Strona 1313 z 3048 PierwszyPierwszy ... 313 813 1213 1263 1303 1311 1312 1313 1314 1315 1323 1363 1413 1813 2313 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,121 do 13,130 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Jakoś nie mam weny do pisania bo zła jestem na siebie okropnie, zawaliłam zupełnie dietę, dzisiaj na wadze 82 kg a parę dni siedziałam na płocie bałwankowa a po powrocie od córki było nawet mniej ale za szybko się zachłysnęłam tym pięknym wynikiem, pewnie było to spowodowane biegunką o której pisałam a ja myślałam, że tak już zostanie
    Jolinko skoro nas potrzebujesz to dlaczego zaglądasz kochana tak rzadko? już nieraz wspominałam, ze cieszą nas choćby krótkie informacje co u kogo skoro czasu brak na więcej, nie musi to być od razu elaborat na pół strony ale jak jest to cieszy tym bardziej rozumiem brak czasu ale skoro tak ci pomaga kontakt z nami to może postaraj się zaglądać częściej ?
    i nie zapomnij kochana w pomaganiu innym, ze jesteś poważnie chora i musisz też a może przede wszystkim dbać o siebie

co do psychologów i powierników to potwierdzam to, co już pisały niektóre z was - obcemu chyba łatwiej opowiadać o tym co nam w duszy gra albo raczej nie gra...też przez to przeszłam
    o wielu sprawach mogę pogadać z J., wyżalić się, czasem wypłakać ze złości, wyrzucić żale, smutki, poskarżyć się na swoją niemoc jeżeli chodzi o jedzenie, niemożność utrzymania diety, smutki z powodu swojej nadwagi - czasem a nawet przeważnie pomaga

Maniusiu jak się czujesz dzisiaj? wczoraj pisałaś o ucisku w klatce i dygotaniu...chyba miałaś mieć jeszcze jakieś dodatkowe badania czy się mylę?
    no i jazda po śniegu bez hamulców to samobójstwo !!!
    wisior super

Gruszko i Krysiu ja z kaszą jaglaną się nie patyczkuję i nie bawię zbytnio, mnie smakuje tak po prostu ugotowana, kupuję w woreczkach ale gotuję bez - wsypuję do wrzątku i gotuję około 20 minut, wody na oko, raczej mniej niż więcej bo w razie czego dolewam nie solę a po ugotowaniu dodaję duże utarte jabłko ( ze skórką), teraz nie dodaję mleka tylko gotuję na samej wodzie - smakuje mi i to teraz najczęściej moje śniadanko

Kasiu dobrze, ze pogadałaś sobie szczerze z siostrą i wyjaśniłyście sobie pewne sprawy, być może ona rzeczywiście nie potrzebuje tak częstego kontaktu z tobą i nie ma się tym co martwić, każdy z nas jest inny, kiedyś chyba miałaś podobne problemy z córką, źle ci było z tym, że ona nie tak częst0 pragnie pogadania z tobą jak ty ale to nie znaczy wcale, że kocha cię mniej

Krysiu jak twoje zdrówko? czy już zupełnie nie odczuwasz żadnych dolegliwości po upadku w autobusie? jak dieta? czy starasz się jeść 3 razy dziennie czy próbujesz czegoś innego czy po prostu odpuściłaś sobie?

dziewczyny ( a szczególnie Agnieszko) rzućcie jakimiś pomysłami na prezenty, tym razem będę spędzać święta z J. i jego córkami z rodzinami, dwa ostatnie lata byłam w tym czasie w Anglii a teraz ten czas zaklepali sobie teściowie córki i brat jej męża z dziewczyną a ja będę tutaj...
    do siostry pewnie wpadnę na jaką kawę bo wigilię spędza zwykle ze swymi synami i ich rodzinami
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Agnieszko nie wiem co ty tam sprzątasz u siebie bo ty sprzątasz na bieżąco z tego co wiem a poza tym u ciebie jest zawsze czyściutko - byłam i widziałam
    ja jakoś na razie nie mam weny na sprzątanie, czekam aż przyjdzie
    za to czytam "Dziewczynę z pociągu", nie przeszkadza mi, że oglądałam film
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, podobno książka jest standardowo lepsza niż film...prawda to?

Napiszę Ci co komu już kupiłam:

mąż- czapka + szalik Tommy Hilfiger i wodę toaletową tej firmy. Powinien być zadowolony, bo lubi
    córka- woda toaletowa, dwie książki, naszyjnik, lokówka
    syn- dwie książki, woda toaletowa, płyta z piosenkami + kasa
    zięć- pasek do spodni, woda toaletowa, dwie książki
    córka z zięciem dostaną jeszcze wspólną kasę, bo chcą robić remont, więc trochę ich wesprzemy
    mama- kardigan, perfumy, rękawiczki skórzana, dwie książki
    ojciec- profesjonalne kredki, kartony, sztalugi malarskie, audiobooki
    Adelcia - nowa smycz
    To na razie tyle

Sabinko, dzięki, ale zawsze coś tam do sprzatania wynajdę, choć mój Kuba mówi, że przesadzam

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, jakie to jest piękne Ja często na imprezach szpanuję naszyjnikiem od Twojej córki

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    no i jazda po śniegu bez hamulców to samobójstwo !!!
    o mamuśku zapomniałam napisać że na rowerze

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, dziś czuję się dobrze, wczoraj to była zmiana pogody, dośc mocno reaguję na zmiany

Agnieszko, ja też lubię ten naszyjnik, tak tak, nabyłam podobny, mam jeszcze drugi ładny od Marty
    a w tym roku na konkurs nic nie robi, skupia się na konkursie kolejnym

Mieszka w
    Częstochowa

musze się pochwalic że tydzień bez wieczornego podjadania dal efekt i brzuch spadł, jak sie to przełoży na wage nie wiem bo dawno na nią nie wchodziłam

Maniusiu skoro brzuch spadł to i waga pewnie też - super u mnie wręcz odwrotnie
    no to trochę zmienia postać rzeczy - brak hamulca w rowerze a nie w samochodzie

Agnieszko dzięki za informację o prezentach - no bogaty ten twój Mikołaj będzie, u mnie musi być dużo skromniej ha ha

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, no mówiłam, że nie mogę się opanować
    Ale, żeby nie było- prezenty zbieram cały rok np, sweter dla mamy kupiłam w czerwcu bo podobał jej się taki, który widziała u mnie a czapkę i szalik zięć przywiózł mi w tajemnicy ze stanów w lipcu. Naszyjnik, to nabytek wrześniowy,a prezent dla ojca kupowałam jakoś latemTeraz kupowałam książki, bo dzieciaki polują na nowości.

Uprawnienia umieszczania postów