Strona 1296 z 3048 PierwszyPierwszy ... 296 796 1196 1246 1286 1294 1295 1296 1297 1298 1306 1346 1396 1796 2296 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,951 do 12,960 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Dzien dobry
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    zazdroszczę tego jarmarku świątecznego,bo uwielbiam takie miejsca.Wiem,że u nas to przeważnie kicz i nic ciekawego(wiele razy coś kupowała i przeżywałam w domu rozczarowanie,szczególnie w przypadku jedzenia) ale i tak zawsze mnie poniesie tak,gdzie trochę kolorowych budek i świecidełek.Szczególnie zimą.
    Z kawą to u mnie też nie jest za dobrze,uwielbiam,ale mój żołądek chyba mniej.gdzie te czasy kiedy piłam po 8-9 dziennie.

Imprezy fajna rzecz,szczególnie w listopadzie.Na szczęście już się kończy,pogoda trochę odpuściła,jest słońce,jest cieplej,chyba gdzieś mnie poniesie
    Krysiu
    kuruj się,dbaj o siebie.U nas są właściwie same nowe autobusy i trolejbusy,a czasem mam wrażenie że szarpią jakby to konie gwaltownie ruszyly.Często wracam z rynku jak mam dużo zakupów i widzę jak ludzie "tańczą"po całym trolejbusie.Sama najpierw szybko znajduję miejsce na torby i siadam,a dopiero jak porządnie ruszy to szukam kasownika.Więc to nie z tobą coś jest nie w porządku tylko z pojazdami i kierowcami.
    Kasiu
    bolesławiec to też moja milość,już od studiów.Ale kupuję teraz bardzo ostrożnie.To prawda,że na stole wygląda pięknie, tym piękniej kiedy różne części mają inny wzór.
    Agnieszko
    alkohol rządzi się swoimi prawami w sprawie wagi,ale przecież nie wypiłaś 6000 kcal,wiec jutro -pojutrze waga się opamietaA spotkania z ludźmi zawsze są fajne.
    Maniusiu
    po twoim wpisie spojrzalam szerzej otwartymi oczami w okularach i zobaczyłam,zę mnie też się kłaniają jakieś większe porządki...

Idę się podrasować i jadę na zakupy,właściwie to bardziej,zęby się powlóczyć i pooglądać to co świąteczne.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Jaaa, jak się uśmiałam Dzięki Maniusiu za linka- obejrzałam drugi raz , z jeszcze większą przyjemnością

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Rosół pyrkocze, kurczak się piecze...mam czas żeby do was zajrzeć

Gruschko, nie wypiłam aż tyle kalorii, bo nie piłam prawie wcale, ale zjadłam baaardzo dużo, co dziś zobaczyła moja waga niestety , ale tak jak piszesz, mam nadzieję, że raz dwa nadbagaż zgubię Spotkanie mimo, że bardzo smutne i bardzo płaczące przyniosło doby skutek, bo dziś obsmarkana i opuchnięta od płaczu koleżanka napisała mi, że dużo lepiej się czuje
    Jeśli chodzi o jarmarki świąteczne...zgadzam się z tobą w 100 % . Najczęściej jest na nich straszny kicz, a w dobrych sklepach np. Eurofirany, Home & You, czy inne tego typu, wszystko jest strasznie drogie. Ja od jakiegoś czasu wszystkie ozdoby kupuję...po świętach Np. takie piękne, wielkie kwiaty na choinkę, które w sezonie kosztują ok. 30 zł za sztukę, udało mi się kupić w zeszłym roku za 10.

Kasiu, piękna zastawa Nie znałam jej wcale. Tu w naszych okolicach nie widziałam ani w sklepach ani u znajomych .
    Makowiec kupny, czy pieczony ? Jak pieczony, to poproszę o przepis

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki, rozmawiałam przed chwilą z Jolinką i gęba śmieje mi się od ucha do ucha, bo nie jest źle Lekarz wstępnie wykluczył to co najgorsze Jola Was wszystkie serdecznie pozdrawia
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar bbaaja
    Mieszka w
    bydgoszcz

Superr wiesci Aga pozdrow ja przy okazji:-)

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry
    Saninko...
    sliczniusia kawe tano zapodalas, az zal ze dopiero teraz tu zagladam ... nasze zdzwonienie cos sie jakos krzywo wychodzi...ale jak to mowia co sie odwlecze to nie uciecze ....

Krysiu...
    ja tz sie pomalutku zbieram,ale cosie troche zbiore to sie znow posypie i tak na przemiam...

Agnieszko...
    dzieki za dobre wiesci od Jolinki... to wspaniale ze nie potwierdzil sie zly scenarjusz pozdrawiam ja serdeczniee i zycze pogody ducha...
    spoznione ale serdeczne zyczenia dla twojej corci ... moj "maly" wczoraj obchodzil swoje 30 urodziny ... Party bylo w azjatyckiej knajpie z bufetem...

Kasiu...
    kaca mam z tego samego powodu co ty.... tez tradycyjnie za kierowce bylam,co oczywiscie nie pzeszkadza objadac sie do woli...

Maniusiu, Gruschko, Bbaaja, Sonko, Kalahari .... wszystkim milej niedzieli wszystkim zycze ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar bbaaja
    Mieszka w
    bydgoszcz

Dzieki Gammo

Uprawnienia umieszczania postów