14962904_1661273877269926_2119313155_n.jpg
tylko resztki zostały ( na szczęście ) dzisiaj mleczna
i coś z wczoraj zostało tej ciemnej - mniejsze miała wzięcie![]()
14962904_1661273877269926_2119313155_n.jpg
tylko resztki zostały ( na szczęście ) dzisiaj mleczna
i coś z wczoraj zostało tej ciemnej - mniejsze miała wzięcie![]()
Gruszko, Sabinko, jesień ma czasem takie depresyjne nastroje, ale w zasadzie to taka piękna jest z tymi kolorami: czerwony, żólty brązowy
Kasiu, dziękuję za jabłuszka
z chęcią schrupię
Narobiłam sobie dżemików z jabłek i dyni, jak ktoś nie robił, to polecam
u mnie dwa słoiki juz pękły![]()
Ja już prawie na walizkach - jutro wybywam
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Maniusiu, u nas wieje, siąpi i jest bardzo zimno...wcale nie ma kolorowej jesieni
Czekoladki wyglądają smakowicie
Sabinko, taki czas...pora roku nie jest zbyt optymistyczna, ale ja, podobnie jak Gruschka nie mam zamiaru dać się przygnieść jesiennej depresji. Teraz codziennie włączam sobie fajną muzyczkę i sprzątam po kolei we wszystkich szafkach, szufladach i innych zakamarkach. Może to niezbyt rozrywkowe zajęcie, ale świadomość czystych kątów nastraja mnie optymistycznie
wieczorem relaks z maseczką na twarzy i dłoniach, z książką- teraz czytam Poradnik grubaski- fajna
- opowiada o dziewczynie, która nie mogła schudnąć i w końcu przestała się odchudzać i wyszło jej to na dobre, i chandra odchodzi szybko.
- a bo już chcę mieć to za sobą- schudnąć i z głowy
![]()
Agnieszko u mnie też sie zaczyna słota...
Ja się wciągnęłam w ten serial Breaking bad co polecała Magda
zaczęłam drugi sezon ( nie dam rady takiemu maratonowi jak Magda) :0
ale odcinek dziennie... naprawdę fajnie nakręcony, można zobaczyć jak rodzi się zło w normalnym człowieku...
no a ponieważ słota na dworze i szybko jest ciemno, więc wracam do chodakowskiej
Agnieszko będę w domku 22.11
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka