Strona 1369 z 3048 PierwszyPierwszy ... 369 869 1269 1319 1359 1367 1368 1369 1370 1371 1379 1419 1469 1869 2369 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,681 do 13,690 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Warto to przeżyć z kimś bliskim , jest to niesamowite

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Rene65
    Mieszka w
    Wilkowice

Znajoma odpowiadała , że jak jej umarł tragicznie

Awatar Rene65
    Mieszka w
    Wilkowice

Znajoma odpowiadała. , że jak jej mąż umarł tragicznie, to przez miesiąc trzaskal drzwiami i halasowal w domu, a u mnie cisza

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Rene65
    Mieszka w
    Wilkowice

Gdzieś przeczytałam, że tak należy postępować, nie zatrzymywać, nie lamentowac , pozwolić odejść. Karetka przyjechała po 2 godz. Ale był wypieszczony przez ten czas , calowany, głaskany

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Rene65
    Mieszka w
    Wilkowice

Znów Was wypłoszyłam, wiec ogłaszam, że się ogarnęłam, biorę się za siebie, bo jestem strasznie zaniedbana, 3 kg w górę, a odchudzam się dopiero od poniedziałku,

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Reniu- masz wielka potrzeba wyrzucenia z siebie tego wszystkiego co w tobie siedzi, tego ogromu uczuc i my to dokladnie rozumiemy. Wlasnie po to jest moim zdaniem forum, by sie dzielic tym co czujemy, myslimy, pisac o tym co nas cieszy ale i co nas dlawi czy boli...

Tak wiec kochana pisz jak czesto zechcesz i co zechcesz...takie pisanie to przeciez swoista terapia.
    A odchudzanie? Moj Boze ! Czymze jest w takiej sytuacji odchudzanie...
    Jolinkaa lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Sabinko- gdzies tam w tyle glowi jawi mi sie mini-mini odczucie, ze jest po tym zabiegu jakby lepiej...ale wstrzymam sie jeszcze z tydzien z podsumowaniami. Mysle, ze po badaniu kontrolnym cos bedzie mozna wiecej powiedziec. A kiedy to badanie? Nie wiem. Moze jutro nawet zadzwonie i zapytam-bo jak dotad nikt mi przez to, ze to sezon swiateczno-noworoczny nic jeszcze pisemnie nie dal.
    Jolinkaa lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Rene, nie wypłoszyłaś nas! Za to pozwoliłaś na chwilę sobie potowarzyszyć. Dziękuję Ci, że podzieliłaś się z nami swoimi odczuciami i smutkiem. Też nie rozumiem tego, co przeżyłaś. Ale słyszałam kiedyś o tym przedziwnym odczuwaniu piękna. I słyszałam, że powinno się zrobić to, co wy zrobiłyście - pozwolić odejść ...
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie

Ale się upłakałam czytając posty Rene

Kochana Rene wcale nas nie wypłoszyłaś swoimi postami-po prostu trudno coś napisać,bo wiemy,że tak na prawdę nic Cię nie pocieszy.Straciłaś ukochanego męża,byłaś z nim do końca-pomagając mu odejść,pokazałaś mu jak bardzo go kochasz,że był w tym momencie dla Ciebie najważniejszy i to jego dobro,jego spokój przełożyłaś ponad swój ból i swoje cierpienie.Jesteś wspaniałą i silną kobietą-nie wiem czy tak bym potrafiła.
    Ja rozumiem jak jest Ci ciężko-ten ból ,poczucie ogromnej straty,poczucie osamotnienia...niesprawiedliwości losu jeszcze potrwają....może długo potrwają,ale przejdziesz przez ten okres żałoby i jeszcze przyjdą szczęśliwe dni,choć może teraz wydaje się to niemożliwe.Masz piękne i mądre córki,masz wnuczkę,masz dla kogo żyć Rene.One Ciebie potrzebują,tak jak Ty ich potrzebujesz.A mąż zawsze będzie w Twoim sercu i zawsze będzie nad Wami czuwał.Minęło 2.5 m-ca jak odszedł mój tata-to krótko,ale jest mi już troszkę lżej,bo wiem,że przestał cierpieć,że tam gdzie jest nic go nie boli.Będę zawsze pamiętać ostatnie spędzone z nim chwile....będę pamiętać jak mówiłam mu,że bardzo go kocham,a on oparł swoją głowę o moją i łzy płynęły mu spod zamkniętych powiek.Bardzo mi go brakuje.....a mojej mamie jeszcze bardziej,byli małżeństwem 55 lat...dobrych lat.

Rene mocno Cię przytulam...tak po prostu przytulam.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć dziewczynki
    Mam dla was kawę w ten zimowy, mroźny, śnieżny poranek
    images.jpg

Dziś święto, a jutro jedziemy do Łodzi do Agata meble i Ikei, bo chcemy remontować sypialnię na dole, która w tej chwili jest przerobiona z pokoju tzw. komputerowego, ale ponieważ zdecydowanie lepiej nam się w niej śpi, to chcemy ją urządzić tak jak trzeba. Jedziemy więc rozejrzeć się za jakimiś meblami. Zawsze fascynuje mnie to, że w jednych pomieszczeniach śpimy dobrze, w drugich wcale ...albo słabo.

W przyszłym tygodniu jadę na trzy dni z mężem do Krakowa Bardzo się cieszę, bo już dawno tam nie byłam, chętnie sobie pozwiedzam.Mąż ma tam kilka służbowych spotkań, wiec będzie i rozrywka, pewnie ze szkodą dla wagi, ale od jakiegoś czasu zupełnie się tym nie przejmuję, bo szybko wracam do poprzedniej. Gorzej jest z dalszym chudnięciem, ale w końcu i tak zgubię te wredne ostatnie 2 kg

Rene, absolutnie nas nie wypłoszyłaś- ja bardzo rzadko odpalam laptopa wieczorem. Bardzo się cieszę, że jesteś z nami, mam nadzieje, że pomoże ci to w "pozbieraniu się" . Dobrze, że chcesz cos dla siebie zrobić- gadaj z nami również o odchudzaniu...gadaj o wszystkim. My zawsze tu jesteśmy

Dobrego świętowania dziewczynki
    pobrane (1).jpg

Uprawnienia umieszczania postów