69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzis zjadlam:
I S- bulka z serem i pomidorem
IIS-kawalek serka camembert, troche wedliny
o- ryba, kartofle, twarog, warzywa
k-ryba smazona w occcie
-
Dziewczynki, jest już cennik w Bornem...co robimy?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Agniesiu-przyjrzalam sie temu cennikowi i mam takie pytanie-czy jesli wybierze sie tydzien z dieta to czy przysluguje to samo co przy dwoch tygodniach? A co to jest wyjazd na rehabilitacje? Czy to musi byc skierowanie z NFZ?Ile zaplaci sie a tydzien czy weekend wczasowy bez diety? Czy mozna zrezygnowac-jakie sa ewentualne wtedy oplaty?
Co do terminu to trudno mi jest teraz jeszcze sie okreslic-ale generalnie mysle o terminie od 29 lipca.
Dziewczynki-kupilam sobie dzis wage do pokoju w internacie...chce miec znowu codzienna kontrole.
-
Kasiu, jeśli pytasz o to mnie, to ja nic na ten temat nie wiem, a właściwie tyle ile wyczytałam na stronie . Tam, jak wejdziesz na odnośnik - oferta- jest sporo wyjaśnione.
Czekam na jakieś deklaracje z waszej strony, jedziemy tam czy nie? Bo znamy już cenę tygodniowych wczasów, o resztę trzeba się dopytać, tylko muszę wiedzieć, że jest jakieś zainteresowanie z waszej strony
a tu jest cennik Korbielowa. Co prawda rok 2016, ale nie sądzę żeby dużo się różnił od tegorocznego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Witajcie – u nas od wczoraj przepiękna zima i dużo bielutkiego jeszcze śniegu
zima.jpg
Kasiu – psiaczki śliczne . Trudno wybrać według koloru. Myślę, że decydujący dla ciebie i tak będzie charakter pieska. Fajnie, że twój M. zabiera syna (synów?) na narty. Takie męskie wyprawy mogą być naprawdę bardzo pomocne i integrujące.
Agnieszko - mnie też bardzo nie podoba się to, ze nasza sunia jest taka wiekowa . Tym bardziej, że to nasze pierwsze doświadczenie . Ale na razie staramy się o tym nie myśleć. Oferty wakacyjne przejrzę i później się odniosę.
Maniusiu – ta twoja staruszka to ile ma lat? A te przerwy między posiłkami to naprawdę jest to o czym bardzo trzeba pamiętać! Dobrze zaczęłaś, teraz tylko to trzymaj.
Gruszko – tak, wracamy na dobre tory . A schodów nad morzem oczywiście znowu paskudnie ci zazdroszczę! To dla mnie jeden z najlepszych wynalazków - nigdzie, tak jak na nich nie schodziło mi rekordowo z wagi. Inne schody niestety ani trochę mnie nie rajcują .
Bbaaju – w internecie (widzę, że Gruszka już o tym wspomniała) jest forum poświęcone Pape. Kiedy się dobrze wczytasz, to właściwie większość będziesz wiedziała. Zasady są zresztą proste. Trzy posiłki, przerwy pięciogodzinne. Rano tylko węglowodany z warzywami, w obiad co chcesz, na kolację tylko białka z warzywami. Powodzenia.
Sabinko – brawo za to, że się nie poddałaś! Swego czasu oglądałam taki program Ekstremalne odchudzanie. W tej chwili widzę, że leci na jakiejś stacji Metro (nie mam). Być może go oglądałaś – chodzi o to, że tam w ciągu roku w sposób naturalny chudną naprawdę bardzo otyłe osoby. I są to osoby najczęściej w naszym wieku, również kobiety po menopauzie. Momentem przełomowym, który pozwala tym ludziom schudnąć, jest przepracowanie w trakcie wyzwalających emocje ćwiczeń traumy, która trzyma ich w dużej wadze.
-
Wracam do poruszonych przez was spraw wakacyjnych. Nie zdążyłam napisać, że marzec też mi nie pasuje, ale jak widzę sprawa się wyjaśniła . Na razie chyba najbardziej zgodnie wychodzi nam ta pierwsza połówka sierpnia. Borne dalej mi się podoba i oferta wydaje się atrakcyjna. Pisałaś Agnieszko, że byś tam podzwoniła z pytaniami. Kasia mniej więcej chyba określiła te pytania. Ponieważ nie każda dziewczyna chce na tydzień i na dietę, więc trzeba koniecznie wypytać, czy są takie inne możliwości. Kasiu, jak wejdziesz na stronkę, to o turnusach rehabilitacyjnych też jest napisane. Jeżeli nie będzie możliwości przyjazdu do Bornego Sulimowa na krótszy czas, to wtedy chyba siłą rzeczy pomyślimy o Korbielowie? No chyba, że od razu większość go wybierze?
-
W ofercie jest tez cennik pokoi , myśle wiec , ze jeśli ktoś wybiera krótszy wariant pobytowy to płaci wtedy tyle ile za pokój i wyżywienie , No ale o to można dopytać
-
Witam w środę pobrane (7).jpg
Doczytałam, że w Korbielowie latem ceny weekendu, to:
pokój
2 os 560 zł
1 os 340 zł
Tak jak mówiłam wcześniej, tu bardziej opłaca się tydzień na diecie niż krótki pobyt, bo to jest hotel.
Odnośnie Bornego, to Kasi pytania zadałam przez fb, bo mają tam swoją strone i czekam teraz na odpowiedź. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 04-01-2017 o 06:15
-
I jeszcze jedno, i tu i tu, jest już sporo rezerwacji. Musimy już podjąć jakąś decyzję i działać
-
Dzień dobry
ja potwierdzam, że byłabym za Bornem Sulinowym, jak wybierzecie jakiś termin, jeżeli w ogóle padnie na ti Born to byłabym za tygodniowym odchudzaniem, jestem skłonna zapłacić zaliczkę, ewentualnie gdyby okazało się, że termin jednak mi nie pasuje - trudno, zaliczkę stracę ale jak na razie wypowiada się tylko kilka z nas i nie wszystkie robią to konkretnie, fakt - jest dopiero początek stycznia ale być może dobrze byłoby już coś wiedzieć, tym bardziej, że ludziska już zaczynają rezerwować jak pisze Agnieszka...
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Uprawnienia umieszczania postów