Strona 1374 z 3048 PierwszyPierwszy ... 374 874 1274 1324 1364 1372 1373 1374 1375 1376 1384 1424 1474 1874 2374 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,731 do 13,740 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dla mnie taka mała ilość jedzenia, to trochę problem, bo gdy zaczynam jeść mniej, to od razu robię się głodna , ale gdy jem za dużo, to mam okropne samopoczucie- boli mnie brzuch, nie śpię w nocy, a w dzien jestem zamulona. Wolę być wieczorem trochę głodna, bo dużo lepiej się czuję.
    No szkoda ze nie masz czasu, ale tak naprawdę, to całym dniem w Krakowie, będzie tylko środa, bo we wtorek będziemy późno ( od razu na imprezę ), a w czwartek po południu już wyjeżdżamy.
    Ja też jestem ciekawa, który ksiądz do nas przyjdzie, choć my teraz mamy wszystkich świetnych, którzy mają dużo czasu dla nas
    A tak w ogóle, to super, że masz więcej czasu dla nas

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, to samo napisałyśmy do Joli

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    A tak w ogóle, to super, że masz więcej czasu dla nas
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta

-Jolinko- ciesze sie, ze jestes jakby wiecej na forum w tym nowym roku! raduje me serduszko kazdy twoj wpis...
    Cieszę się,że......Wy się cieszycie,że jest mnie tutaj teraz więcejW końcu muszę się jakoś ogarnąć z dietą i ogólnie ze wszystkim.Ostatnie 7 m-cy były jednymi z najgorszych w moim życiu.Zdarza mi się jeszcze płakać...zdarza się,że to co złe gdzieś tam wraca i czai się w zakamarkach pamięci,ale tych spokojnych i dobrych dni jest już więcej.Zaczął się nowy rok-patrzę na niego z nadzieją ,że będzie dobry ...z nadzieją,choć ciągle leciutko podszytą strachem,że znowu coś się stanie
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    No szkoda ze nie masz czasu
    Chyba nawet jakbym miała,to bm nie przyjechała-będziesz z mężem i to ma być czas dla WasAle Agnieszko....masz cały rok wolne,będziesz czasowa....kto wie co nam czas przyniesie??

Muszę w końcu znaleźć więcej czasu dla Was ,bo...........

Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 09-01-2017 o 07:56

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej dziewczynki
    waga ta sama, ten wzrost na szczęście był chwilowy, ale zero spadku to tez do d...
    dzisiaj byłam na rowerze w sklepie, niedaleko wprawdzie bo około 2 km, ale jazda była ekstremalna, myślę że omeg to zaliczyć do ćwiczeń
    dzisiaj na sniadanko było mała kajzerka z kurczakiem wędzonym
    na drugie jabłko
    lunch - serek wiejski z małą bułką

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No i juz jestem w pokoju z powrotem. Sama nie wiem czy dobrze zrobilam, ze przyjechalam wczoraj tutaj a nie poszlam do swego lekarza rodzinnego na miejscu-bo badanie bylo zrobione troche po macoszemu i bardzo "ostrozna" diagnoza... No -on by jeszcze poczekal z antybiotykiem, dal mi tabletki wykrztusne i kazal dwa dni zostac w lozku. Nie czekalam jednak w poczekalni prawie wcale-a gdybym pojechala do swego doktora-to pewnie by mnie to kosztowalo cale przedpoludnie, ze o koniecznosci wyjscia na zimno-wilgotne powietrze i jazdzie w korkach samochodem nie wspomne.
    Nie wiem tylko czy jednak nie wrocic do domu-bo jednak co wlasne lozko to wlasne- no i nie jestem tam sama.
    No ale jednak trzeba sie przemieszczac i wylazic na to zimno...
    Co radzicie dziewczynki?

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    wczoraj nie zaglądałam bo miałam niespodziewanych gości, to znaczy poczytać was poczytałam ale jakoś czasu brakło na pisanie....
    dzisiaj - po tygodniu diety -częściowo pudełkowej, częściowo domowej wskoczyłam na wagę (zresztą robiłam to codziennie) i powiem wam, że jestem bardzo zadowolona - ruszyłam z wagą 83,9 dzisiaj jest 81,3 kg
    wiem że na pewno te nadprogramowe kilogramy to była zawartość moich jelit (jak to pięknie określa Kasia) - może kilogram ? ale i tak ponad kilogram mi zeszło
    jestem bardzo zadowolona i zaczynam nowy tydzień z wiarą, że też będzie udany dietetycznie

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Kasiu współczuję choróbska
    ja na twoim miejscu chyba bym wróciła do domu - co u ciebie w łóżku chorowanie to u siebie, poza tym jak piszesz nie byłabyś tam sama, zawsze ktoś zrobił by ci tę przysłowiową herbatkę
    trzeba wziąć pod uwagę, że choroba może trwać kilka dni, w internacie byłabyś cały czas sama...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, syrop wykrztuśny na suchy kaszel??? Moim zdaniem, to coś nie tak! Nasi lekarze na suchy kaszel przepisują syrop przeciwkaszlowy, a na mokry wykrztuśny...toż zakaszlesz się dziewczyno na śmierć

Jolinko bardzo się cieszę, że jest cię tutaj więcej i również cieszy mnie, że wzięłaś sobie do serca to co powiedział ci lekarz i "gonisz" trochę do roboty syna, na pewno przyda mu się opanowanie pewnych sztuczek kulinarnych i nie tylko...
    pewnie, że jako mamie boli cię serce jak syna boli, no ale jakoś musi sobie w życiu radzić... chodzi mi o codzienne czynności domowe i nie tylko
    Agnieszko życzę udanego pobytu w Krakowie, zobaczenia tego, co sobie zaplanowalas i życzliwej wagi po powrocie ale to akurat nie jest najważniejsze - ważne, żeby miło spędzić czas z mężem na wyjeździe

Maniusiu ważne, że waga nie wzrosła, że stoi to dobry znak - na pewno za tydzień będziesz na minusie
    podziwiam cię za te poranne wyprawy do sklepu po świeże pieczywo....nigdy tego nie robiłam chociaż sklepik mam dosłownie pod nosem

Uprawnienia umieszczania postów