Dwa najgorsze dni w pracy już poza mną. Przeżyłam i rozmowy i wywiady i chyba wszystko się udało
jestem jeszcze chora, nie wrócił mi apetyt na słodycze z czego akurat bardzo się cieszę, ale zaczęłam już normalnie jeść. Teraz rozłożył się mój syn, a pewnie w następnej kolejności będzie mąż Mnie jeszcze boli gardło i mam katar, ale już nie jest źle .
ok, też już mogę wchodzić ufffff
Witajcie - wchodzę "z pewną nieśmiałością" i zaraz zobaczę co z tego wyniknie
O, poszło! Wejdę później, bo na razie dopiero co wróciłam i muszę się ogarnąć
no nareszcie działa jak nalezy
jestem po dwóch godzinach łopatologi, ale jest tak ślicznie, tak czysto......
szkoda że trawy nie ma jeszcze, bo dopiero by cudnie było
już sąsiedzi byli podziwiać
no ale to dopiero kawałeczek trawnika, dużo pracy jeszcze przed nami
dziś przesadziliśmy różę drzewiastą i trzmielinę drzewiastą
przód domu zaczyna jakoś wyglądać, bo miałam taki misz masz ponasadzane bez sensu
Kawa_top10.jpg
Dzień dobry
Jak miło znowu bez problemu zajrzeć tutaj Wczoraj już nic nie pisałam, od czasu choroby kładę się jeszcze wcześniej niż zwykle, o 21-szej byłam już w łóżku. Pewnie jeszcze choróbsko mnie trzyma, czuję się zdecydowanie lepiej, jeszcze pokaszluję i trochę suchość nosa mi przeszkadza, ale jest już prawie ok, myślę już nawet zacząć powoli truchtać
Aga,mam nadzieję, że pomimo święta jakie Cię czeka w niedzielę poleżysz i dokurujesz swoje niedomagania
Maniusiu, sezon wiosna-lato rozpoczęty, miło będzie jak trawka zacznie kilełkować, fajnie będzie oko cieszyć czyściutko, równiutko...
Moje drogie dziewczynki, życzę Wam dobrego, słonecznego dnia wypiłam już herbatkę idę parzyć kawusię i Was zapraszam na świeżo parzoną buziaki
Witam Ewuś, dzięki za kawkę
Wiesz, czuję się już zupełnie nieźle, trochę kaszlę i smarczę, ale już niewiele. U nas jest tak piękna pogoda, że jutro chcemy powsadzać trochę bratków i stokrotek w ogrodzie, głównie wzdłuż ogrodzenia, bo gdy jesienią robili nam chodnik i ulicę musieliśmy powykopywać wszystko. Imprezę planuje jedna skomasowaną - w przyszłym tygodniu. Inaczej to rozpusta by była
Maniusia pochwal się ogródkiem
Dobrego dnia dziewczynki
Witam was dziewczynki!
Na forum moge wejsc, ale musze dalej strone odswiezyc zeby widziec aktualne wpisy-cos tam w ustawieniach forum chyba w dalszym ciagu szwankuje. Reginka tez pisala, ze miala rano klopoty...
No moze z czasem to naprawia...
Wczoraj nie pisalam nic juz wieczorkiem bo po przyjsciu z basenu ogladalam z malzem film "Bogowie". Bardzo dobry zreszta...moim skromnym zdaniem...:P
Agusiu- u ciebie wkrotce imprezka sie szykuje...kiedy bedziesz ja robic w sobote czy w niedziele? U nas czesto-gdy urodzinki sa w niedziele to robi sie tzw "reinfeiern" czyli swietowanie w przeddzien ale koniecznie do polnocy-i to z szampanem!
Dziewuszki- dobrego dnia wam wszystkim zycze! I duuuuuuuuuuuuzo sloneczka!