Strona 1332 z 3048 PierwszyPierwszy ... 332 832 1232 1282 1322 1330 1331 1332 1333 1334 1342 1382 1432 1832 2332 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,311 do 13,320 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

DZIEN DOBRY, mam nadzieje ze w koncu mi sie uda...:-) 20161211_160606.jpg w koncu...pozdrawiam...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu kupujesz tez prezent dla siebie? fajnie chyba też zrobię sobie jakiś prezent tylko muszę pomyśleć jaki

Gruszko lubię czytać o tym co jesz, zdrowo, z głową, warzywka od sprawdzonych dostawców, preferujesz polskie sezonowe owoce - podoba mi się to

Agnieszko podoba mi się ten twój suwaczek bardzo, podziwiam cię za te ścisłe posty w celu zgubienia nabytych dekagramów ( bo kilogramów to już chyba nie ) ale jeszcze bardziej podoba mi się twój pomysł, żeby po Nowym Roku jeść regularnie i zdrowo
    tez bym tak chciała...

Krysiu podoba mi się to określenie "zastanawiam się" nad dietą wo, kochana o ile pamiętam to już "zastanawiałaś się" i nad innymi dietami
    kochana od samego "zastanawiania się" chyba raczej się nie chudnie
    mam nadzieję, że cię nie uraziłam

Maniusiu już wiem - to nie ty masz sobie kupić prezent tylko masz wybrać i zasugerować co byś chciała ale ja i tak chyba sobie też coś kupię, a co? nie wolno?

Bbaju tak przemyśliwam, żeby zrobić pierniczki według twojego przepisu...czy od razu po upieczeniu wrzucasz je do puszki? czy za jakiś czas a jeżeli tak to za jaki?

Dzisiaj idę na film w ramach Dkf "Światło między oceanami" a potem do koleżanki na jakieś piwko
    ale byłam na gimnastyce i uczciwie poćwiczyłam więc chyba też mi się coś od życia należy

Rene myślę o Was kochana
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

No proszę - pisałam o twoich pierniczkach i w tym samym czasie udało ci się wrzucić i tutaj przepis chyba jakaś telepatia !!!

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie – wasze wczorajsze słoneczko zawitało dzisiaj do nas . Było więc mroźnie, ale urokliwie .

Kasiu, twoje bajkowe zdjęcie bardzo się wpisuje w ten nastrój .

Sabinko kochana, ale mi dałaś słusznego kopniaka . Oczywiście, że się nie gniewam, ale jednak muszę uściślić. To prawda, że przez długi czas zastanawiałam się nad różnymi dietkami. Ba, większość z nich próbowałam stosować. Teraz jednak nie zastanawiam się nad zmianą, bo już od dłuższego czasu tkwię przy Pape i wcale nie mam zamiaru od niego odchodzić. Wiele razy o tym wspominałam, ale mimo to widzę, że bardziej utkwiły wam moje wcześniejsze poszukiwania. Piszę „wam”, bo nie ty pierwsza pytasz mnie o to, czy coś stosuję i przyznam, że trochę mi smutno, bo mimo moich sprostowań mam poczucie, że gdzieś tam sobie umyka to, co piszę . Nad wo zastanawiam się, ale nie w sensie stałej zmiany. Chciałabym po prostu oczyścić trochę organizm, a to akurat jest metoda, którą kojarzę sobie z taka możliwością.

Gruszko - za wo też na pewno nie wezmę się od tak sobie. Przechodziłam i źle ją kojarzę. Jeżeli już, to jedyną opcją jest dla mnie okres 40-dniowy, który ma podobno znaczenie oczyszczające. Tylko pytanie, czy na pewno? Zdecydowanie bowiem nie chcę robić czegoś tak trudnego, po czym na dodatek bardzo łatwo o efekt jojo. No i ta zdrowa żywność. Mieszkam na Śląsku, a tu raczej nie ma mowy o takiej, nawet od prywatnych hodowców. Nie wiem, muszę to wszystko przemyśleć.

Agnieszko – przy twoim zacięciu jest duża szansa, że i to postanowienie uda ci się zrealizować. Trudno zaprzeczyć, że masz rację co do znaczenia ilości spożywanych kalorii. Niestety w tym chyba tkwi problem nas, osób które mają kłopoty ze zrzuceniem i utrzymaniem niższej wagi.

Maniusiu – jak to nie wiesz co chcesz dostać od Sucharka? Coś tylko dla siebie!

