Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dziewczynki, ja wypadam z szukania miejsca na spotkanie. Szczerze mówiąc nic konstruktywnego nie wynika z naszych rozmów. Dostosuję się do tego co uzgodnicie. Jest mi obojętne miejsce, termin w zasadzie też ,jeśli to będzie lipiec lub sierpień, dwie noce mogę przespać nawet w namiocie ( choć uwielbiam miejsca luksusowe :mdr:), ale taki krótki czas nie stanowi problemu. Usiłowałam zwrócić waszą uwagę, że w wielu miejscach jest już bardzo mało miejsc- 500+ robi swoje. Wiem co piszę, bo wczoraj dzwoniłam do dwóch ośrodków i wolne miejsca były już tylko na koniec sierpnia i czerwiec.Zrobiłam tabelkę, do której nikt się nie wpisał, żadna z was nawet nie zasurgerowała, które miejsce jej się podoba...tak więc kocham was, ale już się tym nie zajmuję :)
Aaaaa ...znajac nasza Krysienkie...to calkiem mozliwe z tym Uniejowym Uniesciem!:mdr:
Agnieszka!!! 96,5??? dwadziescia kilo wiecej? Tyle przytyc! Nie masz sumienia dziewczyno!
Agnieszko- kochanie...ja nic nie wpisalam w tabelke z propozycjami nie dlatego, ze nie mam na to ochoty...po prostu naprawde nie wiem co wpisac...Tak wiec nie rzucaj recznika prosze... :love:
Ja wstrzymuje sie do czasu powrotu Sabinki i jej proby znalezienia czegos, co jej wpadnie w oko w tym Uniejsciu w przyszla niedziele. Wiemy wszystkie, ze trzeba juz dzialac, bo ludzie rezerwuja i moze nie byc miejsc na te przez nas faworyzowane dwa weekendy.
Ale poczekajmy jeszcze ten tydzien. Jestem przekonana, ze wtedy podejmiemy juz decyzje. W zasadzie mamy bowiem juz silna pozycje prowadzaca-to jest ta okolica Mielna i wiemy kiedy oraz ile z nas chce( i ma mozliwosc) tam przyjechac.
Chodzi wiec juz teraz tylko o konkretny osrodek, ale to najlepiej wydaje mi sie zrobic tak jak bylo z Dabkami- Sabinka znala ten osrodek i go zaproponowala.
Wydaje mi się, że z Dąbkami, to było trochę inaczej, ale może pamięć mi szwankuje i nie o to chodzi :) po prostu mnie pasuje wszystko co ustalicie, dlatego nie będę szukała. Myślę, że powinny to robić dziewczyny, które mają jakieś preferencje, bo mnie łatwiej będzie się dostosować do waszych ustaleń. Tym bardziej że wiele rzeczy wzajemnie się wyklucza, np. oddzielne pokoje i niska cena.
edycja
szczerze mówiąc, bardziej odstraszają mnie w komentarzach na kempingach w Unieściu, że na cały ośrodek jest 1 prysznic i dwie toalety :(, ale zawsze można zamówić sobie nocleg w tej samej miejscowości tylko w innym miejscu, spędzać razem czas, a nocować gdzie indziej, tak jak Sabinka z Reginką w Dąbkach
Agnieszko Dabki zaproponowałem właśnie ja bo byłam tam na weselu i nocowalam właśnie w tych domkach, rezerwacja zajęła się Natka ale bylo wiadomo kto i na ile dni sie pisze a co do mojego ewentualnego wyjazdu do Uniescia to nie jestem tego wyjazdu bo jestem zależna od J. A już wiem że akurat wtedy będzie miał gości. ..
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
No właśnie cos mi sie tam Małgosia kojarzyła :) ale teraz mi przypomniałaś sytuację.
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Agnieszko- kochanie...ja nic nie wpisalam w tabelke z propozycjami nie dlatego, ze nie mam na to ochoty...po prostu naprawde nie wiem co wpisac...Tak wiec nie rzucaj recznika prosze.
ja mam to samo, próbuję ustalić gdzie jaki jest dojazd, ale w zasadzie.... nie ważne gdzie ważne z kim, więc to co wybrała Agnieszka mi pasuje
Ja dalej nie wiem czy będę mogła być ale po cichu obawiam się że może być trudno wynająć coś tylko na 3 dni bo zwykle właściciele chcą na dłużej bo tak im wygodniej...ośrodek w którym byłyśmy w Dabkach działa na zasadzie hotelu
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Agnieszko kochana, nie gniewaj się na nas :arf:. Ale dobrze, że trochę się rozzłościłaś. Absolutnie przyznaję ci rację, bo w ten sposób rzeczywiście możemy się bujać do lata. Dziewczynki, potraktujmy poważnie prośbę Agnieszki i uzupełnijmy tą tak ładnie przygotowaną przez nią listę. Jeżeli Sabinka zgodzi się pojechać w poszukiwaniu miejsca, to może dobrze, żeby już miała jakieś namiary. Z drugiej strony tydzień, to dużo, więc jak coś nam przypasuje, to może jednak warto tam dzwonić już. Proszę, poszukajmy coś tak do jutra, co? Ja zaraz wyjeżdżam, ale postaram się usiąść wieczorem.