Strona 1390 z 3048 PierwszyPierwszy ... 390 890 1290 1340 1380 1388 1389 1390 1391 1392 1400 1440 1490 1890 2390 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,891 do 13,900 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ciao,

wczoraj zaczelam ostry dyzur w zk. jak zwykle "przemielono mnie jak w maszynce" ale dalam rade.
    w pewnym momencie stalam tam kolo sciany i pilam kawe az tu nagle mysle sobie: magda zle z toba jeszcze nie zaczelas dobrze pracy a juz ci sie w glowie cos kreci...
    oparlam sie o kaloryfer....przeszlo.

potem juz w domu moja corka spytala sie czy czulam trzesienie ziemi,skojarzylam 2 fakty i nawet sie uspokoilam, ze to nie ja"slablam" tylko ziemia znowu sie zdenerwowala.

w zk. nie bylo zadnej paniki..chyba tam byly mniej odczuwalne wstrzasy bo u mnie w domu meble "chodzily".
    b. przykra a wlasciwie tragiczna sytuacja w hotelu zasypanym lawina.

u mnie zimno przede wszystkim w domu poniewaz ogrzewanie na gaz.....wlaczamy 2 razy dziennie po 4 godziny ze wzgledu na koszty........(duze)

mam nadzieje, ze nie bedzie juz dalszych powazniejszych wstrzasow i ze odkopia wszystkich z tego hotelu.

pozdrawiam m

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Uff, Magda, odetchłam...
    Sabinko, jest sąsiedzkie śledztwo, i jest podejrzany. Ta sąsiadka to jest moja ulubiona i wiem że bardzo tego psa kochała. Najgorsze jest to , że jest pierwszy a niekoniecznie ostatni. Ta sąsiadka ma 3 wnuczków dorosłych i widzę że się zawzięli na rozwiązanie sprawy więc na pewno nie popuszczą. oby to nie było roziwązanie siłowe, bo się boje ze potem mogą miec problemy

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Gruszko czy już kiedyś stosowałaś dietę bezglutenową i bez laktozy na stawy czy tylko tak słyszałaś? ciekawa jestem czy pomogło już ci takie odżywianie,
    Sabinko
    sprawdzone, dziala
    U ciebie pewnie jest tak samo,u mnie zawsze się mówiló,ze nad morzem wszyscy chorują na stawy i nic się z tym nie da zrobić.Moje daly mi popalić pierwszy raz ponad 20 lat temu.Po lekach najpierw było lepiej, potem tak samo albo gorzej,innym organom zaczynałó być coraz gorzej i tak jak wiesz zawzięłam się na Dąbrowską.
    Na fali mody na bezgluten zaczęlam i ja.Najdłuższy okres to 8-9miesięcy i było naprawdę super,troszkę systematycznie spadała waga,brzuch płaski,żadnych wzdęć i innych sensacji, wszystkie pobolewania powoli zniknęły.

Ale to jest dość upierdliwe,bo właściwie trzeba wszystko gotować w domu od podstaw.Gluten jest wszędzie-w serach,wędlinach,slodyczach,dżemach....I nie tak łatwo trzymać rezim,szczególnie jak się do tego trochę wyjeżdża i nie ma wpływu na jedzenie.
    Teraz się zawzięłam na poważnie i mam nadzieję,zę mi się uda.Wykorzystuję czas względnego spokoju w pracy i towarzystwie
    sabinka57 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

no ćwiartkę Pavlowej wszamałam...dobra była

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki kochane jakby jutro już mi się nie udało zajrzeć do was to macham łapką już teraz ale na pewno będę się odzywała do was z Anglii
    jutro jeszcze rano na zastrzyk i w drogę

b719995e-4f73-4daa-8628-0345dda2a394_20100708102349_Normalshutterstock24874078.jpg

tylko muszę pilnować dobrze walizki przy odprawie, no i wsiąść do właściwego samolotu itd - prawda Madziu ?

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w piątek
    images (6).jpg

Wczoraj po pysznym torcie pomaszerowałam na dwie godziny na kijki i tym sposobem trochę uspokoiłam wyrzuty sumienia
    Dziś i jutro mam dni pokuty jedzeniowej, wagę w tabelkę wpiszę dopiero w niedzielę, to może będzie przyzwoita Taki mały wybieg, ale nie dam się cyferkom na wadze. Ja nią rządzę, a nie ona mną
    Widzę, że dziewczyny zastanawiają się nad kolejną akcją i bardzo się z tego cieszę, bo muszę być w formie

Sabinko, szczęśliwej podróży i miłego pobytu u dzieci

Magda, na wszelki wypadek jednak obserwuj organizm, bo może zasłabnięcie i trzęsienie ziemi razem, to był zbieg okoliczności. Współczuję Włochom...tyle ostatnio kataklizmów ich spotyka, że to aż przerażające

Kasiu, niefajnie masz z tym chorowaniem może laryngolog w końcu Ci pomoże, przecież to już trwa strasznie długo Trzymaj się kochana, zdrówka Ci życzę

Aga, co za historia z tymi psami! U nas na osiedlu też spotyka się czasem włóczące się psy, ale na szczęście sa nieagresywne, no i z reguły mają właściciela, tylko mu zwiały przez ogrodzenie.
    Nigdy nie byłam we Wrocławiu i mamy się tam wybrać gdy zrobi się cieplej.Podobno to piękne miasto

Na fb Laugi zalajkowała moje zdjęcie...może i tu się pojawi ...

Rene

Reginko

Życzę Wam wszystkim udanego dnia
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej, witam o poranku
    Aga u nas często psy ganiają takie właśnie uciekinierzy, ale to psy miejscowe i znane , te są obce. I te nie są straszne. Te psy są obce. Dzisiaj ich nie było, to znaczy że chłopaki złapali dobry trop i właściciel się wystraszył. Po południ idę po jakieś wieści. Na wszelki wypadek kota trzymamy w domu.

Wczoraj z pracy wróciłam o 19, bo na dziś musi być wynika za ubiegły rok. Poszaleli bo czas jest do końca marca, ale co zrobić, Pan każe sługa musi.

Sabinko baw się dobrze w krainie deszczowców

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    wpadłam jeszcze machnąć łapką przed wyjazdem

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jolinko, co u Ciebie?
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry!
    Wróciłam właśnie od lekarza
    Nawet nie otwieram lepka bo wsiąkne... a ja pouczyć się choć z godzinkę muszę.
    Dostałam inny antybiotyk bo dalej mam wýsoki stan zapalny- zrobili mi jakis test z krwi.
    Sabinko dobrej podróży! Uważaj na siebie ...mam nadzieję że ta rwa się wkrótce uspokoi.
    Agnieszko nie byłaś nigdy we Wrocławiu???
    Koniecznie musisz to nadrobić. Najlepiej jest wczesną wiosną bo Wrocław ma specyficzny mikroklimat i przyroda jest tam sporo do przodu w stosunku do reszty kraju.
    Z tego co pamiętam to Joli malz ma wolne i razem spędzają teraz czas .
    Pewnie się wkrótce odezwie.
    Madziu cieszę się że się odezwałaś...dobrze ze u was ok. Ale z tym hotelem to straszna historia... a moi właśnie wrocili z nart we Włoszech.
    Gruszeczko pamiętaj o kwestii tych domków nad morzem...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    gruschka, gamma56 and krysiapysia like this.

Uprawnienia umieszczania postów