Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ...
dzieki za kawe i Kosmiczne gratki za gigantyczny sukces !!!! WOW !!! godne podziwu i zazdrosci osiagniecie ...
Sabinko...
Frania jest przeslodka ... do schrupania i sciskania... slicznotka w kazdym calu ...
przykro mi ze tak odebralas nasza dyskusje :
Zamieszczone przez
sabinka57
Koleżanki drogie widzę że rozwinęła się dyskusja która ma mi uświadomić że moja córka źle robi nie ucząc dzieci polskiego - no cóż, jest jak jest ..
A może coś o odchudzaniu dla odmiany ?
o odchudzaniu z wiadomych wzgledow, zdecydowanie nie powinnam zabierac glosu i dlatego coraz czesciej zastanawiam sie o czym moglabym tu bez obaw urazenia kogos pisac ? Teraz to juz chyba tylko o pogodzie ....
przepraszam ale to byla moja reakcja na twoje slowa
Zamieszczone przez
sabinka57
.ja bardziej zajmuję się Frania bo druga babcia ma zdecydowanie lepszy kontakt z Mają ( angielski), czasem aż mi przykro jak z nas dwóch lgnie do tej drugiej babci a ja idę zdecydowanie w odstawke....
no i podkusilo mnie .... sorki... wycofuje sie .... dobrze jest jak jest ....
Krysiu...
Zamieszczone przez
krysiapysia
Witajcie, czytam i widzę, że pojawiają się dyskusje i spory. To dobrze. Tego czasami brakuje, pewnie z powodu zwiększonej uważności, obawy żeby kogoś nie urazić. Ale wyrażanie zdania bez osądzania nie powinno urażać. Jeżeli będzie w ty sympatia do oponenta, to dobra droga
jak tu nie poskramiac swego gadulca ? coraz czesciej czuje sie tu jak "slon w sklepie z porcelana "... obecnie piszac posta, poddaje go surowej cenzurze aby nikogo nie urazic... w efekcie najczesciej wymazuje conajmniej polowe tego co napisalam ... ale najwyrazniej i tak za malo wymazuje...
Milego dnia wszystkim zawzietaskom ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]