Sabinko
ślicznotka malutka :)
piękne masz wnusie :)
Wersja do druku
Sabinko
ślicznotka malutka :)
piękne masz wnusie :)
Moja córka jak zobaczyła to zdjęcie to stwierdziła że mała wygląda jakby piorun w nią strzelił a wy się zachwycacie :)
Jutro rano druga babcia wraca do siebie do Francji a młodzi wracają jakoś w porze lunchu :)
Agnieszko dziewczynki wyglądają jak aniołki i takie też są :) :) no czasem mają jakieś humory jak każdy ( szczególnie starsza) ale ogólnie są w miarę nieklopotliwe w obsłudze ha ha :) muszę przyznać że młodzi dobrze je chowają :)
Mają jest straszna gadula, lubi śpiewać i przebierać się w sukienki księżniczek i postaci z bajek :)
Agnieszko moje szczere gratulacje :)
15 kg robi wrażenie :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Matko, Sabinko, jaka ona jest cudna:) Gdybym nie była przeciwna konkursom piękności, natychmiast bym ją na jakiś wysłała:) Wygrałaby w cuglach. Obie by wygrały :) Są prześliczne :)
Maniusiu, ale Ty wcale nie jesteś otyła, więc to nie może być o Tobie :)
Dzięki dziewczynki za gratki :)
Maniusiu zapomniałam napisać że to co wrzucilas to jakby zupełnie o mnie...
wiecie, że za dwa dni jest super pełnia? http://www.zetchilli.pl/News/Swiat/T...za-18-lat-2640
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...891b388efa.jpgpozdrowienia z uroczego Schotten
Dzien dobry
Agnieszko ...
dzieki za kawe i Kosmiczne gratki za gigantyczny sukces !!!! WOW !!! godne podziwu i zazdrosci osiagniecie ...
Sabinko...
Frania jest przeslodka ... do schrupania i sciskania... slicznotka w kazdym calu ...
przykro mi ze tak odebralas nasza dyskusje :
o odchudzaniu z wiadomych wzgledow, zdecydowanie nie powinnam zabierac glosu i dlatego coraz czesciej zastanawiam sie o czym moglabym tu bez obaw urazenia kogos pisac ? Teraz to juz chyba tylko o pogodzie ....
przepraszam ale to byla moja reakcja na twoje slowa
no i podkusilo mnie .... sorki... wycofuje sie .... dobrze jest jak jest ....
Krysiu...
jak tu nie poskramiac swego gadulca ? coraz czesciej czuje sie tu jak "slon w sklepie z porcelana "... obecnie piszac posta, poddaje go surowej cenzurze aby nikogo nie urazic... w efekcie najczesciej wymazuje conajmniej polowe tego co napisalam ... ale najwyrazniej i tak za malo wymazuje...
Milego dnia wszystkim zawzietaskom ...
Agnieszko,Kasiu,Krysiu-chciałyście wiedzieć co u mnie się dzieje,więc pv Wam wysłałam,choć biłam się z myślami,czy mogę Was obciążać tym co się u mnie dzieje,tym moim strachem.
W końcu napisałam........potrzebuję Was,Was wszystkich potrzebuję........Waszego wsparcia i dobrych fluidów.Gdyby ktoś coś jeszcze chciała wiedzieć,to do poniedziałku będę tu zaglądać-w szpitalu netu nie będę mieć,ale zawsze można smsa do mnie napisać czy zadzwonić.Będzie mi wtedy bardzo miło.Nie wiem ile poleżę-lekarz na moje pytanie o to odpowiedział,że ok.7 dni,ale to zależy od tego jakie będą wyniki.
Buziaki Wam zostawiam..........
Gammo pisz co myślisz i czujesz, dobrze jest jak jest a ja nie czuję się urazona:)
Dobrze, że mamy różne zdania na różne tematy :)