Witajcie!
Jolinko – bardzo przykro, rzeczywiście nie takich wieści oczekiwałyśmy. Nie myśl proszę nic złego. Dobrze, że chcą cię przebadać, bo wątpliwości trzeba wyjaśnić. I miejmy nadzieję, że to tylko wątpliwości. Trzeba być dobrej myśli. Tulę mocno! Napisz proszę na priv.
Sabinko, potwierdzam to co napisały dziewczyny o zdjęciach – wyglądasz naprawdę ładnie. No i przy wnusiach widać, że dużo radości sprawia ci bycie z nimi (mimo tego, że na pewno łatwo nie jest poskramiać takie dwa żywiołki). A co do drugiej babci, to chciałbym zauważyć, że też jesteś dystyngowana, spokojna, opanowana a do tego wykształcona i bardzo ciepła w kontakcie. Tak więc żadnych kompleksów proszę!To, że nie jesteś wysoka nie jest żadnym argumentem, szczególnie że jesteś przy tym bardzo proporcjonalna. Na ubiorze się nie znam, ale nie wydaje mi się, żebyś jakoś odbiegała. To wszystko jest raczej w twojej głowie Sabinko i paradoksalnie przez negatywne myślenie o sobie, to ty możesz stwarzać dystans
.
Z moim ramieniem całkiem dobrze – leki pomogły. Jestem rzeczywiście ciekawa bardziej szczegółowych informacji o diecie WO w odniesieniu do stawów. No cóż, mam nadzieję, że Gruszka jeszcze nas odwiedzi i zaspokoi moją ciekawość.
Reginko – i to mnie właśnie martwi. To, ze pracujesz nad swoim gadulcem, a co gorsza – próbujesz go poskromić. To cię oddala a tego bardzo bym nie chciała.
Kasiu –faaajnie masz z tymi wyjazdami i to w dodatku z różnymi miłymi ci osobami. Baw się dobrze!
Maniusiu – twoja córcia tylko potwierdza, że jest zdolna. I ma szczęście – mamę, która bardzo ją wspiera. Co do terapii, to jeżeli mogłabym jeszcze podpowiedzieć – jeżeli już się na kogoś zdecydujesz, to najlepiej na psychoterapeutę (muszą mieć ukończoną konkretną terapię).
Agnieszko – a co właściwie będziesz robiła ze swoim zębem? Bo na razie uśmierzyłaś ból, zaleczasz stan zapalny. Jest szansa, że go zachowasz?