Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Dzień dobry
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Dzien dobry
Sabinko
zazdroszczę tego jarmarku świątecznego,bo uwielbiam takie miejsca.Wiem,że u nas to przeważnie kicz i nic ciekawego(wiele razy coś kupowała i przeżywałam w domu rozczarowanie,szczególnie w przypadku jedzenia) ale i tak zawsze mnie poniesie tak,gdzie trochę kolorowych budek i świecidełek.Szczególnie zimą.
Z kawą to u mnie też nie jest za dobrze,uwielbiam,ale mój żołądek chyba mniej.gdzie te czasy kiedy piłam po 8-9 dziennie.
Imprezy fajna rzecz,szczególnie w listopadzie.Na szczęście już się kończy,pogoda trochę odpuściła,jest słońce,jest cieplej,chyba gdzieś mnie poniesie
Krysiu
kuruj się,dbaj o siebie.U nas są właściwie same nowe autobusy i trolejbusy,a czasem mam wrażenie że szarpią jakby to konie gwaltownie ruszyly.Często wracam z rynku jak mam dużo zakupów i widzę jak ludzie "tańczą"po całym trolejbusie.Sama najpierw szybko znajduję miejsce na torby i siadam,a dopiero jak porządnie ruszy to szukam kasownika.Więc to nie z tobą coś jest nie w porządku tylko z pojazdami i kierowcami.
Kasiu
bolesławiec to też moja milość,już od studiów.Ale kupuję teraz bardzo ostrożnie.To prawda,że na stole wygląda pięknie, tym piękniej kiedy różne części mają inny wzór.
Agnieszko
alkohol rządzi się swoimi prawami w sprawie wagi,ale przecież nie wypiłaś 6000 kcal,wiec jutro -pojutrze waga się opamietaA spotkania z ludźmi zawsze są fajne.
Maniusiu
po twoim wpisie spojrzalam szerzej otwartymi oczami w okularach i zobaczyłam,zę mnie też się kłaniają jakieś większe porządki...
Idę się podrasować i jadę na zakupy,właściwie to bardziej,zęby się powlóczyć i pooglądać to co świąteczne.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Rosół pyrkocze, kurczak się piecze...mam czas żeby do was zajrzeć
Gruschko, nie wypiłam aż tyle kalorii, bo nie piłam prawie wcale, ale zjadłam baaardzo dużo, co dziś zobaczyła moja waga niestety, ale tak jak piszesz, mam nadzieję, że raz dwa nadbagaż zgubię
Spotkanie mimo, że bardzo smutne i bardzo płaczące przyniosło doby skutek, bo dziś obsmarkana i opuchnięta od płaczu koleżanka napisała mi, że dużo lepiej się czuje
Jeśli chodzi o jarmarki świąteczne...zgadzam się z tobą w 100 % . Najczęściej jest na nich straszny kicz, a w dobrych sklepach np. Eurofirany, Home & You, czy inne tego typu, wszystko jest strasznie drogie. Ja od jakiegoś czasu wszystkie ozdoby kupuję...po świętachNp. takie piękne, wielkie kwiaty na choinkę, które w sezonie kosztują ok. 30 zł za sztukę, udało mi się kupić w zeszłym roku za 10.
Kasiu, piękna zastawaNie znałam jej wcale. Tu w naszych okolicach nie widziałam ani w sklepach ani u znajomych .
Makowiec kupny, czy pieczony ? Jak pieczony, to poproszę o przepis![]()
Superr wiesci Aga pozdrow ja przy okazji:-)
Dzien dobry
Saninko...
sliczniusia kawe tano zapodalas, az zal ze dopiero teraz tu zagladam... nasze zdzwonienie cos sie jakos krzywo wychodzi...ale jak to mowia co sie odwlecze to nie uciecze ....
Krysiu...
ja tz sie pomalutku zbieram,ale cosie troche zbiore to sie znow posypie i tak na przemiam...
Agnieszko...
dzieki za dobre wiesci od Jolinki... to wspaniale ze nie potwierdzil sie zly scenarjusz pozdrawiam ja serdeczniee i zycze pogody ducha...
spoznione ale serdeczne zyczenia dla twojej corci ... moj "maly" wczoraj obchodzil swoje 30 urodziny ... Party bylo w azjatyckiej knajpie z bufetem...
Kasiu...
kaca mam z tego samego powodu co ty.... tez tradycyjnie za kierowce bylam,co oczywiscie nie pzeszkadza objadac sie do woli...
Maniusiu, Gruschko, Bbaaja, Sonko, Kalahari .... wszystkim milej niedzieli wszystkim zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzieki Gammo