Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Oj widac, ze swiateczna krzatanina trzyma nie tylko mnie z dala od kompa...
Wpadlam lapka choc pomachac, bo mam wyrzuty sumienia, ze tak sie sama znow do kuchni zapedzilam, ze wcale z niej niej nosa nie wystawiam... troche wymyslam... zrobilam remament w zamrazarce i w zwiazku z tym mam wiecej gotowania niz planowalam... wlasnie zabieram sie za pasztet , ktory nie byl w planach... warzywa na salatke juz sie studza, ale obierac i kroic bede jutro ... jaja pogotowane i pomalowane , ale cos nie ciekawe mi wyszly ....
Agnieszko...
tylko blagam nie klikaj na fb przy swiatecznym stole ... za to ja moglabym doslownie cwiartowac ...
to taki czas, kiuedy telefon nie powinien nam zaprzatac glowy ...
Ewo...
napewno tradycyjne Polskie Swieta wygladaja zgola inaczej niz te jakie bedziesz miala , ale dzieki temu bedziesz miala mozliwosc wykurowac sie porzadnie i po swietach zdrowa i wypoczeta wrocic do pracy ...
Kasiu...,
u mnie tez Wielki Piatek jest dniem wolnym od pracy ... wlasnie dzis wspominalam sobie z synem jak to mieszkajac jeszcze w Polsce ten dzien byl bardzo pracowity i wypelniony goraczkowymi przygotowaniami do Wielkanocy... tu totalny luz atmosfera naprawde swiateczna i dokladnie jak piszesz tu swiata wprawdzie zupelnie niepodobne do Polskich , ale zaczynaja sie praktycznie od dzis ...
Zawzietaski ... wszystkim zycze milego dnia i pieknej pogody
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]