Załącznik 37890
Wersja do druku
Nie mam siły podać kawy to poprosiłam pomocnika, częstujcie się.
Witaj FemmeFatale.
u mnie też zima , i już czekam na wiosnę, zima mnie zmierziła
w domu pustki, córka pojechała z sympatią swoją na ferie i tak się cicho zrobiło
Krysiu na poduszce śpi mi się dobrze, bóle karku ustąpiły
za to wczoraj miałam kolejny atak migreny, nigdy wcześniej ich nie miewałam a teraz się przyplątało tałatajstwo
Witam :) No, kogut pierwsza klasa :D, dzięki za kawkę :)
Rzeczywiście, gdy dzieci wyfruwają z miasta, robi się pusto :( Na szczęście mam jeszcze jednego pisklaka w domu, a drugi często przyjeżdża, a właściwie jego druga połowa. Zięć przyjeżdża raz w tygodniu z racji pracy i nocuje wtedy u nas. Właśnie jest dziś. Jak moja córka ma dzień pracy w domu i nie musi siedzieć w redakcji, to też z nim przyjeżdża. Także są u nas częstymi gośćmi, co bardzo mnie cieszy :)
Kasiu trzymam kciuki, a dla wszystkich miłego dnia.
Sabinko <3
Maniusiu, do mnie migreny przypętały się po 40. To był pierwszy zwiastun meno. Przez wiele lat miałam je dokładnie co miesiąc przez kilka dni. Teraz mam rzadziej, ale w dalszym ciągu. Polecam Ci solpadeinę musującą. Dwie tabletki na szklankę wody i mija lub znacznie puszcza .
Dzięki Aga za radę, no właśnie mi sie zaczęły z pół roku temu
no nie pocieszyłaś mnie :)
Dzien dobry dziewczynki!
Dzieki za kawusie Maniusiu!
Faktycznie -i u mnie nasilone migreny byly zwiastunem czy poczatkiem menopauzy. Mialam je jednak przez pewien czas tak silne, ze nie pomagaly zwykle przeciwbolowe. Ulge przynosilo tylko lod na skronie, ciemnosc i tryptany. A calkiem sie wyciszylo po akupunkturze.
Teraz miewam juz raczej tylko bole glowy a nie migreny.:beurk:
Po wczorajszym wzieciu antybiotyku jakby bylo ciut lepiej z odkaslywaniem. No ale moze sobie tylko to wmawiam...:p
Spalam w kazdym razie spokojniej niz przez ostatnie dni. Dzis wstalam i zaraz wstawilam pranie i zupke dyniowa. Jade na 10:00 na te rozmowe a potem chce odwiedzic,bo to w poblizu, moich znajomych w BTZ czyli w tej szkole, gdzie bylam od stycznia do wrzesnia ubieglego roku.:money:
Po poludniu wracam do internatu. To bedzie intensywny "naukowo" tydzien bo musze sporo nadrobic, a w nastepnym poniedzialek mamy kolokwium.
Witam nowa duszyczke na watku.:) Prosimy o wiecej o sobie...
Krysiu- ciesze sie, ze udalo ci sie na spokojnie porozmawiac z "gora"... Dobra atmosfera w pracy to jak wiemy...podstawa...:money:
Buziaki -dziewczynki! myslcie o mnie o 10-tej cieplo... zamelduje sie popoludniu.:love:
http://img3.demotywatoryfb.pl//uploa...vrr7do_600.jpg
I jak tam Kasiu?
Ależ hula wiatr na wątku...
No ja usprawiedliwiona , w pracy jestem, zawalona po uszy , ale od czasu do czasu podglądam czy ktoś zajrzał
na obiad mam dzisiaj pomidorową z płatkami owsianymi, ciekawa jestem czy zjadliwa będzie
a koleżanka dała mi przepis na koktail na śniadanie jutro wyprubuję, po pracy idę po składniki
zielony jęczmień
gruszka
awokado
siemie lniane lub chia
woda
ewentualnie mleko
zmiksowac