja zaniedbasz to moze miec powazne konsekwncje...
    Jolinkaa and evige like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Uderz w stol a nozyce sie odezwa!
    Chcialam sprawdzic wasza czujnosc...
    No to sprawdziłaś Kasiu

Chciałam jeszcze wczoraj popisać,ale musiałam laptopa wyłączyć,bo do wichury dołączyła porządna burza-był spokój ,a nagle błysk i huk Wieczorem jeszcze chciałam usiąść do swojego stacjonarnego,a tu.......nie działa.Rano było ok,a wieczorem nie "ładował się".Czyli ogólnie lampka świeci,a nie daje obrazu.Zezłościłam się,bo komputer nie ma tylko 2.5 roku.W zeszłym roku pod koniec sierpnia było to samo,ale wtedy jeszcze miałam gwarancję(tzn.teraz też niby mam ,ale nie na wszystko-na płytę główną i obudowę były 24 m-ce,na resztę 36).Wtedy poszła płyta główna,a najgorsze,że tych konkretnych płyt producent już nie robił.Wysłano ją ze sklepu do producenta i naprawił-gwarancję przedłużył tylko o 3 m-ce.teraz to samo i myślę,że kolejny raz nie ma sensu naprawiać,zresztą uprzedzano mnie,że może się to nie udać.Biednemu zawsze wiatr w oczy.......nowa płyta może kosztować powyżej 300 zł

Dziś ważenie i jest spadek 0.3 kg czyli wreszcie jest po ósemce dwójka
    W planach sprzątanie ganku,toalety i kuchni.Potem zostaną tylko podłogi i dywany do odświeżenia.Z oknami nie zdążyłam,ale myłam je 2.5 tyg. temu to musi wystarczyć.Za oknem wichura na całego

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jola, niestety nie zgodzę się kochana z Tobą- nasze stopki są o wiele bardziej "widoczne"W waszych suwaczkach też nie może być więcej niż 5 linijek :P Zobacz u mnie jest data i ile jest kilogramów i tak co tydzień- wszystko widać jak na dłoni- każdy spadek i zwyżkę...No proszę, czekam na kontrę
    Złośliwiec No tak.....w naszych suwaczkach też może być pięć linijek,ale są za to wesołe i kolorowe.Codzienność czasami jest szaro-bura,to choć suwaczek niech kipi barwami i cieszy oczyI jest ich tyle,że każdego dnia miesiąca można mieć inny w zależności od nastrojuU Ciebie są daty-ok.U mnie początek czyli najwyższa waga,obecna i cel do którego dążę,a poza tym wskaźnik BMI.No to była kontra........więcej nie wymyślęDla każdego wg. jego upodobańAaaaa....i jeszcze suwaczek fitness można sobie dołożyć.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    robię 3 bita, kokosowo-ananasowca, blok czekoladowy, pleśniaka i jeszcze dziś wymyśliłam mazurka kajmakowego ...i to wszystko na dużych blachach Będzie więc 5 ciast, ale moja rodzina jest mocno ciastowa, więc przewiduje, że już w poniedziałek wieczorem nie będzie ani odrobiny
    Aga ślinotoku dostałamMogę prosić w wolnej chwili o przepis na kokosowo-ananasowca i na blok czekoladowy?U mnie też same ciastowe potwory ze mną na czeleNiestety ja nie mam piekarnika,tylko samą płytę,więc piekę w prodiżu.Pewno to co Ty będziesz mieć na dużą blachę,to składniki muszę podzielić na pół?Ja zrobię na kruchym spodzie szarlotkę z kruszonką,makowca i sernik-sernik robię taki lżejszy,na mleku z olejem i z pianką kokosową zapieczoną na wierzchu.Zawsze mi się udaje-dostałam ten przepis na tym forum chyba z 10 lat temu-byłam na pierwszym spotkaniu w Warszawie i dziewczyna co nas gościła piekła go przy mnie.Zawsze się udaje

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Po podaniu linka w moim wcześniejszym wpisie urwało mi dalszy ciąg! – ciekawe
    Krysiu czasami to się zdarza,a to dlatego,że link był akurat skopiowany ze strony z prawami autorskimi,która zabrania kopiowania.

Uciekam-zajrzę wieczorem

kasiaogrodniczka and evige like this.

Uprawnienia umieszczania postów