Strona 1323 z 3048 PierwszyPierwszy ... 323 823 1223 1273 1313 1321 1322 1323 1324 1325 1333 1373 1423 1823 2323 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,221 do 13,230 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ja dzisiaj niespodziewanie kobieta bardzo pracująca
    Mam pytanie do Krysi.
    Polecałaś mi serial In treatment ale nie mogę tego nigdzie znaleźć po polsku.Czy polskie "Bez tajemnic " to jest to samo?Mam nadzieję,bo wciągnęłam wszystkie 3 serie jednym tchem.Jak dla mnie rewelacja.
    Sabinko
    jak tam spotkanie,mam nadzieję,że to wszystko po angielsku byłoTeż miałam fajną grupę jak chodziłam kilka lat,nadal jak się przypadkiem spotkamy to nie możemy się nagadać.Mało mam okazji do gadania to od czasu do czasu kupuję jakieś czytadło ,żeby wszystkiego nie zapomnieć.

Lubię,żeby w książce był dużo wątków i każdy rozbudowany ale lubie też historie z krótkimi zdaniami jak u Chandlera lub Simeona.Pamiętacie komisarza Maigreta i Marlowa?
    krysiapysia lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko spotkanie było udane ale nie po angielsku, za słabe z nas zawodniczki w tej dziedzinie

No kurcze napisałam sporo ale mi gdzieś to wcięło....

No cholera jasna znowu mi wcięło - zapomniałam że w telefonie nie mogę używać emotek....

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu ja czytałam spóźnionych kochanków . Kasiu jeśli nie czytałaś Szwai to polecam . Powinna ci sie spodobać . A jak ci sie spodoba to przyjedziesz do mnie bo ja mam wszystkie jej książki to ci pożyczę. Chmielewską tez mam całą jakby ktoś chciał i Musierowiczową

Trzecia próba Maniusiu "Spóźnionych kochanków" oczywiście czytałam, nawet mam swoich, kilka lat temu miałam fazę na Whortona i czytałam go dużo, pamiętam, że podobał mi się też "Tato"
    Gruszko nie rozmawiałyśmy po angielsku bo za słabe z nas zawodniczki
    ja to chociaż od czasu do czasu jestem w Anglii więc chyba i tak jestem trochę lepsza od moich koleżanek ale moja nauka angielskiego idzie mi jak po grudzie, bo jak zwykle jestem bardzo niesystematyczna i do wszystkiego mam słomiany zapał... Zresztą angielskiego zaczęłam się uczyć dopiero kilka lat temu też z przerwami wcześniej nie miałam z nim zupełnie do czynienia ale może wiesz, może w internecie są jakieś grupy fora, może przez Skype, gdzie moglyby pogadać ze sobą osoby na podobnym poziomie, na jakieś proste tematy ale żeby jakaś praktyka była
    Kasiu Szwaja jest fajna, niektóre panie lubią też Kalicińska, Michalak, nic mi więcej w tej chwili do głowy nie przychodzi

Agnieszka111 lubi to.

Zaraz zbieram się do kina, idziemy z koleżanką na "Przełęcz ocalonych" w ramach DKF.

Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzieki dziewczyny za podpowiedzi literackie. Szwaji nie znalam-poczytalam jednak o niej i jej ksiazkach w sieci i odnioslam wrazenie, ze mogaby mi sie spodobac.
    Spoznieni Kochankowie, Poczwarka, Kolor Purpury- to znane mi powiesci i mam o nich podobne zdanie jak o filmach tego typu- wzbogacaja ale nie...odprezaja...
    Podobnie bylo np gdy przeczytalam ostatnio Pokute...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]...i dlugo we mnie "siedziala"...

Co do podciagania filmu o watku komediowym do kategorii komedii romantycznej to mysle Agnieszko, ze to sprawa umowna raczej niz obligatoryjna... Ja osobiscie nazywam w ten sposob lekkie kino w stylu filmow Julii Roberts i tym podobnych.

Fajny -choc nie komediowy jest np ten film [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    A widzial ktos z was piekny film Glebia Oceanu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Wczoraj obejrzalam sobie z przyjemnoscia Stalowe Magnolie, ktore obok Czulych Slowek i Mamma Mia...naleza do mych ulubionych.

Co do rodzaju humoru to rowniez lubie ten typu angielskiego. Szczegolnie taki lekko uszczypliwy w tonie.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewuszki-nie moge rozmawiac przez komorke na whatsappie, bo nie mam w internacie w komorce stalego dostepu do internetu...
    Tutaj gdzie mieszkam nie ma wifi a jest tylko internet z kabla i mam go podlaczonego do leptopa.
    Tak wiec jak rozmowy to tylko, gdy jestem na weekend w domu. Szkoda-bo wtedy mam mniej czasu...
    No ale...dla chcacego nic trudnego!
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Uprawnienia umieszczania postów