69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
witajcie
wczoraj mróz a dzisiaj pada
dziś nastawiłam obiad i pojechaliśmy na Jasną Górę czułam taka wewnętrzną potrzebę, tak mi los ostatnio sprzyja, więc pojechałam podziękować za dobrą passę.
a teraz miałam okazję poznać potencjalnego zięcia. Marta po raz pierwszy zaprosiła go do domu, więc to chyba coś poważniejszego.
i z dobrych rzeczy jeszcze jedna Sucharek zrobił mi niespodziankę i kupił nowa drukarkę z WIFI i skanerem, stara już bardzo szwankowała a od początku nie była zbyt dobra, a ta jest rewelacyjna 
a teraz sobie odpoczywamy, ja dłubię bombki, a on swoje świeczniki 
Aga nie zdążyłam zobaczyć zdjęć, no ale kto późno przychodzi....
Kasiu, ja mam podobne odczucia co do ludzi jak ty, no cóż takie życie
-
Aga wrzucę jeszcze jutro rano na chwilę, bo teraz za dużo ludzi czyta
-
-
-
Kasiu a czemu tak pesymistycznie?
-
Basiu-bo zeszly tydzien byl taki ciezki, a weekend minal mi tak szybko, ze wcale mi nie teskno do poniedzialku!
Tymbardziej, ze zaczynamy nowy modul, znowu przeprowadzamy sie do nowego pomieszczenia klasowego i laczymy z grupa, ktora mialam w pazdzierniku a ktora jest bardzo liczna. Znowu bede siedziec gdzies na koncu i nie wiele widziec co jest na tablicy.
Niestety to tak jest, ze to oni juz tam od miesiaca sa i najlepsze miejsca sa pozajmowane...
No ale jest jak jest i trzeba patrzec pozytywnie-prawda?
Ten miesiac jest za to krotki, bo tylko do 22 grudnia. Potem mamy do 2 stycznia ferie!!!
Pisze juz do was z mego pokoiku, malz mnie znowu przywiozl, bo moje auto nie chcialo zapalic. Robi sie mrozno a ono pare dni stalo nieuzywane i sie zbiesilo...
Na koniec dnia...akcent optymistyczny:
-
1381466_557608404309587_519732144_n.jpg
witam w nowym tygodniu i właściwie to już po listopadzie !!
ja muszę za chwilę zmykać do wodociągów bo mi się legalizacja licznika kończy no i przepisze przy okazji umową bo wciaz jest na Wojciecha
-
kolaż.jpg
Witam
w poniedziałek. Od dziś zaczynam wielkie porządki w domu, tak, żebym w przyszłym mogła sobie udekorować fajnie dom
. Jeszcze raz wrzucam zdjęcia. Twarz zamazałam, więc już tak zostawię
Miłego poniedziałku
-
Uprawnienia umieszczania postów