Strona 1346 z 3048 PierwszyPierwszy ... 346 846 1246 1296 1336 1344 1345 1346 1347 1348 1356 1396 1446 1846 2346 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,451 do 13,460 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu robię z tego przepisu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tylko bez brzoskwin

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzieki- nabralam ochoty by go zrobic jutro. A ma ktos z was przepis na sernik Isaura?

Dzis zrobilam bigosik...tak jak moja mamusia mnie nauczyla a w jaki sposob wy robicie?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Zobaczcie jak to zleciało...jutro już Wigilia
    chr_cof9.jpg

Kasiu, ja bigos, to standardowo- kapusta, różne rodzaje mięsa, czerwone wino, grzyby i przyprawy. Zawsze gotuję go 3 dni.

Dziś reszta roboty, sprzątanie , pakowanie i rano wyjazd. Zdążę jednak wpaść rano na chwilkę.
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    mam już sernik, ale pewnie przed świętami zniknie,
    zobacz, a u nas nikt nie tęskni za sernikiem...robię go bardzo rzadko, raz na kilka lat, nie jest to ulubione ciasto mojej rodziny
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Tak swoją drogą ciekawe, czy wasze dzieciaki też lubią sobie tak długo pospać
    Krysiu, gdy mój syn ma wolne, a na kolejny dzień nie ma nic do zrobienia, to potrafi spać do 13!

Dobrego dnia dziewczynki

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    u mnie bigos ugotowany - gotował się 3 dni, powkładałam go do słoików i niech sobie czeka na zjedzenie, wczoraj zrobiłam śledzie po kaszubsku, dzisiaj mam zamiar upiec karkówkę ze śliwkami, upiec makowca według przepisu Agnieszki Maciąg, zrobic krokiety z grzybami i to by było na tyle, resztę Mają zdobić córki J. bo już obie są na miejscu...może jeszcze zrobię te pierożki z makiem, zobaczę

Krysiu moja córka jak była panienką i miała wolną sobotę czy niedzielę to też potrafiła długo spać ale teraz jak ma dzieci to wstawanie o 6 00 nie jest dla niej problemem.Popatrz jak to wszystko się zmienia

Agnieszko ale będziesz miała super z tym urlopem - cały rok odpoczniesz, nabierzesz sił, zrelaksujesz się, będziesz miała dużo czasu na czytanie i dobre seriale, tylko ciekawa jestem czy po jakimś czasie nie będzie ci się już chciało wracać do pracy ale myślę, że nie skoro miałaś w niej tyle przykrości i trudnych sytuacji i płaczu ...
    zdaje się, że to nie pierwszy twój urlop zdrowotny ?

Dziewczyny trochę posmece jak to ja - moja waga to obecnie 83 kg - dla mnie horror!!!!
    miesiąc temu jak wróciłam od córki ważyłam równo 80, teraz chyba świadomość nadchodzących świąt i tego, że w święta wszyscy jedzą, to i ja jadłam już od jakiegoś czasu dużo obficie bez opamiętania prawie, bez kontroli, slodycze, chleb, ser zolty (duzo)jest mi z tym bardzo źle i waga świadczy o mojej głupocie
    postanowiłam, że jeżeli po raz kolejny nie wyjdzie mi gubienie wagi to naprawdę chyba sobie odpuszczę, bo taka ciągla huśtawka - schudnięcie -przytycie -schudnięcie -znowu przytycie bardzo źle wpływa na mnie psychicznie i jest mi z tym po prostu źle ....
    może po prostu muszę przyzwyczaić się, że wyglądam jak wyglądam i ta waga ponad 80 jest dla mnie odpowiednia i nic już z tym nie zrobię
    tak czy owak wiadomo, że w święta jeszcze sobie pojem a potem spróbuję rozsądnie po raz ostatni coś z tym zrobić....
    Gdyby któraś z was chciała pogadać o tym że mną, jakoś wspomóc dobrymi radami dobrym słowem, podnieść na duchu to jestem gotowa na to ale po świętach bo wigilia już jutro
    Na razie cieszmy się świętami bo święta to czas radości

Moje kochane - zdrowych, spokojnych,wesołych i radosnych świąt dla wszystkich dziewczyn które tu są oraz dla tych ktore tu bywają a także dla tych ktore były i może jeszcze będą - pamiętamy was wszystkie

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, to mój pierwszy urlop zdrowotny. Ja nawet na zwolnienia lekarskie nie za bardzo chodziłam

Pogadamy po Świętach na pewno, i nie tylko o odchudzaniu

Dziękuję za życzenia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witajcie
    Ja dziś rano zrobiłam śledzie w oleju i rybę w zalewie pomidorowo octowej, po pracy popiekę mięsa - karkówkę i indyka, bigos mam też juz w słoikach - robiłam 5 ! dni aż wyszedł taki jak chciałam.
    Jeszcze zrobię sałatkę śledziowa z fasolą i śledzia na śłodko z rodzynkami , no i ciasta
    I na tym koniec

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

a nie pochwaliłam się , że już spałam na mojej nowej poduszce i jak dla mnie działa, przespałam całą noc i wstałam w miarę wypoczęta, to jeszcze nie to co bym chciała osiągnąć, ale zawsze mały plusik. Nawet jak to siła sugestii , to i tak jestem zadowolona

Uprawnienia umieszczania postów