Strona 1327 z 3048 PierwszyPierwszy ... 327 827 1227 1277 1317 1325 1326 1327 1328 1329 1337 1377 1427 1827 2327 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,261 do 13,270 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Rene, kochana, tak strasznie jest mi Cię żal, że nie potrafię napisać niczego więcej Jestem z Tobą myślami i w modlitwie. Wiem, że nie lubisz gdy się nad Tobą roztkliwiamy, ale pamiętaj, że zawsze tu jesteśmy, zawsze..gdybyś potrzebowała czegokolwiek
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Rene, na takie osoby jak Twoja pasierbica, mówi się harpie Na pewno jesteś zbyt dobrze wychowana, by jej to powiedzieć, ale może spróbuj jakoś inaczej dać jej do zrozumienia, że to co wyprawia jest po prostu nieludzkie.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Najpiękniejsze piosenki świąteczne?
    Czerwone gitary- Jest taki dzień, Edyta Górniak w duecie z Krzysztofem Antkowiakiem- Pada śnieg i Eleni- Maleńka miłość
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry dziewczynki!

Reniu- dziekujemy, ze sie odezwalas i obdarzylas nas swym zaufaniem, dzielac sie z nami swymi odczuciami...
    - Pieknie napisala ci Agnieszka. Nie pozostaje mi nic jak tylko podpisac sie pod jej slowami. Jestem z toba myslami, modle sie za wasza rodzine i prosze pamietaj-jesli tylko w jakikolwiek sposob moglabym ci pomoc...napisz na priv.
    Choc to banal to warto o tym codziennie pamietac... A twoja historia i przezycia ostatnich miesiecy u Joli tylko o tym zaswiadczaja...

Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agnieszko mamy ten sam gust. właśnie te same świąteczne piosenki chciałam wczoraj wymienić ale pomyślałam że poczekam do wigilii i wtedy wrzucę...Jest taki dzień...

Krysiaczku...wczoraj był...kangur!!! A właściwie sałatka ze stekiem z kangura!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu, sałatka wygląda apetycznie
    Reniu, ta dziewczyna nie ma nic empatii, ech są tacy ludzie
    mój tato żył gdy sąsiadka przyszła i zapytała czy mamy ubranie do trumny naszykowane- zapytała przy nim! a tato żył jeszcze przez rok!
    zbieram się do pracy, na szczęście dziś piątunio

taki projekt biżuterii Marta przygotowala - z papieru i modeliny, naszyjnik mi się bardzo podoba

15355724_1700380746692572_4365114812485494079_n.jpg

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam

Maniusiu, świetny naszyjnik Twoja córka ma super pomysły
    Czy dziś wzięłaś do pracy sam termos??
    Kasiu sałatka wygląda bosko, ale ponieważ lubię piwko, to bardziej ono mi się podoba A jak smakuje mięso kangura? Do czego byś porównała?
    Bardzo podoba mi się ten tekst o szczęściu i zdrowiu najbliższych. Szczera prawda i moje największe marzenie

Krysiu, przy niektórych kolędach zaciska mi się gardło ze wzruszenia i nie mogę śpiewać. Wiecie, że sama kocham śpiew, ale nie wiem, czy wam pisałam, że cała moja rodzina( ta wcześniejsza) jest bardzo uzdolniona muzycznie. Ojciec grał na wszystkich możliwych instrumentach, mama całe życie uczyła w szkole muzyki i też grała. Ja i mój brat uczyliśmy się na pianinie i gitarze, no i oczywiście śpiewaliśmy. Święta, to były wielkie koncerty kolędowe, bo i ciotki, dziadkowie wszyscy razem śpiewaliśmy na głosy, graliśmy na czym kto potrafił...było cudnie. Od czasu śmierci brata, nie potrafimy tego powtórzyć. Śpiewamy kolędy, ale mama zaczyna w pewnym momencie wycierać oczy, więc przerywamy, zaczynamy coś weselszego żeby nie dopuścić do jej płaczu. Ale i tak kocham kolędy, właśnie wtedy, gdy śpiewamy je przy stole
    Pytałaś o ilość potraw-też zawsze jest 12.
    Kolację zawsze zaczynamy kapustą z grzybami podawaną z tłuczonymi ziemniakami posypanymi przesmażoną cebulką. Jest to nasz tradycja, którą ja pamiętam od zawsze i moje dzieci już też nie wyobrażają sobie inaczej.
    Następnie wjeżdżają kluski z makiem, ale pewnie takich nie znacie, to też nasz rodzinny przepis. Kluski robię tylko z mąki i wody, gotuję w osolonej wodzie porwane na kawałki , Są mięciutki i delikatne, a podaję je w maku, który gotuję w mleku z bakaliami i miodem.l to właściwie jest taka zupa makowa z kluskami. Wszyscy nie wyobrażamy sobie świąt bez tych dwóch potraw. Reszta, to są już tylko dodatki i są takie same jak u was- ryby, barszczyk, pierogi z kapustą i grzybami, sałatki, śledziki

Gruschko, a jaki to sernik nowojorski? Napiszesz przepis?

Basiu, a ciebie poproszę o obiecaną sałatkę śledziową

Joluś, szkoda, że nie mieszkam bliżej, bo wpadłabym do Was na karty Nie liczy się dzień, jeśli przynajmniej godziny nie spędzę w kurniku, grając namiętnie w kierki lub 358

Sabinko, czy te pierożki z ciasta francuskiego, to wytrzymają upieczone dzień wcześniej? Bo wszystko muszę przygotować dzień wcześniej, bo wiozę do rodziców.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Czy dziś wzięłaś do pracy sam termos??
    Agnieszko, termos dla Artura, u mnie jest kuchnia
    ale dzisiaj zostalam sprawdzona i było ok
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, o tej godzinie, to już za kawkę dziękuję ale wygląda super

Robię bigos i kapustę z grzybami dziś dzień pierwszy. W niedzielę będę pasteryzować, bo włożę ją do słoików

Uprawnienia umieszczania postów