Strona 1291 z 3048 PierwszyPierwszy ... 291 791 1191 1241 1281 1289 1290 1291 1292 1293 1301 1341 1391 1791 2291 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,901 do 12,910 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

O jaka fajna kawa- taka lubię, dzięki Maniusiu

No to śmignęliśmy do czwartku Sporo lekcji, ale fajne klasy więc jest ok. Od poniedziałku miałam w szkole już trzy przyjęcia imieninowe, i dziś z duszą na ramieniu weszłam na wagę, bo pozwoliłam sobie co nieco. Ale na wadze ujrzałam 65, 9, więc dokładnie tyle ile na suwaczku Jest dobrze

Miłego czwartku wszystkim życzę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Boze jak ten czas pedzi! Jakby go kto gonil...
    Ledwo byl poniedzialek... a tu znowu schylek tygodnia!

Czas w szkole mija mi szybko. Nawet bym powiedziala...za szybko! Bo juz minely prawie dwa miesiace jak tu jestem. I czesto gesto swita mi w glowie mysl : ciesz sie dziewczyno tym swoim pokoikiem, ta swoja samotnia..ta swoja wolnoscia. Bo to sie nie powtorzy!
    Jasne, sa momenty, ze to rozdarcia na dwa domy bywa meczace...szczegolnie w niedziele wieczorem.
    Ale niewatpliwie plusowe strony przewazaja.
    Ogladam na glos co chce i kiedy chce. Nikomu nie przeszkadzam. I nikt mi nie przeszkadza.
    Mam swoj intymny maly swiat. lazienke na wlasnosc naprzyklad. Wczoraj po basenie sluchalam glosno Jenifer Lopez i smarowalam swoje cialko balsamem

Cudnie pachne ten pierwszy z lewej "Musk".
    A Jenifer przy tym pieknie spiewala...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

masło wygląda fajnie, ale za Jennifer dziękuję - nie przepadam za latynoskimi melodiami. Jest tylko jeden taki wykonawca, którego bardzo lubię, ale pewnie dlatego, że jest mocno zeuropeizowano zamerykanizowany- Alvaro - kocham jego piosenki

Kasiu, a dlaczego lubisz być poza domem? Ja bym chyba płakała gdyby ktoś kazał mi mieszkać cały tydzień w internacie Żeby nie wiem jaki cudowny on był. Kocham swój dom, tylko tu mogę tak naprawdę odpocząć, lubię się po nim krzątać, coś ugotować, no w ogóle po prostu go lubię
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No, tak...w sumie to napisałaś dlaczego , powinnam inaczej powiedzieć- przecież w swoim domu też możesz tak się zorganizować, żeby mieć ten swój i tylko dla siebie tylko czas
    Inaczej będzie ci smutno wracać na stałe do domu

Lecę do pracy jeszcze raz udanego dnia
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 17-11-2016 o 07:38

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu
    o ile przeczytałam ze zrozumieniem,to najbardziej ci się podoba pełna prywatność i bycie tylko ze sobą,bez obawy oceniania przez innych.
    Tuś mi siostraUwielbiam swoj dom,ale najbardziej jak jestem w nim sama.Bo ja w ogóle lubię być sama ze sobąuwielbiam życie towarzyskie,imprezy,spotkania i babskie lamenty,ale w małej dawce i z przerwami na osobność.I myślę,że ty też tak masz.
    Agnieszko
    w domu pełnym domowników,choćby najbardziej kochanych trudno jest znaleźć osobność.U mnie zawsze tak byló,że jak tylko wygospodarowałam czas dla siebie w domu to pojawiało się mnostwo BARDZO WAŻNYCH SPRAW nie cierpiących zwłoki...W sumie to fajne,bo czlowiek czuje się potrzebny i w pewien sposób niezastąpiony,ale wyczekiwana chwila mija bezpowrotnie.
    Nauczylam się znajdować ciszę i pojedynczość poza domem.
    Z tego co pisałaś twój mąż jest ostatnio gościem w domu,więc nic dziwnego,ze bardzo się cieszysz jego obecnościa.My pracujemy razem i spędzamy dużo czasu razem i potrzebujemy osobności.

Sabinko
    nie zaczęłam,ale przyjdzie na to czas,przyjdzie czas......

Na razie opętało mnie szycie i produkcja idzie pełną parą.Jakieś ktosie bardzo się ucieszą,bo mój entuzjazm do maszyny jest bardzo wyczekiwany.Ale wena nie zależy od mojego chcenia lub nie -jest albo jej nie ma wg własnego widzimisię
    Zaraz do pracy,mam nadzieję,ze napiszę więcej wieczorem.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    Powiem wam, że ja też lubię swój domek a w zasadzie małe mieszkanko i już zaczynam za nim tęsknić....
    Też przyzwyczaiłam się że jestem w nim sterem i żeglarzem i wiem, że jestem i siebie....może dlatego że do dopiero pierwszy mój własny "domek" gdzie jestem w nim sobie panią.
    Najpierw mieszkanie z rodzicami, potem z tesciami, potem po ucieczce od męża pijaka mieszkanie z ojcem który wymagał opieki i dopiero po Jego śmierci mam swój, tylko swój kąt ( paskudnie to zabrzmiało ale mam nadzieję że dobrze mnie zrozumialyscie )
    Może dlatego mój związek z J. wygląda jak wygląda? Tak czy owak lubię swój "domek" i dobrze mi w nim
    Gruszki ciekawa jestem co szyjesz? Jeśli wolno spytać
    Agnieszko gratuluję utrzymania wagi pomimo kilku słodkich imprez czy nie jesz na nich nic czy jesz ale tylko symbolicznie ?

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ciekawe dlaczego mnie zdublowalo?

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Gruschko, mój mąż jest gościem w domu od września, więc trudno tu mówić o długotrwałej nieobecności I bardziej chodziło mi o to, że nie chciałabym mieszkać poza domem tak jak Kasia, a potrzebę krótkotrwałej samotności doskonale rozumiem

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    a ja myślę,że dom tam gdzie myI czasem dobrze jest mieć okazję na posiadanie swojej własnej ,osobistej samotniI trochę po cichu Kasi zazdroszczę
    Każdy potrzebuje czegoś innego i to jest super,trzeba tylko to znależć.Moja mama,siostra,mąż uwielbiają wszystko robić razem z kimś,przebywać razem i więdną pojedynczo.I ja to rozumiem.Ja marnieję bez długich chwil w samotności.Sporo czasu mi zajęło zanim się nauczyłam,że moja "osobność "to nic złego i że ja właśnie tego potrzebuję.
    Ta wiedza bardzo poprawiła nasze relacje.
    Sabinko
    super,ze masz to co cię uszczęśliwia.Ja tak po cichu czasem myślę,że facet najlepszy "dochodzący".

Szyję kurtkę na zimę,4 sukienki,spódnicę i chodzi mi po głowie jeszcze coś lekko niesprecyzowanego.No i będę sobie robić osobisty manekinTeraz dopiero moje rzeczy będą pięknie leżećChociaż ja raczej szczególarą i detalistką nie jestem.Najważniejsze czy coś pokocham od pierwszej miary. Czasem coś zaczętego dojrzewa jak wino przez 3 lata i przemienia się z brzydkiego kaczątka w łabędzia.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów