Strona 1383 z 3048 PierwszyPierwszy ... 383 883 1283 1333 1373 1381 1382 1383 1384 1385 1393 1433 1483 1883 2383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,821 do 13,830 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry!
    Witaj Agnieszko-fajnie, ze jestes znowu z nami. Kuba chory? No masz! a wlasnie chcialam go pochwalic, ze tak dlugo sam dzielnie gospodarzyl w domu i dal mamie i tacie odpoczac. Mam nadzieje, ze ty tylko chwilowa niedyspozycja zoladkowa i szybko przejdzie.

Moi tez wczoraj wrocili do domu. Ciesze sie, ze cali i zdrowi wrocili...bo w koncu latka leca i powoli robia sie najstarsi na stoku!

Maniusiu- przykro mi kochanie, ze znowu wpadlas w jakis dolek. Widze, ze jestes podobna do mnie w tych wahaniach nastrojow. Tacy ludzie jak my,nie maja w zyciu latwo ale i trzeba powiedziec, ze za ta sa bardziej empatyczni niz wiekszosc spoleczenstwa. Oby dzis spotkalo cie jakies mile zdarzenie i twoj nastroj sie poprawil.

Jolu-ja tez z przyjemnoscia porozmawialabym z toba. Tyle tylko, ze bez internetu nie damy rady-bo ja juz teraz nie mam stacjonarnego polaczenia, tak jak miala, to kiedys. Moze zatem przez skypa... sproboj pogadac z synem czy by ci nie pomogl go na nowo zainstalowac.

Milej niedzielki dziewczynki- o moim chorowaniu juz nie bede pisac bo to nudny temat. Wkurza mnie ono i nie potwierdze zdania Agnieszki, ze mam do niego cierpliwosc.

O rozmowie kwalifikacyjnej napisze we wtorek-juz po niej...ok?
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, dzielnie gospodarzył, i wszystko było ok.aż sama byłam zdziwiona a co się stało teraz nie mam pojęcia. mam nadzieję, że to nie jelitówka, bo nie chcę tego przechodzić. Miałam raz w życiu i dziękuję bardzo

Może jednak potrzebny byłby antybiotyk, bo ile będziesz się jeszcze męczyła?

Wiesz, ja też mam często takie doły jak Ty i Maniusia...nie piszę o tym, bo nie lubię pisać o swoich molach...co chyba jest błędem, bo myślę, że lepiej byłoby z siebie wyrzucić niż dawać się gnieść. Moje chandry biorą się najczęściej z pracy, więc mam nadzieję, że będzie ich mniej...choć zdarzają mi się też bez powodu, albo raczej bez uświadomionego powodu

W każdym bądź razie nie zamierzam się poddawać w walce z nastrojami...

Idę lepić faworki...dla poprawienia humoru

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No kobietki, jeśli któraś ma blisko i nie boi się miliona kalorii, to zapraszam IMG_1538.JPG
    krysiapysia lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

miałam małe załamanie nerwowe, ale zaczynam dochodzić do siebie
    byłam dzisiaj na łyżwach , pogoda idealna, bo zero stopni , byłam z rana więc llodowisko prawie puste i niespodzianka za godzinę tylko 5 zl ! za tydzien tez pójdę.
    Aga kusi faworkami, a ja dziś zrobiłam ciasteczka lemingtony
    78d3e3f4dd2077ed2418e1a38ab1d280_353558_530274da1bbf3_wm.jpg

to zdjecie z netu, ale moje tak samo wyglądają
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Na jakie przedstawienie wygralaś bilety i kiedy idziesz do teatru?
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Idę na tą sztukę 28 stycznia, idę z Martą, bo Artur nie lubi teatru. Za to ja kocham i Marta też

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No, wygląda na fajny spektakl Co jest z tymi facetami? Mój też nie przepada za teatrem chodzi, bo go ciągam, ale zawsze chętniej wybierze kino

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Podglądam WOśP na tvn. Od 25 lat wspieram i bardzo kibicuję. Wygląda jednak na to, że inne stacje wypięły się. Trochę to smutne. Ciekawa jestem Kasiu, czy u was są też jakieś zbiórki? No i kuruj się, bo rzeczywiście jakoś długo cię trzyma . Agnieszko, mam nadzieję że u Kuby tylko chwilowa niedyspozycja. Cieszę się, że wyjazd się udał . I nie kuście tak dziewczyny tymi smakowitościami . Maniusiu trochę wygląda na to, że Marta po tobie ma swoje nadwrażliwości. Teatr uwielbiam, więc bardzo pozytywnie zazdroszczę .
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, bo to są mali, małostkowi ludzie...teraz oglądam księdza Stryczka ( od szlachetnej paczki ) i siedzą Sowę- obydwaj z serduszkami na piersiach, którzy rozmawiają o pomaganiu innym. O tym że w tym wypadku nie chodzi o rywalizację, ale o pomaganie. I to jest super

Kuba niestety rozłożył się na maksa. Ma temperaturę, ale na szczęście już nie wymiotuje
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, też słuchałam tej rozmowy. Dobrze, bo takie sprawy powinno się wyjaśniać, żeby zamykać buzię mącicielom. Bardzo mi przykro z powodu Kuby . Miejmy nadzieję, że do jutra mu się polepszy. No w każdym razie dobrze, że już wróciliście.

Pytałam Kasię czy u nich też są zbiórki na WOSP, ale ciekawa jestem również, jak to wygląda we Włoszech?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (2).jpg

Witam w nowym tygodniu. Wczoraj sobie baaardzo pozwoliłam na rozpasane jedzenie. Praktycznie cały dzień coś przeżuwałam nie mówiąc już o górze faworków Dziś na śniadanie tez już kilka zjadłam bo nie potrafię się powstrzymać gdy mam je w domu. Ale zaraz schowam, a po południu z resztą rozprawi się mój mąż.
    Dobrego poniedziałku i całego tygodnia

Uprawnienia umieszczania postów