Strona 1298 z 3048 PierwszyPierwszy ... 298 798 1198 1248 1288 1296 1297 1298 1299 1300 1308 1348 1398 1798 2298 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,971 do 12,980 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko to powitamy Cie w Pl ;-) Krysiu ja tu bylam kiedys... Mieszkam w bydgoszczy, pracuje ( jeszcze...;-)) mam rodzinke, m., synka i corcie. Synek juz pracuje i ma dziewczyne, corcia od niedawna magister, jeszcze nie ma pracy :-)

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Aga, świetna fryzurka

Kupiłam mężowi fajny neseser na wyjazdy- w Wittchenie- 50 % obniżki! No i odebraliśmy certyfikat

Sabinko, czekamy

Basiu, a co u córki ?

Kasiu, czego się uczysz ?
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 21-11-2016 o 19:09

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Aga dzięki, na żywo wygląda lepiej, niestety jestem wyjątkowo niefotogeniczna
    Jak ktoś chce zobaczyć, wkleiłam na naszej grupie na FB.
    Dalej walczę z wieczornym podjadanie, za każdym razem gdy mam ochotę coś skubnąć piję duży łyk wody, tym sposobem wykończyłam pół butelki.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

no i chyba będę mieć dużo ruchu w nocy , tzn spacer od łóżka do toalety
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Word 2010 Agnieszko. Wszystko razem do kupy...

Agnieszka111 and krysiapysia like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Kasieńko, oczywiście, że dobrze wypadniesz na sprawdzianach - tak jak poprzednio
    Agnieszko –zaciekawiły mnie te refleksje zastanawiające, ale najwięcej pewnie wniosłyby te których nie masz ochoty otwierać . Gratulacje dla syna! U nas w Lidlu też co jakiś czas pojawia się Wittchen. Teraz widzę, że jest oferta portfeli, rękawiczek i torebek. Chyba się skusze na coś .
    Maniusiu – skoro chłopak uczy, to już brzmi dobrze, bo może świadczyć o poważnym podejściu do życia. Mam nadzieję, że Marta niedługo zaspokoi twoja ciekawość . Pomysł z wodą bardzo dobry. Zobaczysz jaka będziesz z siebie dumna przed spaniem, że udało ci się nie ulec pokusom . Co do fryzurki, to chyba tak jak twoi domownicy, wolę cię w dłuższych .
    Bbaaju - witaj

Kasza jaglana! Ugotowałam cały garnek i próbowałam podejść do niej z różnych stron – na słodko, neutralnie i na kwaśno. Najbardziej podeszła mi z bananem i kakao, ale dalej nie jest to to. Raczej nie skuszę się na kupienie nowej paczki. Chyba, że macie jakieś sprawdzone przepisy? Widziałam właśnie jakiś zachęcający pomysł na blogu Maciąg, ale chyba zrezygnuję.

Lubię Agnieszkę Maciąg, ale ostatnio była rozmowa z nią, jej partnerem i synem. I trochę mnie przystopowało. Może miała po prostu zły dzień?

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko, spokojnego lotu i powrotu!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (13).jpg

Dzień dobry we wtorek

Krysiu, przypominałaś mi coś, co już dawno miałam napisać i ciągle zapominałam
    Ja też oglądałam w tvn rozmowę z rodziną Maciąg i od tego czasu przestałam śledzić jej blog. Wydała mi się bardzo afektowana, jakaś taka podminowana. Nie dawała chłopakom dojść do głosu, kończyła za nich zdania. Niestety nie uwierzyłam w to, że oni są szczęśliwi z powodu zmiany życia, jogi itd, choć bardzo chciała do tego przekonać. Była tak słodka, że aż do po.....gania !
    Niestety kaszy jaglanej też nie jestem w stanie przełknąć. Pozostaję przy ukochanej gryczanej i jęczmiennej.

Kasiu to nie jest źle. Word 10 jest niezły. Dasz radę

Miłego dnia
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 22-11-2016 o 06:44

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry dziewczynki!

Pospalam dzis troche dluzej, wiec tylko lapka macham i znikam...

Dla Sabinki dobrego wyladowania w domowych pieleszach i dla wszystkich dobrego dnia!

Na dobry humor...demotka!
    ba tylko zeby to bylo takie proste...

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysia,Agnieszka
    kaszę jaglaną albo się lubi albo nie i zazwyczaj nie zależy to od sposobu jej przyrządzania.Nic na siłę.ja nie lubię oliwek i oliwy i choćby były najzdrowsze i najlepsze jakościowo - zepsują mi każdą potrawę
    W sprawie Maciąg mam takie same odczucia jak wy tyle,ze już od jakiś 10-15lat kiedy przez tv przemknęły jakieś jej programy właśnie o dietach i jodze i sposobach na życie.Nie dalo się tego oglądać,szybko zniknęla na szczęście więc do bloga i ksiązek nigdy nie zajrzalam.

Sabinko
    ładna pogoda na ciebie tu czeka

Kasiu
    czeka cię małe wyzwanie,dziewczyny mają rację,dasz rade.jeszcze raz wyrażam podziw,bo dla mnie programy biurowo-księgowe są niewyuczalne...
    ja jak na tym obrazku wyznaję zasadę -Always look on the bright side of life

Maniusiu
    sympatie naszych dzieci to zawsze dla rodziców jakieś wyzwanie.Trochę przerobiłam,ale w sumie tylko raz liczyłam po cichu,że to nie przetrwa.I na szczęście tak się stalo bez żalu ze strony syna.
    A w sprawie synów,to ktoś pytał o wiek - 23 i 25

Pogoda jak na jesien po prostu boska,jak mi się uda po pracy to gdzieś myknę.Ale rower to już chyba nie
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów