Załącznik 37440
tylko resztki zostały ( na szczęście ) dzisiaj mleczna
i coś z wczoraj zostało tej ciemnej - mniejsze miała wzięcie :)
Wersja do druku
Załącznik 37440
tylko resztki zostały ( na szczęście ) dzisiaj mleczna
i coś z wczoraj zostało tej ciemnej - mniejsze miała wzięcie :)
Gruszko, Sabinko, jesień ma czasem takie depresyjne nastroje, ale w zasadzie to taka piękna jest z tymi kolorami: czerwony, żólty brązowy
Kasiu, dziękuję za jabłuszka
z chęcią schrupię :)
Narobiłam sobie dżemików z jabłek i dyni, jak ktoś nie robił, to polecam
u mnie dwa słoiki juz pękły :)
Ja już prawie na walizkach - jutro wybywam :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Maniusiu, u nas wieje, siąpi i jest bardzo zimno...wcale nie ma kolorowej jesieni :(
Czekoladki wyglądają smakowicie :)
Sabinko, taki czas...pora roku nie jest zbyt optymistyczna, ale ja, podobnie jak Gruschka nie mam zamiaru dać się przygnieść jesiennej depresji. Teraz codziennie włączam sobie fajną muzyczkę i sprzątam po kolei we wszystkich szafkach, szufladach i innych zakamarkach. Może to niezbyt rozrywkowe zajęcie :mdr:, ale świadomość czystych kątów nastraja mnie optymistycznie :mdr: wieczorem relaks z maseczką na twarzy i dłoniach, z książką- teraz czytam Poradnik grubaski- fajna :mdr:- opowiada o dziewczynie, która nie mogła schudnąć i w końcu przestała się odchudzać i wyszło jej to na dobre, i chandra odchodzi szybko.
- a bo już chcę mieć to za sobą :mdr:- schudnąć i z głowy :D
Sabinko,fajnie...dzieciaczki, córkę i zięcia zobaczysz, pogrzejesz się w rodzinnym ciepełku... a kiedy wracasz?
Agnieszko u mnie też sie zaczyna słota...
Ja się wciągnęłam w ten serial Breaking bad co polecała Magda
zaczęłam drugi sezon ( nie dam rady takiemu maratonowi jak Magda) :0
ale odcinek dziennie... naprawdę fajnie nakręcony, można zobaczyć jak rodzi się zło w normalnym człowieku...
no a ponieważ słota na dworze i szybko jest ciemno, więc wracam do chodakowskiej
No, ja już pisałam,że oglądałam ten serial z Kubą :) fajny
Agnieszko będę w domku 22.11:)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
No, to trochę zatęsknisz za Polską :)