69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Jolinko przytulam Cię bardzo mocno
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Jolus napisałam do Ciebie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Witajcie!
Sabinko – z twojej wnusi jest naprawdę przeogromna słodzinka 
Reginko, nic z tego nie rozumiem. Napisałam, że cieszą mnie dyskusje i spory, a ty się zastanawiasz, czy możesz tu pisać bez obaw urażenia kogoś i ciągle chcesz poskramiać swojego gadulca
. Przecież do Sabinki nie pisałaś sama. Prawie każda z nas miała jakiś swój punkt widzenia i Sabinka się potem gromadnie do tego odniosła. Jej wpis pojawił się tuż za twoim, może dlatego wzięłaś jej uwagę do siebie? Gammuś kochana zrób coś proszę chociaż przez miesiąc – żadnych cenzur i kasowania, przestań kontrolować swoje wpisy, pisz tak jak kiedyś - co ci w duszy zagra. Tęsknię za tą spontaniczną Reginką! Nawet jak komuś coś nie przypasuje i napisze o tym, to co z tego? – fajnie, bo będzie możliwość przegadania. Już nawet nie wspominam o tym, że każda z nas ma różne wpadki - i co? i dobrze!
Kasieńko – fajnie, że pojechałaś i na pewno będziecie się fantastycznie bawić. Zgrana, przyjazna czwórka jest o niebo lepsza niż niezadowolona szóstka
.
Agnieszko - naprawdę masz się czym pochwalić. Wielkie gratki 
Jolinko – tulę mocno, wiadomość wysłana!
-
Reginko, jeśli mogę cos dodać na temat gnębiącej Cię sprawy, to powiem tak : nam nie przeszkadza Twoje gadulstwo . Jak przekonałas sie, jesli cos nam sie nie podoba, umiemy Ci o tym powiedzieć bez obrażania sie na Ciebie. Tak samo zresztą jak każdej innej. Myśle ze od jakiegoś czasu jesteś lekko przewrażliwiona, zupełnie niepotrzebnie. Sabince miało prawo niepodobac sie roztrząsanie przez nas jej postu, napisała o tym i już . Kasia już ją przeprosiła, ja to robię teraz
ale nawet nie przyszłoby mi do głowy żeby z tego powodu rwać sobie włosy z głowy
Tak jak napisała Krysia WSZYSTKIE mamy w tym zakresie cos za uszami, ale przecież jesteśmy tylko ludźmi
Kurde laptop mi sie zepsuł ... nienawidzę pisać z telefonu
-
Dzień dobry! Czy ktoś zamawiał kawkę z rana?
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Dzień dobry 
To ja poproszę o taką piękną kawkę bo słyszę że Frania się obudziła. ...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Dzięki Kasiu za taka wypasioną kawę
W realu za taką nie przepadam i nie pijam , ale wirtualnie i w Waszym towarzystwie - zawsze
Miłej niedzieli wszystkim życzę
-
Dziewuszki pilam wczoraj te cudowną Irish Coffee w wspaniałej knajpce z ubiegłych stuleci . Zaraz wrzucę kilka fotek na fb...
-
A tutaj chociaż jedną...
-
Aż mi szkoda ze przez telefon nie mogę zalajkowac a taptalka nie lubię... napiszę więc- super klimatyczne miejsce Kasiu
Uprawnienia umieszczania postów