69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry jeszcze swiatecznie. U nas tez prezenty sprawily radosc, a to cieszy "gwiazdora" ;-) Troche mamy czasu aby pobyc razem a to wazne i przyjemne...:-)
-
Dzień dobry jeszcze świątecznie
święta mijają sympatycznie ale pogoda paskudna, pada, jest paskudna mzawka, nawet wyjść z domu się nie chce a trzeba przemieszczać się z domu do domu, wczoraj z rodzinką J byliśmy w dwóch domach, dzisiaj obiad u mnie a potem kolejna pielgrzymka i kolejne siedzenie przy stole przy cieście....
Oj biedna ta moja waga będzie po świętach, biedna prezenty rozdane i dostane, nawet postarał się Mikołaj w tym roku
Życzę wam dalszego miłego świętowania
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Sabinko, u nas jest 10 stopni na plusie
-
ciao,
a ja,
wysmarowalam sie kremem i sie opalam....
niebo bez zadnej chmurki...eh...italia..... bez nich nie wychodze z domu.
-
Agnieszko i mnie też niby ciepło ale za to mokro, bardzo mokro ...
Kalahari ale Ci zazdroszczę pogody ale przede wszystkim wagi bo podalas - piękny wynik i wielkie brawa
-
Madzia, ja tez gratuluję Ci pięknej wagi
-
Witajcie kobietki w świąteczny dzień
U mnie spokojnie....bardzo spokojnie.w tym roku jakby świąt nie było....nie odczułam świątecznej atmosfery,tej radości towarzyszącej tym dniom
Wigilia w trójkę o 14.30,bo mąż już przed szesnastą wychodził do pracy.Obiado-kolacja,rozdanie prezentów,chwila przy kawie i kawałku ciasta i już musiał wychodzić.I ta świadomość,że taty nie ma.Mąż poszedł,to się uryczałam i zasnęłam.Potem obejrzeliśmy z synem nową "Epokę lodowcową" i pograliśmy w karty.Rano jak panowie spali poszłam na cmentarz.Po południu znowu mąż do pracy,a ja z synem do mamy.Jej dopiero jest ciężko-w wigilię była u mojej bratanicy,a wczoraj od rana na zmianę ją odwiedzaliśmy.Dziś na szczęście mąż ma wolne-za godzinę przyjedzie córka ,to dzięki dzieciakom będzie weselej.Czekają na nie prezenty pod choinką i dla Gabi jeszcze urodzinowe paczuszki
I ta pogoda nie nastrajająca świątecznie-w Wigilię spadło troszkę śniegu,ale po pół godzinie zaczęło padać,wczoraj cały dzień lało,dziś ponuro i od czasu do czasu mżawka,a temperatura 9 stopni.
Cieszę się,że Wasze święta są radosne i piękne...ciepłe i rodzinne
I myślę o naszej Rene.....o tym jak trudne,jak ciężkie są dla niej i dla jej bliskich te święta
Rene mocno przytulam!
Moja choinka....lubię taką typową choinkę-dużo błyskotek
15622113_1157276187719718_9013621802751938915_n.jpg
-
Ja tez lubie takie choinki Jolinko
-
Ale numer czesc posta mi wcielo...
-