Strona 1384 z 3048 PierwszyPierwszy ... 384 884 1284 1334 1374 1382 1383 1384 1385 1386 1394 1434 1484 1884 2384 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,831 do 13,840 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry poniedzialkowe!

Agnieszko- dzieki za kawke i za wirtualne faworki. Dobrze, ze tylko wirtualne, bo do tych realnych mam taka sama slabosc jak ty.
    Pieke je zatem tylko raz w okolicy Tlustego Czwartku czy raczej Karnawolowego Poniedzialku i Wtorku. To sa u nas dni wolne od pracy i dni, gdy ulicami przechodza marsze przebierancow i Niemcy ogarnia karnawalowe szalenstwo.

Co do WOSP to pamietam Krysiu, ze juz mnie w zeszlym roku o to pytalas, jak to wyglada u nas. Pod Kosciolem stoi ktos z puszkami i jest oczywiscie zbiorka pieniedzy. Poza tym nie ma zadnych dodatkowych imprez czy szumu medialnego.
    Ja osobiscie jestem zwolenniczka tzw "cichej pomocy" potrzebujacym...no ale to jest moje zdanie. Fenomen Jurka Owsiaka mnie zastanawia, ale wydaje mi sie, ze jest jednym z elementow polskiej mentalnosci, wiec jako taki, jest dla mnie oczywiscie pozytywny.
    Jak wszystko co polskie zreszta.

Z przymrozeniem oka...

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Ja osobiscie jestem zwolenniczka tzw "cichej pomocy" potrzebujacym...no ale to jest moje zdanie.
    Kasiu, jedno nie przeszkadza drugiemu
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Fenomen Jurka Owsiaka mnie zastanawia, ale wydaje mi sie, ze jest jednym z elementow polskiej mentalnosci, wiec jako taki, jest dla mnie oczywiscie pozytywny.
    Jak wszystko co polskie zreszta.
    Wiesz, tak sobie myślę, że aby zrozumieć jego fenomen, trzeba z nim zagrać w orkiestrze- być w miejscu, gdzie jest akcja, najlepiej w dużym mieście, choć i w mojej pipidówce działo się tyle, że atmosfera była super . Ewentualnie mieć wlączony telewizor na stację, która non stop pokazuje relację ze zbiórki.

Wiecie, dostaliśmy zaproszenie na 18 lutego na urodziny siostry mojego męża do knajpy Mateusza Gesslera w Warszawie... Tydzień później mam imprezę na 30 osób- 18 mojego syna...W maju 60 wyjazdowa brata mojego męża, a 10 czerwca zjazd absolwentów mojego liceum .Już się cieszę i mam kolejną motywację do zabrania się za siebie z poprzednim entuzjazmem

Przed chwilą wróciłam ze spaceru z moim psem. Aura iście zimowa, śnieg po kostki i cały czas sypie...jak w bajce

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Wiesz, tak sobie myślę, że aby zrozumieć jego fenomen, trzeba z nim zagrać w orkiestrze- być w miejscu, gdzie jest akcja, najlepiej w dużym mieście, choć i w mojej pipidówce działo się tyle, że atmosfera była super . Ewentualnie mieć wlączony telewizor na stację, która non stop pokazuje relację ze zbiórki.
    Ja bym jeszcze dodała Agnieszko, że trzeba jeszcze wejść do polskich szpitali i zobaczyć sprzęt pooklejany serduszkami, na oddziałach dziecięcych prawie wszystko
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Mieszka w
    Częstochowa

bardzo mi się dzisiaj spodobało:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

nikt tu nie zagląda to idę poćwiczyć skalpel

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Maniusiu jestem, ale mam troche niepokoj w brzuchu ze wzgledu na jutro, wiec kiepskim jestem kompanem o rozmow...
    Zlamalam sie i wzielam dzis antybiotyk...

Pochwala w rozkazie za cwiczenie ze skalpelem...
    Agnieszka111 lubi to.

FemmeFATale. jest nieaktywny Nowy na forum

a ja się mogę tu pokazać? jestem nowa, ale wpisuje się idealnie w to "po 40stce", a jakże!

Szacunek za ten skalpel- dla mnie to jak samobójstwo (przynajmniej na razie)-Ale za jakiś czas mam zamiar się zmierzyć

a mogę zapytać dlaczego trzeba się "złamać' żeby wziąć antybiotyk? to ma jakiś wpływ na dietę czy tak ogólnie z zasady: lepiej nie brać, tylko w ostateczności?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Hej Femm witaj u nas , zapraszamy Kasiu bedzie dobrze i moim zdaniem słusznie wzięłaś antybiotyk

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    U nas też piękna zima. Szkoda tylko, że robi się już ślisko . Dzisiaj miałam ponowną rozmowę z górą, ale tym razem na bardzo spokojnie. Trochę sobie wyjaśniłyśmy, więc póki co jest ok.
    Trochę już późno ale z przyjemnością oglądam wiadomości (oczywiście nie na publicznej tv). Po wczorajszym dniu w dalszym ciągu dużo dobrych emocji, więc nareszcie coś pozytywnego i ręka nie ciągnie od razu do przełączania na inny kanał.
    Agnieszko, no to rzeczywiście nazbierało ci się tych motywatorów .
    Kasiu, jutro będzie dobrze, nie martw się. Strasznie długo trzyma cię to choróbsko .
    Maniusiu, a jak się sprawia twoja poduszka?
    FemmeFatale, witaj! Spraw antybiotyku nie dotyczy diet, tylko wątpliwości czy go brać.
    A to na dobry sen

cos pozytywnego.jpg

Uprawnienia umieszczania postów