Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
To i ja sie dolacze...
Agnieszka:morze, weekend, 1. polowa sierpnia
Kasia: morze, weekend, 1. polowa sierpnia
Rozumiem, ze jak weekend to raczej bez diety- tak Agnieszko?
No a poza tym, z tego co pamietam... i Magda i Gruszka tez chca spotkanie bez diety-tak?
Dziewczyny- dostalam dzis wiadomosc od Reginki, ze jest w Polsce i ma takie zawirowania w zyciu, ze trudno jej pisac. Prosila jednak zebym koniecznie was od niej serdecznie pozdrowila. Co niniejszym czynie.:money:
Rozmawialam tez dzis dlugo z Ewa i bardzo nas obie ten telefon ucieszyl.:love:
A ja się trochę wyłamię
- pierwsza połowa sierpnia jak najbardziej mi pasuje
- ale nie weekend, tylko tydzień z dietką (tyle że w ośrodku, gdzie można sobie wybrać krótszy czas pobytu i bez dietki – czyli dla każdego według potrzeb)
Był namiar na góry o którym wspominała Agnieszka, albo może coś takiego? http://www.revital.pl/atrakcje/atrakcje-w-osrodku.html
http://www.jogawmateczniku.pl
Nie wiem czy dobrze wkleiłam link ale można wklepać ręcznie.
Mnie pasuje też maj i pierwsza połowa czerwca i weekend i w środku tygodnia.
Znam osobę,która to miejsce prowadzi, wielkich luksusów tam nie ma ale ceny są bardzo przyjazne i pełna dowolność.Mogłybyśmy mieć to miejsce na kilka dni tylko dla siebie.Do Poznania jeździ miejski autobus.
Bardzo podoba mi się to Borne , Kasiu dzięki za pozdrowienia:)
Gruszko – joga przebija wszystko! Już od jakiegoś czasu chodzi za mną, żeby jej spróbować. No i ceny rzeczywiście atrakcyjne. Moje propozycje nieaktualne :). Jestem za twoją propozycją!
No dobra - Borne też jest fajne :D Myślcie dziewczynki :)
No faktycznie Krysiu ciekawie to Borne wyglada...bo byloby tam rzeczywiscie dla kazdego cos dobrego...:money:
Co inne dziewczynki o tym mysla?
O widze na komorce wlasnie, ze Krysia jest za joga...ja szczerze mowiac nie az tak bardzo...:p
Troche mi to za bardzo uduchowione sie wydaje...wole jednak oferte w Bornym...:)
No ale ciekawa jestem-co inni mysla!
Kasiu – ja tu dostosuję się do większości :).
Maniusiu, Jolinko – o was też myślę. Może będziecie miały jakąś atrakcyjną propozycję bliżej, albo rzeczywiście zastanowimy się nad dodatkowym, weekendowym spotkaniem gdzieś blisko was?
Proponując to miejsce nie myślałam właściwie o jodze ale o dostępności,mam wrazenie,zę czasem weekend za 500-600 moze być barierą trudną do przejścia.Ja tam w ogole nie byłam,ale wiem,zę osoba która to prowadzi jest do dogadania sie:)
Ale też dopasuję się do większości.
1 załącznik(ów)
Witajcie Załącznik 37763wczoraj dostałam potwierdzenie na pismie, ze mam urlop i w zwiazku z tym jestem szczęśliwym człowiekiem :):mdr:
Ja jestem za Bornem, juz wtedy mi się podobało, gdy Manoiusia wrzuci la. Joga mi nie odpowiada ze względów światopoglądowych, ale jesli zdecydujemy się na ten wyjazd, to oczywiscie pojade :)
Jak spedzacie Sylwestra? My z mężem idziemy tradycyjnie do kina bo nie możemy zostawic samego psa na dłużej. Ale w tym roku idziemy z grupą znajomych :)