Baaardzo lubię Body Shop, a czytałam biograficzną - "Truman Capote" Gerald Clarke- czyta się jednym tchem
Kasiu, Hebe to sieć drogerii. mają często fajne promocje
ja za to nie znam"body shop"
w Częstochowie taka nazwe ma..... sexshop
u nas kolędy tez zaczynają się dopiero po świętach
super Agnieszko
moja 16 letnia kuzynka urodziła w nocy córeczkę, będzie więc mieć ja w domu na święta
Krysiu
ja też raz robiłam z synem właśnie(córek brak) białą, wyszła pyszna ale przeraziła mnie ilość,jak wszystko poskładalam i upakowałam we flaczki to bylo ponad 5 kgWięj już pewnie nie powtórzę, bo teraz dla nas z to zapasy na rok...Ale zabawa była fajna i jedzenie też
Agnieszko
masz rację,że po Świętach czas zacząć o wyjeżdzie.Z wielkim żąlem ale muszę to napisać,morze w sezonie słabo się na takie spotkanie nadaje...Tłumy ludzi dosłownie wszędzie,a i ceny też bardzo nieprzyjazneJak morze to tylko poza sezonem.
spotkanie bylo z 1 forumowiczką,ale za to super,super
U mnie lekkie przygotowania do świąt - moje ulubione kulinarne.z roku na rok jest nas coraz mniej więc trzeba wyhamować zapędy i nie przesadzić z ilością.
Zrobilam ciasto na pierniczki z Bbaaji przepisu ale z połowy porcji.kruche cytrynowo-waniliowe i czekoladowo-pomarańczowe już się chłodzi.Z pierwszego będą ciasteczka a z ciemnego foremki do babeczek,nad wypełnieniem jeszcze myślę.
Wykonałam wczoraj mnóstwo prac kopciuszka-lupałam orzechy laskowe i wloskie,pozbawialam skórki migdaly i prażylam.Żmudne,czasochłonne ale przy tv jakoś zlecialo.
Hebe to taka "biedronka" chemiczna(ten sam wlaściciel a body shop to chyba bywa tylko w galeriach, przynajmniej u nas.W hebe rzeczywiście są super przeceny.Korzystam czasem z kolorówki.Ze względu na nadwrażliwość skory na wszystkie kosmetyki maluję się doslownie kilka-kilkanaście razy w roku na "wyjścia" wiec przestalam kupować drogie,bo starzały się i po roku wyrzucałam prawie nieruszone.kiedyś malowałam się częściej i kupowałam drogie,ale tak jak tusz Diora nie uczuliło mnie nic,podobnie jak kosmetyki lierac,więc wyleczyłam się skutecznie z myślenia,ze droższe będzie laskawsze dla mojej skóry.
Ja właściwie nigdy nie byłam na kręglach.Może by mi się i spodobało,ale w naszym klubie jest zawsze pełno ludzi a takich miejsc to ja unikam.Moze kiedyś jako emerytka w niepopularnych godzinach tam też się pojawię.
Na razie korzystam z laskawości pogody i łaże po powietrzu ile się da.Wreszcie dotarłam nad morze i jak zwykle przezyłam niemy zachwyt.Tym razem niesamowitą ciszą i skroceniem perspektywy.Wydawalo się,ze statki są niemal na wyciągnięcie ręki.I jak ktoś to fajnie powiedział może wyprasowane.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Ale dziś produkcja postów
Jeszcze nie zdązyłam poczytać poprzednich,trochę poodpisywać a tu już nowe do czytania,super!
Kasiu
a ty już chyba będziesz miała wolne od szkoły,jakieś ferie?Moje szkolne dziewczyny przyjeżdżają już w czwartek,staram się wszystko ogarnąć jako tako wcześniej,zęby mieć dla nich czas.wtedy dopiero rozpoczną się zakupy,zakupy,zakupy bo one strasznie złaknione fajnych ciuchów. A u mnie niezłych sklepów dostatek
Cześć dziewczynki Kasiu dziękuję za kawkę, dzisiaj to ty byłaś nasza baristka, moja się dopiero parzy bo przed 9 Skype wyciągnął mnie z łóżka i pogadałam 45 minut moimi dziewczynami a kawa dopiero teraz sie parzy
No żadna z was nie zgadła dlaczego nie gram w kręgle - po prostu dlatego, że nie chcę swojego "puszystego" cialka wystawiać na widok publiczny no bo jak ktoś rzuca, to inni patrzą a ludzi jest tam zawsze duzo, wolę bezpieczniej siedzieć sobie i tylko kibicować ....prawda, że jestem głupia i zakompleksiona ????
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
No niby prawda ale jakoś tak nie ten tego przyświadczać komuś,że jest głupi.....bo przecież tak naprawdę nie jest
ja z tego powodu nie noszę spodni,bo niezależnie od tego jak dobrze wg innych w nich wyglądam to czuję się fatalnie z wyobrażwniem wzroku wszystkich obecnych skupionym na moich watpliwych "walorach"
Dlatego noszę sukienki i spódnice odpowiednio skonstruowane i przynajmniej w moim pojęciu maskujące to i owo a skupiające wzrok na moich lepszych obszarach....