Strona 1261 z 3048 PierwszyPierwszy ... 261 761 1161 1211 1251 1259 1260 1261 1262 1263 1271 1311 1361 1761 2261 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,601 do 12,610 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    odpowiem ci od razu - owszem utrzymuję dalej pudełkowy styl, przynajmniej staram się - jem zdecydowanie mniej, na śniadanie przyzwyczaiłam się do jaglanki z tartym jabłkiem a potem wygląda to różnie ale porcję są zdecydowanie mniejsze i powiem ci że waga spada bez szaleństw ale efekty są
    Sabinko, super, ciesze się
    trzymaj tak dalej
    a ja spróbuję dołączyć, może tez jakiś spadek mały uda sie zaliczyć

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam wieczorkiem Tez nie napiszę za duzo, bo mam trochę roboty i mało czasu. Od jutra do wtorku mam gości w rożnych konfiguracjach Najpierw ciocia z wujkiem, potem mama, , od jutra do wtorku córka, zięć, pies i dwa króliki. W międzyczasie siostra cioteczna z dziećmi. Mam więc trochę gotowania, pieczenia i sprzątania.
    Pozdrawiam was i do zobaczenia, jak będę miała wolną chwilę Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-wysy-anie-buziaka.gif

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobry wieczor!
    Agusiu- zatem mile spedzonego czasu z najblizszymi! o i rozsadnego biesiadowania!

Mnie tez czekaja dwa wyzwania- w sobote jestesmy zaproszeni do restauracji na 40-tke. Urodzinowe party ma sie odbyc pod wezwaniem "Lata 50-te"...i nie wiem jeszcze w co sie odstroje.

Na niedziele zaprosilam siostre z rodzinka i mame i mego Alka z dziewczyna na obiadek...
    Mam zamiar zrobic dwa rodzaje lasagne -warzywne i miesne. Do tego warzywa na parze i salate.
    Na deser beda maliny z beza-no i moze jakies ciasto. Sernik? jeszcze nie wiem...

Czy sama bede to wszystko jadla? Wolalabym nie. A przynajmniej nie wszystko...
    Opisalam u siebie na watku moj dzien - jak wyglada jedzeniowo i pozwole sobie go tutaj przekopiowac...

Od czasu powrotu do Frankfurtu moj dzien wyglada tak:
    Po obudzeniu (miedzy 5 a 6 rano) pije pol szklanki cieplej wody z cytryna i wyjadam 2 lyzki kleiku z siemienia lnianego zalanego pol szklanki wody. Wypijam filizanke zakwasu z barszczu i jak mam ochote to jeszcze jakas mala herbatke.
    Na sniadanie o 7:20 zjadam zwykle ser/jogurt naturalny z owocami i dodatkami nasion, otrebow etc. Jesli mam ochote na chleb to wybieram kromke ciemnoziarnistego lub dwie deseczki Wasy z 5g masla. Jeszcze w tym tygodniu nie jadlam zadnej wedliny, ale od nastepnego tygodnia bede to robic.
    Ok 10:30 pije kawe na II sniadanie i zjadam jakis owoc.
    Obiad mamy tutaj o 13:00 i narazie troche z nim experymentowalam. Jadlam i salate mieszana i warzywa duszone i dzis pierwszy raz mieso drobiowe- ale nie czuje sie po tym wszystkim za dobrze- mam duzo gazow i poczucie wzdecia. Musze jeszcze nad tym moim menu obiadowym popracowac. Po poludniu pozwalam sobie juz trzeci dzien na kostke gorzkiej czekolady.
    Kolacja jest miedzy 17-a 18 jesli chce jadac na stolowce-albo gdy robialam ja sobie sama to ok 19-tej. Przez te ostatnie dni bazowalam na surowkach.

Waga najpierw dalej spadala -tak ze w srode wazylam o kilo mniej niz w sobote, ale dzisiaj dolozylam troche do pieca, bo boje sie, ze siadzie mi metabolizm.

Na jutro planuje na rano resztke pasztetu warzywnego z Margaretki, na obiad rybe z surowka z kiszonej kapusty a na kolacje dynie w ziolach pieczona w piekarniku.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Jolinko- pieknie opisalas swoje uczucia w czasie pogrzebu. Dobrze, ze mozesz plakac. Lzy to oczyszczenie emocji...trzeba dac im upust. Tak dlugo je tlumilas... przytulam cie mocno Wiewioreczko...

Mieszka w
    Częstochowa

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    No naprawde to rano twoje Maniusiu jest wyjatkowo wczesne!

Ale kawke wirtualna sie napije z przyjemnoscia!

Dzis piatek- jade juz 12 do domu. Mam o 14 tej moja pania psycholog a o 15 umowilam sie na paznokietki.

Dobrego piateczku i dla was dziewczynki!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Hej dziewczynki
    Dobrego dnia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dzień dobry
    No proszę - dzisiaj Maniusia chyba nie mogła spać a i Kasia zdążyła wyprzedzić Agnieszkę
    Agnieszko ruch będziesz miała w domu jak na
    Marszałkowskiej czyli namiastkę swojej ukochanej Warszawy będziesz miała chyba w domu

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Mieszka w
    Częstochowa

Hej, ja mam dzisiaj spotkanie z kolezankami z liceum, spotykamy się tak od czasu do czasu ( we 3).
    Czwarty raz przekładane i mam nadzieję że wreszcie się uda
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Czarownica Maja z kotem Franceską
    Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 28-10-2016 o 10:40

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie