Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :)
Kasiu i Agnieszko dzięki za kawę :)
Agnieszko pomimo tego, że nie udało ci się zważyć rano ale i tak jestem pewna że coś tam zgubiłaś - nie ma innej opcji bo jako solidna odchudzaczka trzymasz się tego co sobie założyłaś:)
Kasiu powodzenia dzisiaj na imprezie i życzę ci żeby ci się udało nie popłynąć zupełnie tylko zjeść grzecznie to co ci wolno :)
Krysiu to co piszesz o swojej ręce i nie tylko nie brzmi fajnie, mam nadzieję, że to chwilowe dolegliwości i jakoś uda ci się rozruszać te mało ruchliwe części ciała :)
Laugizorli miło, że się odezwałaś i że wszystko u ciebie OK
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Witajcie, duzo nie popisze, bol reki bardzo się nasilil. Niestety noc zarwana. Jest sobota i nie mam pojecia co z tym zrobic, bo to przeciez nie przypadek na pogotowie. Biore co mam przecibolowego. Kasiu, gratki za spadek i trzymaj tak dalej.
Krysiu jest takie cos jak pomoc swiateczna sprawdź gdzie jest u ciebie
Krysiu Maniusia ma rację - musi być jakaś pomoc medyczna w dni wolne, w twoim mieście na pewno też coś takiego jest... Sprawdź może w internecie ?
Współczuję ci bardzo bólu i tego że przytrafiło ci się to akurat w dni wolne.
Witam pieknie!
A co tu tutaj taki pomor? Nikogo nie ma z kawusia poranna? Spia wszystkie Zawzietaski- czy jak?:beurk:
Moj wewnetrzny zegar nie dal sie dzisiaj nabrac na zadne plewy i obudzil mnie jak zwykle...czyli gleboka noca o5 rano!:beurk:
Mimo, ze wczoraj poszlam okolo 2 giej spac, bom jak wiecie- imprezowala i jubilatka namawiala...posiedzcie jeszcze- jutro zmiana czasu to pospicie dluzej! Taaa...Kto pospi ten pospi!:bad:
A dzis nie ma dalej zmiluj i bedzie wystawianie na dietetyczne pokusy ciag dalszy- zaprosilam siostre z rodzina i babcia u nich w tym tygodniu goszczaca na niedzielny obiadek. Mialbyc jeszcze i pierworodny nasz synek z wybranka swego serca na tym obiedzie, ale wybranka sie zbiesila i uciachala po powrocie z wojazy milosc ...jakoby nozem!:aww:
Dziecko gleboko zranione lize teraz rany i cos czuje , ze ten obiad stype bardziej bedzie przypominal, niz radosne biesiadowanie...:(
No ale co robic? Ljubow nie kartoszka...:arf:
Jedzeniowo staralam sie wczoraj byc korekt, ale i tak wpadlo do gebusi wiecej, niz by rozsadne trzymanie sie swiezo wyuczonych dietetycznych zasad pozwalalo. Jakowoz przynajmniej nie bralam zadnych dokladek a na talerzu kolacyjnym przewazaly warzywa.
Wypilam tez tylko jednego kielonka i przed polnoca nie poszlam sie tacy serowo- owocowej nawet przygladac...
Suma sumarum jestem wiec z siebie w miare zadowolona:money:
Mam nadzieje, ze Krysience w bolu jakis doktor jednak wczoraj ulzyl i dzisiaj sie juz w lepszej kondycji zamelduje. :love:
Trzymajcie sie kochane cieplutko w te ostatnia pazdziernikowa niedziele!
http://scouteu.s3.amazonaws.com/card...rowienia_0.jpg
Dzień dobry Kasiu :) też wczoraj zajrzalam wieczorem i zdziwiłam się, gdzie to wszystkich wywiało ? bo wiało rzeczywiście mocno, przynajmniej u mnie ale jakoś nie udało się mnie wywiac :)
Oj to przykre, że wybranka synka się zbiesila ale o ile pamiętam to już chyba coś raz podobnego się przytrafiło ?
życzę aby ci się udało w miarę dietetycznie przeżyć dzisiejszy dzień :)
u mnie ostatnie 2 dni nie były w tej dziedzinie zbyt udane no ale nic to, nie poddaję się, karawana idzie dalej:)
Witam. Pożegnałam przed chwilą siostrę cioteczną, teraz czekam na córkę i zięcia, jutro przyjeżdża mama i mąż :D Od rana zagniotłam ciasto na bułeczki drożdżowe z twarogiem, teraz pieką się, a w całym domu pachnie tak, że no...mówię wam ...ślinka leci :D
U mnie 1 listopada, to ruchome święto :D
Agnieszko jakbyś miała chwilę to wrzuć proszę przepis na te bułeczki to może upieklabym swoim dziewczynom :)
Krysiu jak twoja ręka? Mam nadzieję że znalazłaś gdzieś pomóc...
Jak będę miała chwilę, to napiszę Sabinko, to nasz rodzinny przepis. Przepyszny...i wrzucę zdjęcia.