Dzięki
Dzień dobry
Agnieszko jesteś wielka
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Agnieszko
przemiana super
Sabinko
co tak oszczędnie z pisaniem?Jak tam balwanek, mam nadzieję,ze przestaniesz go nielegalniwe przetrzymywać,bo ja już mu robię miejsce u siebie.U ciebie niechciany, u mnie oczekiwany
Agnieszko,Maniusiu
jesteście moim wyrzutem sumienia z tym sprzątaniemJak ja tego nie lubię robićZaczęłam sprzątać szafki w kuchni i po 2 porzuciłam je dla fajniejszych zajęć.
POnieważ generalne porządki nie są moją mocną stroną,to przyjęłam lata temu taką strategię,żę jak zobaczę,zę jakaś częś kuchni czy innych pomieszczeń wymaga porządków,to robię to jedno.I tak rotacyjnie posprzątam wszystko.
Takie sprzątanie mnie mniej przygnębia
Kalahari,Krysiu
Bardzo bym życzyła wam i sobie,żeby wam wrócil dobry nastrój,optymizm i wena do pisaniaRozumiem bardzo dobrze potrzebę wyłączenia,ale i tak czekam z utęsknieniem....
Kasiu
jakoś trzeba przetrwać,postaraj się odganiać niepotrzebne myśli.
Zimno się zrobiło,wiatr szaleje,w dodatku M chyba mi sprzedał trochę swojego przeziębienia( a trzymalam się dzielnie przez 2 tygodnie) więc jestem trochę uziemiona domowo.Dusza wyrywa się nad morze w ten wicher, ale rozsądek bierze górę ,na szczęście.
Z dietą jest w miarę ok, nawet udało mi się ładnie zakończyć akcję.Ostatnio u mnie waga spada skokowo,jak już spadnie to znowu stoi.Najważniejsze,ze się tego kolejnego spadku doczekałam.Może bym i zobaczyła bałwanka na początku grudnia,ale Sabinka nie chce oddać
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
jak ktoraś chce fajny mocny serial to polecam Narkos zaczęliśmy wczoraj oglądać pierwsze odcinki:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest to biografia Pablo Escobara , króla narkotyków z Kolumbii
wstrząsające
Kasiu pozytywne jest to ze w koncu bedziesz po tych wszystkich szkolach i bedziesz mogla w ofertach przebierac:-)
Wszystkie kolezanki pozdrawiam nowotygodniowo
Gruszło a bierz sobie tego balwanka w czorty !!!! Wcale a wcale bo nie chcę ale on skubany nie chce mnie chyba puścić bo dalej w nim siedzę no ale nie dziwota - jak ktoś za dużo he ( żeby nie powiedzieć żre ) to sam do siebie może a nawet powinien mieć pretencje i ja takowe mam do siebie ....
Miało być " jak ktoś za dużo JE" a nie " he" bo to wcale he nie jest
Ale co mi tam - buźka dla was dziewczynki
)