69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
hej dziewczyny
ale fajnie się dzień zaczął, takie pozytywne wpisy 
no ale mamy piąteczek 
u nas straszna wichura, od 3 nie śpimy, ale i tak jakoś mi tak fajnie jest, mimo iz znów mnie troszke dusi więc krople od razu łyknęłam i będzie dobrze .
wczoraj jak wracałam z pracy poczułam smród palonych kabli no i spalił mi się przełącznik świateł i znów mam wydatek, bo bez świateł nie da się jeździć o tej porze roku, no jak nie urok to przemarsz wojska...
Agnieszko uśmiałam się z tej spódnicy, pobiłaś mnie totalnie
mi się zdarza kupić kilka dni z rzędu masło czy płatki sniadaniowe bo sobię zakoduję że trzeba kupic, ale ciuch ato jeszcze nie 
na wagę się na razie zbieram, boję się tego co zobacze, bo na pewno mi się coś przybyło
jesli teraz brzuch spadł, to zleciał ten naddatek
-
wczoraj i dziś u mnie kolejne przymiarki do przeprowadzki, więc duzo ruchu i dźwigania
super
-
Maniusiu to samochód to skarbonka bez dna ale dobrze chociaż że hamulce działają !!!
ja też wczoraj kupiłam coś tam do kuchni a dzisiaj przyuważyłam, że to już drugi taki zakup 
polatałam dzisiaj trochę, przedwczoraj też ale wczoraj była tak paskudna pogoda, że w zasadzie nie wychodziłam tylko wieczorem byłam u swojej "piwnej" koleżanki ale w obie strony samochodem 
wyobraźcie sobie że nie piłam piwa ponad miesiąc bo pije tylko w zasadzie u niej ale za to ona pije piwo codziennie, zaraz po powrocie otwiera puszeczkę...za to prawie nie je i jest po prostu chuda...może tez powinnam jedzenie zamienić na piwo??? co wy na to ha ha 

posłuchałam sobie Beaty Pawlikowskiej - nie wiedziałam, ze też ma takie filmiki w internecie, ciekawe, polecam objadającym się lub obżerającym się ....jak kto woli
https://www.youtube.com/watch?v=-RtnJwIjrYI
-
Ha! Ha! Maniusiu...duzo ruchu i dzwigania to super?
A ja wole tam inne rzeczy!
Np ...duzo odpoczynku i dobrych rzeczy do jedzonka!
-
Kasiu, ponieważ moja praca to tylko siedzenie i hodowanie sobie garba, to lubię odmianę, a poza tym - siłownia zaliczona 
Sabinko, jest wybór -nowe auto nie trzeba dokłada, no ale cóz, nie posiadam wolnej gotówki, albo naprawiać staruszka. Na szczęście 90 % napraw Sucharek sam robi, więc koszty nie są takie wielkie jak mogły by być
-
Dobry wieczor!
Zachecona przykladem Agnieszki pojechalam do centrum handlowego zobaczyc za jakimis drobiazgami po choinke. My chcemy w tym roku, podobnie jak w zeszlym roku, pojechac cala rodzinka na zakupy, aby kazdy mogl sobie cos wybrac. Patrzylismy na wspolny termin-ale sie chyba nie uda sciagnac przed swietami naszego pierworodnego z Hamburga i na dodatek zsynchronizowac to z przyjazdem naszej corci.
Kupilam corci cieple skarpetko-kapcioszki-bo ona marznie ciagle w stopy i kosmetyki z body shopu. Dla Alka notatnik na zapiski z podrozy i maly globus na stolik-a dla Radka zestaw do gotowania po wlosku...dobry olej, przyprawy, makaron.
Nie mam nic dla meza jeszcze...ale moze mi cos wpadnie do glowy...
Dziewczynki...a jak tam dieta? Czy tak jak u mnie?
-
Hej witam w sobotę

Kasiu, pytasz jak dieta, no więc dobrze szło i zdechło, wczoraj wieczorem zjadłam frytek na wieczór, mały talerzyk wprawdzie, ale jednak
zła jestem na siebie
pozdrawiam i ide piec ciasto do szkoły
-
Witam sobotnio 
pobrane (1).jpg
Jadę dziś do Łodzi . Lubię takie wyjazdy na luzie. Nie jestem zmuszona do biegania, szukania, mogę spokojnie sobie chodzić i delektować się atmosferą 
Sabinko, Maniusiu, trochę mi ulżyło, że nie jestem osamotniona w podwójnych zakupach 
Kasiu, razem po prezenty świąteczne? A niespodzianka???- Ja to najbardziej lubię w prezentach
I choć generalnie bardzo niespodzianek nie lubię, to w tym jednym dniu, wszystko dla wszystkich musi być niespodzianką. Nawet jak każę dzieciom napisać listy do Mikołaja ( ja tez piszę) to zawsze mają napisać po kilkanaście marzeń, żeby nie wiedziały, które w tym roku Mikołaj spełni
Pomijając to, że w moim przypadku wspólny wyjazd na zakupy, to masakra...ujmę to delikatnie... moi chłopcy i ja mamy zupełnie inne oczekiwania jeśli chodzi o pobyt w galerii handlowej...mój może np. trwać 5 godzin, ich najchętniej 15 minut
itd Dlatego cieszę się, że jadę sama 
Tak to mniej więcej wygląda...
1458148534_8rhgfo_600.jpg
Teraz waga. ..W tabelkę wpisuję utratę 200 gram, choć tak naprawdę po Andrzejkach musiałam zbijać z 67,5...czyli de facto straciłam 1,5 kg
, ale że liczy się ostateczny rezultat, to wpisuję 66,0 więc do celu mam już tylko 3. W tym tygodniu nie mam żadnych imprez, więc powinno być na luzie .
...systematycznie piszemy już tylko we cztery, ale wiem, że czyta nas więcej osób...także i te , które kiedyś pisały i te, które piszą ale rzadziej
dlatego wszystkim serdecznie życzę dobrej, ciepłej soboty
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 03-12-2016 o 05:48
-
Hej Maniusiu, dziewczyny będą mogły delektować się podwójną kawą 
edit:...na razie trzymam się postanowienia adwentowego i nie jem słodyczy...ale, tak zastanawiam się, czy lody,to aby na pewno słodycze???, bo mam na nie chęć.ale sama nie wiem...
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 03-12-2016 o 06:52
-
Agnieszko w sobotę kawa potrzebna, więc podwójna się przyda, też lubię świąteczne niespodzianki, jedynie Marta ma zawsze to co "zamówi" bo jej ciężko dogodzić, ale zawszr jej coś dorzucę od siebie
Uprawnienia umieszczania postów