Strona 1335 z 3048 PierwszyPierwszy ... 335 835 1235 1285 1325 1333 1334 1335 1336 1337 1345 1385 1435 1835 2335 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,341 do 13,350 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

hej witam
    nie umiałam się zdecydować na prezent, więc postawiłam na zdrowie , zamówiłam sobie poduszkę ortopedyczną, która pomoże w bólach kręgosłupa i bezsenności, po długich konsultacjach z koleżanką która ma już taka od kilku miesięcy i pomaga oraz lampę do nagrzewania moich wiecznie chorych zatok i do kompletu sweterek. No i szukam jakiegoś super tuszu do rzęs.
    Jolu popieram koleżanki, nie powinnaś się aż tak poświęcać , kuchnia poczeka
    Ja mam dziś urlop, aż cud że się udało, kończę myć okna, myje kotłownię i mam zamiar zrobić i zamrozić pierogi ina chwilę odwiedzić znajomą, tą co ją przeprowadzałam, bo jeszcze u niej nie byłam odkąd ją przywiozłam

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Hej Aga, dzięki za kawkę Ja tez dziś mam sprzątanie w domu, następne będzie w czwartek, a w piątek wieczorem kuchnia. W piątek pakowanie wszystkiego w pudła a w sobotę rano wyjazd. Ja mam taką poduszkę i lampę i na mnie to nie działa, ale może to nie chodzi o sprzęty tylko o mnie więc na Ciebie może podziałać. Sweterek jest jak najbardziej na plus, a tusz do rzęs tym bardziej

Krysiu, skoro waga choć nieznacznie spada, to wszystko jest ok Gorzej by było gdybyś nie widziała żadnych efektów, bo wtedy taka dieta zniechęca
    Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Mnie ze spowiedziami nigdy nie było po drodze,więc pozostanę przy obecnej formie opisu mojej diety
    , no, a ja własnie wczoraj byłam

Bbaju, robię podobną sałatkę, tylko daję kilka rodzajów fasoli i groszek, no i zamiast musztardy śmietanę To ulubiona sałatka mojej rodziny. W tym roku zrobię małą miseczkę Twojej na spróbowanie

Miłego dnia
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry dziewczynki! Wczoraj miałam miła niespodziankę odwiedziła mnie siostra i przyjaciółka wiec mogłam pokazać im jak i gdzie mieszkam mieszkam .

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Bbaaju

no to sorki,ale jakoś tak ładnie i obrazowo opisałaś jak je dekorujesz i wkladasz do puszki,ze dla mnie wzrokowca bylo oczywiste,że je upiekłaś
    ja może w weekend ruszę z pieczeniem ciasteczek i innych drobiazgow, bo mozę sie zdarzyć,że znow będę dlugo pracowala i zabraknie mi czasu.I ponieważ już prawie umiem to wkleję jakieś zdjęcia.
    Kasiu
    rzeczywiście przyjemny ale wątpliwy dla diety ten czas przed świętami u ciebie.Co zdjęcie to jakieś pyszności,zę nie wspomnę już o opisach.Ale masz taki radosny uśmiech,że korzystaj z tego śmialo, poodchudzasz się w styczniu
    Krysiu
    no na pape spadek wagi nie powala,ale za to te inne korzyści nie do przecenienia.Zyczę ci zebyś pod choinkę na caly przyszły rokdostala "ten 2 etap" za dzielność w tym roku.
    Maniusiu
    wszystko jest fajne jak sluży zadbaniu o siebie i poprawie zdrowia i samopoczucia
    Agnieszko
    dziewczyno,kto ci tak brudzi w domu (chyba krasnoludki nocą)że ciągle piszesz o sprzątaniu...Ale pisz,pisz to mnie tylko utwierdza w przekonaniu,ze nie warto ruszać z porządkami za wcześnie,bo trzeba to będzie powtórzyć...
    Za to perspektywa pieczenia i gotowania jest taka przyjemna,zę jakoś i sprzątanie wydaje się mniej dolegliwe...

Bylam wczoraj na spotkaniu forumowym i bylo superZ godzinnej kawki zrobiły się ponad 4 i w końcu noc nas wygnała do domu.
    Teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać spotkania latem z wami
    Wreszcie miałam trochę czasu na wyjście z domu, przeleciałam miasto wzdluż i wszerz ( metropolia to tonie jest)zrobiłam na nogach kilka km i czuję się naergetyzowana.Dziś z rana też mam jakieś 2-3 godzinki i zaraz wyruszam na sprawy na mieście

Sabiko a tobie życzę,zębyś mogła się nieustannie chwalić a nie "chwalić"
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 16-12-2016 o 09:06
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gruschko głównie pies szatan
    gruschka lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

O której wy wstajecie dziewczyny skoro parę minut po piątej już parzycie kawę dla większych śpiochów???
    tak czy owak bardzo Wam - rannym ptaszkom dziękuję za co, zawsze jak wstanę i zajrzę to kawka na mnie czeka a czasem Kasia zaprasza i na popołudniową kawkę albo Krysia na popołudniową albo wieczorną herbatkę

Krysiu dzięki za obszerne wyjaśnienie twoich problemów z początkami cukrzycy i dietą Pape, życzę ci oczywiście, żeby ten twój cukier się obniżył i powodzenia skoro Pape ci służy ale mam nadzieję, że to nie moja zbytnia dociekliwość spowodowała to że "I póki co będę pisała o nich jeszcze mniej." No jestem taka upierdliwa czasem i jeżeli cię uraziłam zbytnią ciekawością to przepraszam bardzo

Gruszko też bym chciała móc więcej się chwalić a nie "chwalić"

Maniusiu no to chyba trochę uszczknęłaś pieniążków z konta Sucharka

Gruszko jak to? forumowe spotkanie przewidziane było początkowo tylko na godzinę? toć to chyba niewykonalne

Kasiu no to super spotkanie wczoraj miałaś i jaki fajny pokoik masz, chyba coraz fajniejszy bo czymś go ciągle przyozdabiasz i coś tam swojego dodajesz

Agnieszko na pewno wszystko zdążysz ogarnąć i przygotować do wyjazdu do rodziców, no bo kto jak kto - ale ty jesteś świetnie zorganizowaną kobietą

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

A oto kilka pierniczków mojej produkcji - dzięki Bbaju za przepis

trochę mi przyzdabianie nie wyszło ale przynajmniej widać, że domowej chałupniczej roboty ha ha

no i choinki wycinałam ręcznie - co widać

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 16-12-2016 o 09:48

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    pierniczki bardzo wesołe i takie zadziorneSuper pomysł z wycinaniem ręcznie choinek
    Spotkanie byló 2osobowe i pierwsze w realu więc zalozenia byly ostrożne,jak się okazało zupełnie niepotrzebnie
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Sabinko piekne pierniczki domowe :-) :-) Ja zarobie dzis ciasto a robic bede moze w niedziele?...
    krysiapysia lubi to.

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

na pewno zamieszcze zdjecie :-)

Uprawnienia umieszczania postów