69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Leenciu- ta babke to dodajesz do wody i wypijasz od razu? Ona mi tak szybko gestnieje... I potem taka papka w rosnie w ustach...
Zrobilam sernik z kruszonka kokosowa i tzw Bienenstich:
...to jest taki fajny biszkopcik z powloka migdalowa a w srodku z kremem waniliowym... kawalek sprobowalam-sklamalabym gdybym powiedziala, ze nie...
Pytalam malza o to wklejanie fotek-on twierdzi, ze to zalety od fotek w necie-niektore z nich chronione sa prawami autorskimi i nie idzie ich tak prosto jak to opisalam skopiowac. Ale wiekszosc- np ze strony demotywatory.pl albo pozytywna.pl bez problemu wklejam wlasnie to metoda jaka opisywalam...
-
Kasiu super to ciasto, poproszę kawałek albo i dwa
a te babkę płesznik to trzeba Kasiu wymieszać i szybko wypić, ja też czasem ją stosuję, jak za długo się czeka to taki glut się robi nieapetyczny...
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Sabinko- nie ma juz ani okruszynki! Ale nie martw sie-upieke znowu!
Popatrz- ja teraz otworzylam ten twoj link, nacisnelam prawa myszka w obrazek, wybralam lewa mysza-kopiuj grafike i zaraz wkleje ja przy pomocy ctrl+v do tekstu. O tak:
-
Kaisu u mnie to nie wychodzi, kopiuję ale nie moge wkleić....
-
A jak wklejasz? Naciskajac przyciski "ctrl" i "v" jednoczesnie?
-
Kasiu, ja z woada probowalam i mialam tak samo jak Ty, przelknac sie nie dalo. A juz nawet nie probujcie dodac do owsianki, czy cos w tym stylu…masakra, prawie trezba bylo gryzc Ja dosypuje babke do 3/4 szklanki soku pomaranczowego i bez problemu ze smakiem wypijam
-
ja zwykle stosuję komendy słowne "kopiuj" "wklej", skopiować mogę a "wklej" nawet nie jest poświetlone, jakby nie było takiej opcji a "ctrl" i "v" próbowałam w różnych konfiguracjach i ni chu chu
z tego co wiem to Regina chyba też ma problemy .....
-
Gammus widze cie na dole? jak chcesz to zadzwon wieczorkiem to poklachamy jak i co robie na forum... najlepiej kolo 19-tej
Leenciu- dajesz kopiasta lyzeczke na te 3/4 szkl soku? I pijesz na czczo? Wyprobuje jutro rano...mi popsuli cos w jelitach jak mnie zaszywali po operacji, musze wspomagac sie chemia zeby co dwa-trzy dni miec sukces na porcelance...
-
Sabinko- nie ma opcji "wklej"- ja tak nazywam te czynnosc wkopiowywania obrazku do tekstu. Komendy slowne? Wyobrazilam sobie, ze mowisz to komputera: "kopiuj"... jak do pieska!
Nie rozumiem czemu nie funkcjonuje u ciebie to przyciskanie razem tych dwoch przyciskow...
Przeciez metoda ctrl+ c (kopiuj) oraz ctrl+v (wloz w tekst) to najpopularniejszy sposob...
Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 30-01-2015 o 17:32
Uprawnienia umieszczania postów