Bbaaju – wystarczyło tylko przewrócić laptopa i wszystko pięknie da się odczytać

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Maniusiu już wiem - to nie ty masz sobie kupić prezent tylko masz wybrać i zasugerować co byś chciała ale ja i tak chyba sobie też coś kupię, a co? nie wolno?
    Sabinko lenistwo Sucharka jest bardziej posunięte,mam zamówić i zapłacic z jego konta

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Maniusiu – jak to nie wiesz co chcesz dostać od Sucharka? Coś tylko dla siebie!
    już zostałam okrzyczana, bo chciałam: albo patelnię , albo grill, albo szybkowar

No Maniusiu pewnie, że cos tylko dla siebie a nie jakiś szybkowar a skoro twój Sucharek taki łaskawy to zamów coś naprawdę wyszukanego, z wyższej półki i nie taniego, oj nie

Krysiu sorry, wiem oczywiście o Pape ale jakoś tajemnicza jesteś jak Ci idzie i przede wszystkim jakie są efekty wagowe bo o to w końcu chodzi a jak stosujesz już takie jedzonko jakiś czas to i waga powinna już chyba spadać, Gruszka pisze, że u niej to następuje skokowo a jak u Ciebie? Czy są jakieś fajerwerki w tej dziedzinie czy raczej nic się nie dzieje?

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam po powrocie. Było cudownie... proszę bardzo kilka fotek dla dokumentacji ...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

I jeszcze jedno...ja i mój ukochany langosz z serem i czosnkiem

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images.jpg

Dzień dobry

No pięknie, ja tu próbuję dotrzeć do kilogramowego celu, a Kasia nam takie pyszności serwuje . A ja od samego patrzenia tyję Pięknie to wszystko wygląda choć przyznam wam się zupełnie szczerze, to już od dłuższego czasu nie rusza mnie widok jedzenia. Ostatnio Kuba mnie pytał, jak ja mogę mieć na fb tyle stron z jedzeniem polubionych, bo gdyby on tak miał, to cały czas byłby głodny
    Ale najważniejsza, że spotkanie było udane
    Maniusiu, rozbawiłaś mnie do łez swoim Sucharkiem , no rzeczywiście Leniuszek pierwszej wody ale możesz mu trochę dać nauczki i kupić sobie perfumy za 370 i bransoletkę za drugie tyle Już chyba nigdy nie chciałby wtedy żebyś sobie sama kupowała prezent
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Piszę „wam”, bo nie ty pierwsza pytasz mnie o to, czy coś stosuję i przyznam, że trochę mi smutno, bo mimo moich sprostowań mam poczucie, że gdzieś tam sobie umyka to, co piszę
    Krysiu, wszystkie nas to czasem spotyka nie ze złej woli Ja akurat pamiętałam, że próbujesz Pape, ale o rezultatach , to chyba nie za często wspominałaś

Mnie motywacja trzyma bardzo. Pod koniec lutego mam dużą imprezę rodzinno- młodzieżową- 18 Kuby i chcę dobrze wyglądać. W maju 60 szwagra- wyjeżdżamy z całą rodziną męża na weekend do Kazimierza, a w czerwcu zjazd absolwentów LO....no nie mam wyjścia, muszę być w formie
    Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    ale jeszcze bardziej podoba mi się twój pomysł, żeby po Nowym Roku jeść regularnie i zdrowo
    tez bym tak chciała...
    Sabinko, byłoby mi raźnuiej z Tobą

Miłej środy

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    images.jpg

Sabinko, byłoby mi raźnuiej z Tobą

Miłej środy
    Dzien dobry!

Ja protestuje...byloby ci razniej razem Agnieszko z Sabinka od Nowego Roku jesc zdrowo?...a ja przeciez juz teraz jem zdrowo!
    To widac na zalaczonym wczoraj obrazku! Ze mna nie chcesz ?

No ale mowiac powazniej to ja faktycznie uwazam, ze jem teraz w 70-80% zdrowo. Stale pory posilkow. Nie opuszczam sniadan, ktore bazuja na weglowodanach. Jem obfite w warzywa obiady. Staram sie by moje kolacje byly bialkowe. Pamietam o zdrowych tluszczach typu awokado, olej lniany. Co powoduje u mnie zatem tycie? No to, ze w kazdym tygodniu mam, mowiac jezykiem Dukana, Krolewskie Uczty.
    Dni, w ktore dramatycznie przekraczam ilosc kalorii. Czasami nawet do trzech razy w tygodniu. A jednoczesnie nie mam juz ochoty na trzymanie dni Mosleya, zeby ten bilans wyrownac. I ten fakt polaczony ze slaba przemiana materii, ktora dodatkowo pogorszyla mi menopauza plus problemy z wyproznianiem ( np wczoraj, kiedy to zjadlam naprawde sporo moj organizm nic nie "oddal") przyczynia sie do regularnego wzrostu wagi.

Krysiu- przykro mi sie zrobilo ciutke, gdy przeczytalam ze czujesz sie "pomijana" w czytaniu twych postow ze zrozumieniem. I ja pamietam, ze stosujesz zasady diety Pape. Ale faktycznie tak jak Agnieszka napisala to, ze tak rzadko piszesz o efektach i nie jestes w tabelkach powoduje ze troche gubi sie to twoje "dietkowanie".
    A moze dziewczyny- w ramach ogolnej mobilizacji w Nowym Roku wprowadzimy zwyczaj regularnego informowania i tutaj na watku o sobotniej wadze -tak jak to robi juz teraz Agnieszka? Co o tym sadzicie?

O rany ale pozno sie zrobilo! Musze sie ubierac! Dobrego dnia dziewuszki!

Uprawnienia umieszczania postów