69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Przysiadłam trochę z herbatką ,więc pomyślałam – dawno już nic nie stawiałam. Zapraszam więc na taką z imbirem
herbatka.jpg
Sabinko – rozmawiałyśmy kiedyś o tym i pamiętam, że nie grasz w kręgle. Pytasz, czy domyślamy się dlaczego? Może chodzi o to, że kule są ciężkie? Chociaż można przecież wybrać lżejsze, takie bardziej pod dzieci. Przyznaję od razu, że głównie nimi rzucałam
. Poza tym, jak sama zauważyłaś, to droga przyjemność. Innych pomysłów nie mam. Dla mnie to fajna forma rozrywki, w każdym razie nieźle mnie wczoraj doenergetyzowała
. Myślę, że te bonusy w postaci kuponów na darmowe godziny są dla J. dodatkowo motywujące. To dobry chwyt na przyciąganie klientów.
Agnieszko – kolędujemy, czyli przyjmujemy kolędę
. W tym roku jesteśmy na początku (no może nie tak bardzo, bo u nas księża chodzą już od połowy listopada) i wolę to niż dopiero w okolicach lutego.
Kasiu – oczywiście, że wszystko będzie dobrze i oby tylko pomogło!
Bbaaju – jak widzisz, Sabinka wiedziała że to kiełbasa
. Ja jem mało wędlin, więc nawet do głowy mi nie przyszło, że można je sobie robić samemu.
Forum jakoś dziwnie ustawia godziny. W twoim wpisie Sabinko jest podana 20.48, a u mnie jest dopiero 20.43 ?
-
Tez nie wiem Sabinko czemu nie rzucasz...
Ja tam lubie taka rywalizacje. Szczegolnie jak gralismy chlopaki na dziewczyny...
Krysiaczku-dzieki za herbatke. Bardzo lubie taka z imbirem
Dziewuszki czy wiecie ze juz...

-
-
Dzień dobry niedzielne! Czy ktoś zamawiał kawusie?

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Ja bardzo chętnie...pół nocy czytałam, dopiero wstałam i ziewam jak smok
Przyda mi się bardzo, tym bardziej, że jak chyba dobrze widzę, to Twoja domowa?
-
Krysiu, to szybciutko macie kolędę, ale pewnie w dużych parafiach, to norma. U nas rozpoczyna się dopiero po świętach i my z reguły mamy na samym końcu, ale w zeszłym roku po raz pierwszy zdarzyło się, że byliśmy w pierwszym dniu 
Gruschko, wracając do Twojego troszkę dawniejszego wpisu ( ciągle zapominałam, że mam Ci na to odpisać)- Ja też bardzo cieszę się, że Cię poznam w realu
, a Wy dziewczynki myślcie konkretnie nad terminem, bo po nowym roku będę już was męczyć o konkrety, bo chcemy też wyjechać rodzinnie na kilka dni, więc musimy wszystko sobie poukładać
-
Sabinko, nie rzucałaś kręglami bo piłaś piwko??
ja lubię i jedno i drugie, choć z doświadczenia wiem, że lepsze wyniki w jednym, pogarszają w drugim 
-
HEJ, dziękuje za kawusię, ja podobnie jak Aga czytałam , zaczęłam drugi tom Millenium ( a wiedziałam że nie powinnam zaczynać, bo to się źle skończy !) więc część tego co miałam zrobić wczoraj została na dzisiaj.
Wczoraj poszłam z Martą do Hebe po maseczkę, maja tam rewelacyjne maseczki w proszku i skończyło się na rachunku 140 zł. Pogratulowałam pani zdolności handlowych. Kupiłyśmy sobie po kremie i prezent dla Ady (zestaw kosmetyków) i dla teściowej - pachnące mydełka i balsam.
No to teraz mam już komplet prezentów
-
Agniesiu- tak to moja kawka "internatowa"- jaka pilam w piatek chyba-ale zostawilam te fotke na jakis poranek
...
Ja tez bede za tym, zebysmy w styczniu podjely decyzje co do spotkania- chcialabym znac termin i czas jaki musze sobie zaplanowac, zeby sie z wami spotkac. Bardzo sie na nie juz ciesze.
Gruszeczko- a duze bylo to wasze spotkanie? Spotkalas sie z Meluzynka i pozostalymi dziewczynami mieszkajacymi w Trojmiescie?
Jesli to nie tajemnica oczywiscie...
Jaka ksiazke czytalas tak zawziecie nasza ty naczelna Zawzietasko?
-
Maniusiu co to jest Hebe? Nie znam chyba tego tutaj?
Ja kupowalam kosmetyki na prezenciki w Body Shop...
Uprawnienia umieszczania postów