Aga właśnie przejeżdżam przez Czestochowemacham do Ciebie
![]()
Aga właśnie przejeżdżam przez Czestochowemacham do Ciebie
![]()
Jolinko a teraz macham do Ciebie bo przejeżdzam przez Sosnowiec![]()
a fuj ta cenzura
Mam nowa pralkę, jest taka śliczna![]()
Aga na wojażach to ja dziś kawę postawię
Kasiu z uśmiechem do Ciebie![]()
Maniusiu
ja też uwielbiam nowe sprzęty domowe, szczegółnie te które odwalają za mnie najcięższą robotęA jak jeszcze do tego są ladne to pełnia szczęścia.
Zimno przyszlo i do mnie.Dziś chyba w najcieplejszej części miasta -9 i wiatr, temp.odczuwalna poniżej -20Na mróz,wilgoć i wiatr w jednym nie ma chyba dość dobrego ubrania....
I ciągle ma to być ostatni dzień mrozu a jest coraz zimniej.A jutro przede mną podróż.Zimo idź już sobie,a kysz!
Kasiu
jak tam zdrówko,mam nadzieję, że już ci trochę lepiej,dom to też rodzaj lekarstwa
parę lat temu też mialam problem z nadmiarem książek.Wyniosłam je do pobliskiej biblioteki,jedna pani się zachwyciła druga skrzywiła ( chyba z powodu dodatkowej pracy) ale się nie przejęłam,bo te książki nie były dla niej.W mojej bibliotece jest też regal ,gdzie można po prostu zostawić książki albo sobie coś z niego wziąć.Tam zostawiam z reguly Burdy jak mam ich już za dużo.I książki po angielsku.Jedne i drugie znikają w mgnieniu oka.
Takie zimno nie sprzyja odchudzaniu więc uderzam w zupy bo dobrze rozgrzewają,sycą i wielkiej szkody mam nadzieję,nie uczynią.
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html