jeszcze raz dziekuje za zyczenia i za pieknego,smakowitego tatara w towarzystwie szklaneczki...
ach! ...pycha!
Wersja do druku
jeszcze raz dziekuje za zyczenia i za pieknego,smakowitego tatara w towarzystwie szklaneczki...
ach! ...pycha!
Madziu – tylko troszeczkę spóźnione, ale równie serdeczne życzenia urodzinowe. Sto lat, sto lat … :)
Załącznik 37758
Witam :) z telefonu mogę tylko taką kawkę postawić \_/ :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f521a17c9c.jpgdobrego dnia!
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Dzien dobry!:money:
Dziewczyny kochane...zbliza sie sie Nowy Rok a wraz z nim wraca pytanie gdzie i kiedy chcemy sie dokladnie w roku 2017 spotkac.
Ofert i mozliwosci jest mnostwo. Rozmawialysmy juz o tym jesienia, ale nie mam sily szukac tych stron, wiec ponawiam pytanie - zastanowcie sie i napiszcie raz jeszcze jak to u kazdej z was wyglada.
Termin- czy lepiej lipiec czy sierpien, ktora polowa?
Miejsce- nad morzem, w gorach, w srodku kraju?
Rodzaj spotkania- weekend czy caly tydzien?
Oferta dietetyczna czy relaksacyjna?
Wiem, ze nie bedzie latwo pogodzic wszystkie zyczenia. Ale mozemy sprobowac chociazby znalezc taki kompromis, ktory pasowalby wiekszosci z nas. W ostatecznosci widze tez mozliwosc spotkania sie w 2017 tak jak w 2016-czyli dwa razy.
Raz na dluzszy pobyt (tak bylo u Agnieszki), a raz na jeden dzien(w Krakowie).
Znalazlam w internecie takie stronki... Sa tutaj konkretne oferty w gorach, nad morzem, nad jeziorami.
http://www.wczasyodchudzajace.com/wczasy-w-gorach.html
Ja sama jestem dosc dyspozycyjna-ale chcialabym wiedziec w najblizszym czasie na czym stoje.
Wyglada na to- ze w terminie letnim pasuje mi lepiej morze niz gory bo z powodow rodzinnych bede musiala i tak jechac do Gdyni.
Termin: druga polowa lipca/pierwsza polowa sierpnia
Jaki rodzaj spotkania? Obojetnie- i weekend i tydzien
Jak dlugo?Jak weekend to relax, jak dieta- to tydzien.
Pamietam, ze Jola i Agnieszka( Maniusia) z przyczyn osobistych wolaly spotkanie blisko nich -tak, zeby ewentualnie mogly dojechac na krocej- widze wiec tutaj mozliwosc drugiego jedniowego spotkania np u ktorejs z nich-gdybysmy sie zdecydowaly na wariant dluzszy np nad morzem.
No ale piszcie co wam dziewczyny chodzi po glowie...
Pamietajcie- wszystko sie da jakos pogodzic...trzeba tylko mocno chciec...:money:
Ja z racji urlopu ;) jestem bardzo dyspozycyjna. Urlop z mężem planujemy na jesień wiec latem termin pasuje mi każdy. Miejsce też. Weekend czy tydzień też nie gra roli. Jeśli wczasy nad morzem, musimy sie szybko decydować bo tam terminy znikają w mgnieniu oka. Jeśli wybierzemy Korbielów , tez muszę zaklepywwć w styczniu żeby mieć taki termin, który nam bedzie pasował a nie hotelowi. Czekam więc na wypowiedzi dziewczyn, które pracują lub mają innego typu problemy. Myślę też że powinnyśmy brać także pod uwagę kasę, a nad morzem w sezonie jest najdrożej, ale wtedy możemy pojechać na tak długo, jak której pasuje. - dzień ,weekend, tydxień
Zyczenia poświąteczne dla wszystkich,dla Kalahari podwójne:)
U mnie wszystko w porządku, większych zgrzytów nie bylo,leniwie,spokojnie i bardzo przyjemnie.
Kasiu
w sprawie twojego wezwania:
jeżeli chodzi o Gdynię to jestem otwarta na każdy termin i każdą formę, to wiadomo:)
Więcej niż jedno spotkanie też jest OK, z diety każdego rodzaju na wyjeżdzie się wypisuję,ale chętnie pokibicuję.Wolalabym sierpień bo mniejsze prawdopodobieństwo upałów,podczas których życie we mnie zamiera....
Jeżeli poza sezonem to nad morzem jest bosko,ale inne propozycje też mi pasują:)
No ja tak jak mówiłam na tydzień nie dam rady, bo 2 tygodnie urlopu to mało i wole je z rodziną spędzić. Ale dojazd na krocej owszem i dostosuje się, nie ma problemu
Dzień dobry :)
w sprawie spotkania nic jeszcze nie powiem bo nic nie wiem, niby jestem na emeryturze i "urlop" mogę mieć kiedy tylko zechcę i finanse pozwolą ale na pewno będę lecieć do córki tylko nie wiem jeszcze kiedy a poza tym może dojdzie do skutku jeszcze jeden wyjazd na termin którego nie mam wpływu, tak ze jeżeli trzeba ustalać już teraz to co ustalicie to będzie, jak będę mogła to się dostosuję :)
Z uwagi na to co napisała Sabinka,uzgadniajac miejsce musimy mieć możliwość wycofania się bez straty zaliczki bo pewnie wszędzie beda ją chcieli . Mam propozycję, ponieważ na razie wygląda na to że większości wszystko jedno kiedy i gdzie , to zróbmy tak : niech każda napisze miejsce i termin,ale jedno miejsce i miesiąc,ewentualnie która jego część, w innym wypadku będzie nam trochę trudno. Zacznę:)
morze, weekend, 1. połowa sierpnia:)