69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Agnieszko- jak dla mnie to wyglada tak:
- Pierwsze miejsce:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
- Drugie miejsce :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-Trzecie miejsce:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
ciao,
pokoje u justyny-moga byc(ewentualnie), domek campingowy na ceglach odpada.
najbardziej jednak bylabym za gdynia-cale mieszkanie lub jakis hotel.
lozka podwojne tez raczej nie i pietrowe tez nie. weekend 5,6,7 w sierpniu dla mnie troche lepszy.
sorry, ze tak skrotowo...
tez szukam czegos w gdyni.(dojazd idealny)no moze nie dla wszystkich..ale...pociagi dalekobiezne tam staja 
na stronie . airbnb.pl
-
Chyba będę się powtarzać, ale trudno - Gdynia i okolice też mogą być! 

Podoba mi się ten hostel w Sopocie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , Gdynia z kolei to jest jedyne miasto z tych trzech, którego nie zwiedzałam, więc chętnie i tam bym pojechała. Największe poparcie ma jednak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Blisko morza, czyli jest to co trzeba. Pasuje mi, jeżeli tylko nie ma problemu z dojazdem do Gdyni (to chyba 15 km od niej?). A, i można jeszcze przejrzeć ofertę Bbaaji – też interesująca. Może zobaczcie na wszelki wypadek?
-
Gruszko, od razu mi raźniej, że mnie jednak nie zostawiłyście
. Zaciekawiłaś mnie tą Górnicką. Przyjrzę się jej bliżej, jak skończę tę dietkę. Ciekawa jestem jak wpłynie u ciebie na przeganianie choroby? Bo jeżeli ma działanie takie, jak u Dąbrowskiej, to znaczy że też przełączy cię na tryb oszczędny. A skoro tryb oszczędny, to mniej niż 800 cal dziennie. Dobrze kombinuję? 
Maniusiu, dzięki że zauważyłaś i poprawiłaś mój błąd z nazwami miast. Oczywiście, że nie chodziło mi o Uniejów. Ale widocznie lato skojarzyło mi się z zeszłorocznym wyjazdem do Agnieszki i termami.
Cieszę się, że wracasz do dietki. Nie wiem tylko, jak twój organizm ją potraktuje? Bo jeżeli jako początek , to nastaw się znowu na chwilowy ból głowy.
Kasieńko - wszystkiego najlepszego dla M. z okazji urodzin! Tylko co miało znaczyć to „Aaaaa ...znajac nasza Krysienkie...to calkiem mozliwe z tym Uniejowym Uniesciem”? 

Bbaaju, fajnie że też włączyłaś się w poszukiwania miejsca. Czy to znaczy, że zamyślasz do nas dołączyć? Pytam, bo na razie jeszcze nic na ten temat nie pisałaś.
-
Ile osób tyle pomysłów i propozycji, boję się że jak jedną z was ( nas) nie zdecyduje czegoś to można tak się bujać do wakacji 
Rene co u Ciebie kochana, machnij chociaż łapka, wiem że jest Ci bardzo ciężko ale może masz potrzebę wygadania się, wyplakania, wyzalenia...
-
Krysiu ciekawa jestem co jesz na wo? Mogłabyś zdradzić trochę twój jadłospis?
-
ciao,
ten hostel w sopocie ma tylko appartament 4-osobowy z lazienka, reszta pokoi ma wspolna jedna lazienke.
no i..kiedys jak sie wybieralam do hostelu z kolezanka z wloch to moje dzieci mi uswiadomily, ze tam stacjonuja o wiele nizsze roczniki od naszego...
i ze bedziemy off limits...niestety.
-
i ja nie chcialabym na taka prawdziwa wies, wies,,, i podworko z camperem...
proponuje albo duze miasto albo jakis maly lub wiekszy osrodek ...wypoczynkowy.
prawde mowiac nie wiem co wam sie u tej justyny podoba.
jutro jeszcze bede szukac...
buonanotte !!!!!
-
Madziu, to z hostelu rezygnuję w takim razie w ciemno
. A Justynę napisałam jako większość głosową. Podałaś ją ty i Kasia, więc uznałam że w ramach zawężania może być. Bo jest mi naprawdę wszystko jedno gdzie, byle było w miarę blisko morza! Tak teraz jednak myślę, że skoro to są tylko dwie nocki, to może ty Agnieszko, jaka osoba która podjęła się dzwonienia (za co zresztą wielkie dzięki!), wybierzesz coś z tych propozycji i po prostu zdecydujesz (może jeszcze tylko poczekaj na Madzię, która chce trochę jutro coś doszperać). Przepraszam, że startuję z takim pomysłem, ale czas naprawdę już nas goni.
-
Sabinko - jem przede wszystkim zupy warzywne ciepłe i gotowaną kapustę kiszoną ciepłą. Do tego na surowo, w zależności od tego na co mam ochotę, pomidory, ogórki zielone i kiszone, rzodkiew, kalarepę no i oczywiście marchewkę. Sałat nie lubię, więc omijam. Z owoców jedno jabłko i pół grejpfruta. Piję wodę, wodę z cytryną i herbatki ziołowe.
Uprawnienia umieszczania postów