Strona 1402 z 3048 PierwszyPierwszy ... 402 902 1302 1352 1392 1400 1401 1402 1403 1404 1412 1452 1502 1902 2402 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,011 do 14,020 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dziewczynki, też myślę że jeżeli mamy się na coś zdecydować, to już teraz potrzebne są bardziej konkretne deklaracje wyjazdowe. Na razie trochę się to nam rozchodzi. Agnieszko, dzięki za poszukiwania kwatery na wakacje. Chyba jednak musimy jeszcze poczekać, aż każda Zawziętaska napisze czy się decyduje. Inaczej trudno szukać konkretnie, bo nie wiadomo jakiego domku, a raczej na ile osób i w jakim terminie ma być. Mnie termin jest obojętny, ale coś mi się kojarzy że akurat Gruszka wspominała chyba o tym późniejszym, drugim. No ale to już ona sama musi się wypowiedzieć. Nie wiadomo też co z naszą Madzią, ale mam nadzieję że się odezwie. Są też nowe dziewczyny, które pewnie również będą chciały się określić. Jeżeli pytasz Kasiu, czy lepsze Kaszuby od morza, to uczciwie przyznaję, że dla morze zawsze jest dla mnie nr 1. Ale w okresie letnim Kaszuby pewnie są o wiele tańsze, co może mieć swoje znaczenie. Przykro, że synowi się nie udało, a ty tylko się przez to zamartwiasz

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Mnie pasują oba terminy,może trochę bardziej pierwszy.na każdy domek się zgadzam,a teraz odpadam,11 godzin pracy i sprawy domowe a na dokladkę chory,marudny ,jęczący M
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczynki- a wiec narazie mamy sytuacje:
    Agnieszka, Krysia, Gruszka, Kasia sa na tak i w zasadzie termin jest im obojetny- z lekkim naciskiem na koniec lipca.
    Z tego co pamietam Maniusia, Madzia i Sabinka sa rowniez zdecydowane na wyjazd- lepiej by bylo jednak jeszcze raz to potwierdzic.
    Jola odmowila spotkanie daleko od jej domu, dla niej specjalnie planujemy drugi zlocik-gdzies tak, zeby mogla dojechac.

Do domkow mamy zatem 7 osob narazie... czy ktos jeszcze chcialby sie dolaczyc?
    Moze dobrze byloby, jesli macie kontakt telefoniczny, zapytac Rene i Bbaje.
    Jesli ktoras dodatkowa osoba, poza tymi wymienionymi, miala ochote na spotkanie to prosimy o odezwanie sie jeszcze w tym tygodniu.
    Mysle, ze byloby dobrze na poczatku lutego cos wreszcie zarezerwowac.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć dziewczynkiimages (10).jpg, kawka dla wszystkich, które mogą, dla pozostałych images (26).jpg

Dziś mój czwarty i ostatni dzień z intencją, ale wo pociągnę dalej, może uda się cały tydzień
    Idę dziś z koleżankami na tzw babski wieczór do kina. U nas co jakiś czas są takie organizowane, seans jest poprzedzony pokazami makijażu, konkursami, poradami kosmetycznymi itd, potem jest przedpremierowy seans, teraz idziemy na Sztukę kochania.Dodam, że idą wtedy same kobiety! Całe kino bab- no nie powiem, wesoło jest

Krysiu, kupiłaś niedrogo sól himalajską, ale zważywszy proporcję gramatury do ceny, to uważam, że generalnie ta sól jest droga, bo kilogram najzwyklejszej kupujemy za 1,40!

Kasiu, zdałaś i to się liczy...ja na pewno bym nie zdała

Morze tez może być , tylko musimy w końcu coś zdecydować

dobrego dnia

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta

Morze tez może być , tylko musimy w końcu coś zdecydować

dobrego dnia
    Dzien dobry! Zgadzam sie z przedmowca. Wiemy juz ogolnie co i kiedy...teraz tylko konkretne-dla ilu osob zamawiac. W rezultacie- jesli jest to spotkanie towarzyskie... to najwazniejsze jest wlasnie towarzystwo... Pobyc ze soba, nagadac sie ze soba...
    Fajnie dziewczynki, ze wam tak dobrze idzie z tym wo... no bo przeciez...

Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

znalazlam jeszcze coś takiego, ale nie wiem jaki jest dokładny koszt bo nie podają [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agnieszka...fajnie to wyglada...czy moglabys tam zadzwonic i zapytac czy w nasze dwa terminy jest jeszcze cos wolnego i za ile?
    Ja mysle, ze potrzebujemy plus-minus dla 8 osob.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

i to jest fajne [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, ja wszędzie zadzwonię i popytam, tylko muszę wiedzieć na ile osób i na kiedy. Bo jak pamiętam Sabinka też mówila , że coś ma i nie wiadomo czy będzie mogła, Magda tak samo.

Na razie wiem, że możemy Ty, Krysia i Gruschkai ja . Resztę uprzejmie proszę o wpisanie się co i jak łącznie z miejscem wyjazdu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-7-.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-wkurw.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-prosz-.gif
    maniusia72 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Mi pasuje bardziej lipiec ale może być i sierpień, żadnych planów na razie nie mam i nie wiem kiedy Sucharek będzie miał urlop i czy w ogóle, choć to m się wydaje niemożliwe, bo przecież nikt nie jest robotem.
    A miejsce mi obojętne , byle by jakiś dojazd komunikacja publiczną był, bo autem się nie wybiorę w tak długą drogę, po prostu mu już nie wierzę

Uprawnienia umieszczania postów