Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
hej witam
nie umiałam się zdecydować na prezent, więc postawiłam na zdrowie , zamówiłam sobie poduszkę ortopedyczną, która pomoże w bólach kręgosłupa i bezsenności, po długich konsultacjach z koleżanką która ma już taka od kilku miesięcy i pomaga oraz lampę do nagrzewania moich wiecznie chorych zatok i do kompletu sweterek. No i szukam jakiegoś super tuszu do rzęs.
Jolu popieram koleżanki, nie powinnaś się aż tak poświęcać , kuchnia poczeka
Ja mam dziś urlop, aż cud że się udało, kończę myć okna, myje kotłownię i mam zamiar zrobić i zamrozić pierogi ina chwilę odwiedzić znajomą, tą co ją przeprowadzałam, bo jeszcze u niej nie byłam odkąd ją przywiozłam
Hej Aga, dzięki za kawkę :) Ja tez dziś mam sprzątanie w domu, następne będzie w czwartek, a w piątek wieczorem kuchnia. W piątek pakowanie wszystkiego w pudła a w sobotę rano wyjazd. Ja mam taką poduszkę i lampę i na mnie to nie działa, ale może to nie chodzi o sprzęty tylko o mnie :D więc na Ciebie może podziałać. Sweterek jest jak najbardziej na plus, a tusz do rzęs tym bardziej :D
Krysiu, skoro waga choć nieznacznie spada, to wszystko jest ok :)Gorzej by było gdybyś nie widziała żadnych efektów, bo wtedy taka dieta zniechęca :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gruschka
Mnie ze spowiedziami nigdy nie było po drodze,więc pozostanę przy obecnej formie opisu mojej diety
, no, a ja własnie wczoraj byłam :D:D
Bbaju, robię podobną sałatkę, tylko daję kilka rodzajów fasoli i groszek, no i zamiast musztardy śmietanę :) To ulubiona sałatka mojej rodziny. W tym roku zrobię małą miseczkę Twojej :) na spróbowanie :)
Miłego dnia :)
Dzień dobry dziewczynki! Wczoraj miałam miła niespodziankę odwiedziła mnie siostra i przyjaciółka wiec mogłam pokazać im jak i gdzie mieszkam mieszkam .
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...46327f9b33.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...6a9afe22a8.jpg
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Bbaaju
no to sorki,ale jakoś tak ładnie i obrazowo opisałaś jak je dekorujesz i wkladasz do puszki,ze dla mnie wzrokowca bylo oczywiste,że je upiekłaś:)
ja może w weekend ruszę z pieczeniem ciasteczek i innych drobiazgow, bo mozę sie zdarzyć,że znow będę dlugo pracowala i zabraknie mi czasu.I ponieważ już prawie umiem to wkleję jakieś zdjęcia.
Kasiu
rzeczywiście przyjemny ale wątpliwy dla diety ten czas przed świętami u ciebie.Co zdjęcie to jakieś pyszności,zę nie wspomnę już o opisach.Ale masz taki radosny uśmiech,że korzystaj z tego śmialo, poodchudzasz się w styczniu:wink2:
Krysiu
no na pape spadek wagi nie powala,ale za to te inne korzyści nie do przecenienia.Zyczę ci zebyś pod choinkę na caly przyszły rokdostala "ten 2 etap" za dzielność w tym roku.
Maniusiu
wszystko jest fajne jak sluży zadbaniu o siebie i poprawie zdrowia i samopoczucia:)
Agnieszko
dziewczyno,kto ci tak brudzi w domu (chyba krasnoludki nocą:p)że ciągle piszesz o sprzątaniu...Ale pisz,pisz to mnie tylko utwierdza w przekonaniu,ze nie warto ruszać z porządkami za wcześnie,bo trzeba to będzie powtórzyć...
Za to perspektywa pieczenia i gotowania jest taka przyjemna,zę jakoś i sprzątanie wydaje się mniej dolegliwe...
Bylam wczoraj na spotkaniu forumowym i bylo super:)Z godzinnej kawki zrobiły się ponad 4 i w końcu noc nas wygnała do domu.
Teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać spotkania latem z wami:)
Wreszcie miałam trochę czasu na wyjście z domu, przeleciałam miasto wzdluż i wszerz ( metropolia to tonie jest:wink2:)zrobiłam na nogach kilka km i czuję się naergetyzowana.Dziś z rana też mam jakieś 2-3 godzinki i zaraz wyruszam na sprawy na mieście:)
Sabiko a tobie życzę,zębyś mogła się nieustannie chwalić a nie "chwalić":)
Gruschko głównie pies szatan :D
Dzień dobry :)
O której wy wstajecie dziewczyny skoro parę minut po piątej już parzycie kawę dla większych śpiochów???:beurk:
tak czy owak bardzo Wam - rannym ptaszkom dziękuję za co, zawsze jak wstanę i zajrzę to kawka na mnie czeka a czasem Kasia zaprasza i na popołudniową kawkę albo Krysia na popołudniową albo wieczorną herbatkę :mdr:
Krysiu dzięki za obszerne wyjaśnienie twoich problemów z początkami cukrzycy i dietą Pape, życzę ci oczywiście, żeby ten twój cukier się obniżył i powodzenia skoro Pape ci służy ale mam nadzieję, że to nie moja zbytnia dociekliwość spowodowała to że "I póki co będę pisała o nich jeszcze mniej." No jestem taka upierdliwa czasem i jeżeli cię uraziłam zbytnią ciekawością to przepraszam bardzo :heart::love:
Gruszko też bym chciała móc więcej się chwalić a nie "chwalić" :he:
Maniusiu no to chyba trochę uszczknęłaś pieniążków z konta Sucharka :beurk:
Gruszko jak to? forumowe spotkanie przewidziane było początkowo tylko na godzinę? toć to chyba niewykonalne :happy:
Kasiu no to super spotkanie wczoraj miałaś :) i jaki fajny pokoik masz, chyba coraz fajniejszy bo czymś go ciągle przyozdabiasz i coś tam swojego dodajesz ;)
Agnieszko na pewno wszystko zdążysz ogarnąć i przygotować do wyjazdu do rodziców, no bo kto jak kto - ale ty jesteś świetnie zorganizowaną kobietą :yes:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...28b42c64fe.jpg
A oto kilka pierniczków mojej produkcji - dzięki Bbaju za przepis :)
trochę mi przyzdabianie nie wyszło ale przynajmniej widać, że domowej chałupniczej roboty ha ha :)
no i choinki wycinałam ręcznie - co widać :beurk:
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Sabinko
pierniczki bardzo wesołe i takie zadziorne:)Super pomysł z wycinaniem ręcznie choinek:)
Spotkanie byló 2osobowe i pierwsze w realu więc zalozenia byly ostrożne,jak się okazało zupełnie niepotrzebnie:mdr:
Sabinko piekne pierniczki domowe :-) :-) Ja zarobie dzis ciasto a robic bede moze w niedziele?...
na pewno zamieszcze zdjecie :-)