69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
A w domu będę chyba płakać jak zobaczę co pokazuje waga ale nic to - żyje się tylko raz
-
Sabinko, super
-
Za to dzisiaj będzie zdrowo - pieczony kurczak i pyszne warzywa - w tym bataty które bardzo lubię
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Rany boskie Sabinko! Czy ty juz mialas zatem urodziny???
Bo ja zapamietalam sobie date 25 stycznia...
-
Kasiu mam jutro ale poimprezowac było nam wygodniej w sobotę i niedzielę
Jutro zięć ugotuje mi coś co lubię - mam sobie wybrać co
-
Sabinko, ale Ci fajnie zrobili te urodzinki . Wcale się nie dziwię, że poleciała łezka. Będziesz miała co wspominać . A zięcia pozazdrościć!
U mnie pierwszy dzień na wo i tak jak przypuszczałaś Agnieszko, bez problemu. Pod górkę zacznie się pewnie jutro. Zdziwiłaś mnie tą zbożówką, ale to dlatego że opieram się na podstawowej liście dozwolonych produktów, która jest podana na internecie. Byłaś na turnusach, więc pewnie jest rozszerzenie o którym nie mam pojęcia.
Co do mięsa, to już nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłam. To tak jakoś samo z siebie wychodzi. Natomiast ryby jeszcze się pojawiają i myślę, że na razie zostaną.
Gruszko, Maniusiu a wam jak upłynął ten pierwszy dzień?
Kasiu, coś moźe dla ciebie, obejrzyj zwłaszcza końcówkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
mukka+1.jpg
kawa dla tych co nie są na WO
mi dzień minął ciężko, nie bardzo mnie ciągnęło do innego jedzenia, ale rozbolała mnie głowa i boli nadal. Sądzę że powód jest inny niz dieta
-
Dzien dobry Maniusiu! Dzieki za kawke. Z przyjemnoscia sie napije.
Wspolczuje ci z tym bolem glowy...wiem jak to jest, bo to u mnie zazwyczaj glowny element stresu...obojetnie czym wywolanego...
Mam nadzieje, ze dzis ci troche bedzie lzej...
Po tym nowym antybiotyku czuje sie juz dobrze i dzieka Bogu, bo obawialam sie, ze mi juz tak z tym kaszlem na wieki zostanie!
W sumie bylam dwa tygodnie chora i zyc mi sie juz odechciewalo.
Teraz wrocila dawna energia i radosc z rzeczy codziennych. Bosze, jakaz to roznica!
Dzis rano pisze te matematyke...juz o niczym innym nie mysle, tylko byle to miec juz za soba! A w pelni odetchne w czwartek po poludniu. Wtedy bedzie juz i po drugim tescie i na miesiac w tej materii chwila spokoju.
Krysiu- znam ten filmik o doktorze Mosleyu. Ogladalam go kiedys po niemiecku- bardzo interesujacy- prawda? Dzieki za przypomnienie!
Dobrego dnia dziewczynki. Trzymajcie dzis prosze za mnie kciuki i za mego synka, bo ma dzis wazna rozmowe w urzedzie pracy.
-
Zanim polece sie ubierac...jeszcze o jednym przypomne...
Wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze dla naszej jubilatki!!!
Sabinko- Sto lat!!!
-
Sabinko, na Twe urodziny, składam Ci życzenia zdrowia, miłości od najbliższych, wielu marzeń i kasy na ich spełnianie
images (25).jpg
U mnie trzeci dzień diety. Dziś w nocy było mi zimno, musiałam brać dodatkową kołdrę. Za to spałam jak zabita i dopiero przed chwila się obudziłam kurczę mam nadzieję, że wytrzymam założony tydzień, bo jak obserwuję siebie w toalecie, to bardzo potrzebne jest mi to oczyszczanie ( sorki za taki bardzo osobisty wpis , ale to dla wahających się czy warto )
Maniusia, mnie też pobolewa głowa, ale z braku kawy. Współczuję kłopotów
Krysiu, ja przy wo zawsze stosuję się do książeczki Ewy Dąbrowskiej i nie jem nic z poza listy. Uważam, że tylko wtedy włącza się odżywianie endogenne, a na tym nam zależy żeby nie czuć głodu i rzeczywiście się oczyścić.
Sabinko, zięć pierwsza klasa świętuj sobie kochana, ciesz się obecnością najbliższych
Kasiu i jak Ci poszła wczoraj nauka? Menu zdrowe, to pewnie wszystko do głowy dobrze wchodziło?
trzymam kciuki
to teraz jeszcze kawka dla dietujących na wo i nie dajmy się dziewczyny - to zdrowa, dobra dieta i robimy dla siebie duzo dobrego w tym czasie
images (21).jpgimages (2).jpg
Uprawnienia umieszczania postów