Strona 1362 z 3048 PierwszyPierwszy ... 362 862 1262 1312 1352 1360 1361 1362 1363 1364 1372 1412 1462 1862 2362 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,611 do 13,620 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ja dziś rano owsianka z cynamonem i bułka z wedliną
    0 10 mandarynka i jabłko
    o 14 kapuśniak z buraczkiem
    0 18 filet z kurczaka plus surówka i koniec na tym
    oby !
    najgorsze to przetrzymac przerwy i nie podjadać bo nauczyłam się skubac cokolwiek co chwilę, tzw, dieta obrotowa, gdzie się obróci tam zje

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja rano- dwie kanapki z dżemem
    II- pączek - kupiłam pyszne i nie mogłam się powstrzymać
    o-dziś plaster gęsi pieczonej i łyżka kaszy gryczanej, surówka z kapusty kiszonej
    k- kefir

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Widzę, że więcej nas tutaj takich, które ruszyły do boju z nowym rokiem
    u mnie drugi dzień z pudełkami, wczoraj wieczorem miałam kryzys, bo jakby nie było w święta i nie tylko w święta bardzo się rozbestwilam i byłam jak to Maniusia określiła na diecie obrotowej
    ale jakoś przetrwałam, dzisiaj dzień drugi jak już napisałam a zaraz wybieram się na gimnastykę i przy okazji trochę pospaceruje

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj znowu w telewizji była osoba która schudła dużo, bardzo dużo ale znowu była to osoba młoda, w okolicach trzydziestki i w dodatku po operacji zmniejszenia żołądka, na pewno takim osobom jest łatwiej, chociaż sama operacja jest dosyć trudna i ryzykowna ale ciekawe dlaczego nie pokazują osób w naszym wieku, po menopauzie albo w jej trakcie którym jest na pewno trudniej..

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

No to i ja dotarłam w końcu...
    Wszystkiego najlepszego w nowym roku,żeby szlo jak po maśle i pogody ducha codziennie.

Sylwester zaczął się spokojnie ,domowo z M osobistym,zakończył a właściwie rozpoczął nowy rok z tańcami na imprezce.I powiem wam,że w butkach trekkingowych też da się tańczyć
    Dieta u mnie niestety jak u Maniusi obrotowa ale już pracuje nad całkowitym powrotem do Pape.Fragmentami już idzie nieźle.waga jeszcze nie na rozpacz ale na zachwyt też niestety nie
    W dodatku jedzenie ciągle powoduje u mnie huśtawkę nastrojów i to nie jest dobrze.
    Ale ruch jest dobry na wszystko i już wdrozony.Trochę rozciągania,trochę marszu,ale 175 schodow w jednym kawalku (mamy nad morzem taką "górę")zaliczone całkiem ,calkiem więc jakieś resztki kondycji są
    To plan na ten tydzień,jak pogoda pozwoli to w 2 będzie podwojenie dawki.Od razu poczułam w sobie moc i ten tak przeze mnie ulubiony wewnętrzny spokoj.
    Żadnych rewolucji w odchudzaniu nie planuję,będzie tak jak bylo, bylo dojść do fazy 3xco 5 godzin.
    Bbaju na wątku o diecie Pape masz wszystko co potrzeba,ja też od tego zaczynałam
    Krysiu no to razem wracamy na dobre tory, bo dobre to one są na pewno,przynajmniej dla mnie
    Kasiu, Sabinko ja też ciągle po gorszej stronie tego płota wagowego
    Pocieszam się tylko,że pomimo wszystko jest o wiele lepiej niż rok temu,więc oby nie było gorzej
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    bo chudnięcie po 50 nie jest już takie widowiskowe, trudno przycisnąć z ruchem, a chudnięcie 10 kg na rok to żadna reklama...
    A każdy zajmujący się odchudzaniem chce się wykazać jak największym spadkiem w jak najkrótszym czasie.
    Zdrowe chudnięcie jest malo spektakularne i do osiągnięcia całkiem prostymi i tanimi środkami,a to chyba nie o to chodzi przemysłóowi diet
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Częstochowa

Ja planuję, dwa trzy razy w tygodniu po godzinie jakiś fitness, dobrze mi się z Chodakowską ćwiczyło
    no ale lenia nie moge wygonić z siebie

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, też oglądałam dziś tę dziewczynę. jakoś nie przekonało mnie jej tłumaczenie, że wszystko leżało w jej silnej woli, a nie w skuteczności operacji. Moim zdaniem taka operacja bardzo pomaga.

Mieszka w
    Częstochowa

taka operacja pomaga na 100 %, bo zmusza do jedzenia mniejszych ilości, więc to nie tylko silna wola. Silną woe to my musimy mieć !

No ja już po ćwiczeniach i małym spacerze, więcej mi się nie chciało bo pada paskudny deszcz ze śniegiem...
    Powiem wam że jak mnie choćby trochę więcej wagowo to i ćwiczy się gorzej, i chodzi gorzej, sapie jak lokomotywa i łatwiej się męczę, no ale i wiek też robi swoje ha ha
    Ostatnio jak u J. była rodzinką to codziennie byłam i niego a on mieszka na 4 piętrze, nie lubię wchodzić tak wysoko, zwykle po 3,5 piętra odpoczynek

Uprawnienia umieszczania postów