Strona 1414 z 3048 PierwszyPierwszy ... 414 914 1314 1364 1404 1412 1413 1414 1415 1416 1424 1464 1514 1914 2414 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,131 do 14,140 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam images (13).jpg
    byliśmy wczoraj z mężem na winku w kawiarni, na szczęście żadnego ciastka do tego nie zjadłam

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Tak teraz jednak myślę, że skoro to są tylko dwie nocki, to może ty Agnieszko, jaka osoba która podjęła się dzwonienia (za co zresztą wielkie dzięki!), wybierzesz coś z tych propozycji i po prostu zdecydujesz (może jeszcze tylko poczekaj na Madzię, która chce trochę jutro coś doszperać).
    - zadzwonię Krysiu i wszystko załatwię, ale obserwując wszystkie wypowiedzi, na pewno sama nie zdecyduję nie ma mowy
    Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    proponuje albo duze miasto albo jakis maly lub wiekszy osrodek ...wypoczynkowy.
    miało być tanio, w takich
    miejscach nie będzie...
    Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    no i..kiedys jak sie wybieralam do hostelu z kolezanka z wloch to moje dzieci mi uswiadomily, ze tam stacjonuja o wiele nizsze roczniki od naszego...
    - nie do końca jest to prawda. W zeszłym roku mieszkaliśmy w hostelu w Warszawie, Augustowie i Poznaniu. ( musieliśmy( choć nie lubimy)ale mieszkali tam pracownicy męża)Byli różni ludzie, także w naszym wieku. A poza tym, nawet jeśli by się tak złozyło, to co to za problem? Ja za hostelami nie przepadam z innego powodu. Zwykle są usytuowane na najwyższych piętrach, gdzie jest gorąco i najczęściej nie ma windy. Ale dwie noce i tam wytrzymam

mnie najbardziej podoba się to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wydaje mi się tylko, że stamtąd jst daleko nad morze, a pensjonat u Justyny leży nad samym morzem. Popatrzcie też na mapki
    dobrej niedzieli
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 29-01-2017 o 07:02

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pensjonaty

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 29-01-2017 o 07:19

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Dzieki Agus za te niedzielna kawke i za te twoje wszystkie starania z wyszukiwaniem!

Mi osobiscie z tych nowych propozycji najlepiej podoba sie ta ostatnia, poniewaz ma mozliwosc bezplatnego odwolania rezerwacji az do lipca, no i ta strona prezentuje sie bardzo dobrze.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Nie chcę jeszcze za dużo wychodzić,jutro i we wtorek pracuję cały dzień ale od środy mogę się przejść po okolicznych hostelach i zobaczyć warunki,ceny i terminy.
    Ten ,ktory wkleiłam jest przepięknie połozony w najladniejszym parku miasta i do tego w centrum i wygląda na to ,ze nie ma tam piętrowych łóżek
    Rumii nie polecam,wszędzie daleko,latem na drodze przelotowej nieustanne,gigantyczne korki.A ta przelotówka to jedyna droga,zeby dostać się do trójmiasta lub w drugą stronę do morza.
    Z Rewy jest bezpośredni autobus miejski do Gdyni,jedzie ok godziny,zawsze szczelnie wypełniony
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Krysiu dziękuję bardzo za podane przykładowy jadłospis, myślę że jest bardzo zdrowy i chyba zgodny z zasadami Dąbrowskiej, zresztą na pewno korzystasz z jakiej ściągawki zapytałam dlatego, że cały czas zastanawiam się z czym ruszyć po powrocie, pisałam już że tym razem pofolgowalam sobie bardzo tutaj i myślę że będę gorzko płakać po zobaczeniu tego co pokaże waga
    myślałam też o wo ale chyba zdecyduje się na zwykle liczenie kalorii - tak w okolicach 1400 -1500 wydaje mi się, że to by było najlepsze dla mnie...

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Jeszcze tylko 2 dni i powrót do domu, we wtorek zamelduję się już z mojego domku gdzie cały czas są problemy z prądem, wywala korki i nie wiadomo dlaczego, na razie wiadomo ze to nie lodowka...
    nie wiem czy wam mówiłam ale częścią mojego prezentu urodzinowego jest dzisiejszy pobyt w SPA - idziemy razem z corka - 3 godziny w tym scrub, masaż wonnymi olejkami całego ciała i jakiś zabieg odmładzający na twarz
    No chyba jak wrócę to będę wyglądała jak dwudziestka
    Gruba dwudziestka

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Parę rzeczy na temat miejsca już wiemy – ma być z dogodnym dojazdem, w miarę blisko morza, tanio, no i jeżeli się jeszcze da, to z możliwością odmowy rezerwacji .

Gruszko, jak to dobrze, że zaproponowałaś poszukiwania. Ogromne dzięki . I przynajmniej już wiemy, że Rumia w takiej sytuacji odpada w przedbiegach. Bardzo chętnie zdałabym się na to, co znajdziesz i mam nadzieję, że Zawzietaskom też by ulżyło. Próbowałam zobaczyć to miejsce, które nam wkleiłaś, ale jakoś nie wchodzi mi stronka. Opis jest jednak bardzo obiecujący. Trzymaj się cieplutko i szybko zdrowiej!

Sabinko – bardzo zachęcam cię do potowarzyszenia mi. Jeżeli poczytałaś Dąbrowską, to wiesz, że ma szersze oddziaływanie. Odchudzanie oczywiście też jest, tak przy okazji. Trudno tylko powiedzieć o jego trwałości, ale niektórzy piszą, że udaje się im utrzymać, to co osiągnęli. Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała. A zresztą nawet jeżeli nie udałoby ci się utrzymać wagi (a tego nie wiesz), to zyskujesz zdrowotnie, co naprawdę nie jest bez znaczenia. I nie ma co się obawiać, że to jest trudniejsze od trzymania się nisko kalorycznej diety. Przemyśl to i miłego pobytu w Spa .

Awatar MiaCwiczycChce
    MiaCwiczycChce jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Witam, niektórzy może mnie pamiętają niektórzy może nie ale od czasu do czasu wchodzę na to forum z potrzebą motywacji do działania, niestety wciąż nie poradziłam sobie z problemem swojej wagi.
    Jednak tym razem mam inny problem a właściwie prośbę do was. Piszę pracę magisterską o kobietach powyżej 40 roku życia i ich stylu życia. Bardzo bym chciała was prosić o pomoc w wypełnieniu ankiety potrzebnej mi do pracy.
    Jeśli jesteście chętne ja wypełnić i ewentualnie rozesłać później jeszcze swoim znajomym będę ogromnie ogromnie wdzięczna. Czas mnie już goni i bardzo potrzebuje pomocy.
    Jak jesteście chętne to napiszcie w komentarzach bądz prywatnie do mnie a ja wam ją roześlę.
    Naprawdę będzie to dla mnie wielka pomoc!

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    zaangazowalam sie...szukam od rana, ale poki co eliminuje Hotel Markury-polozony na peryferiach,stare bloki,pustawo,dwupasmowka wiodaca ..w sina dal.obok warsztato-sklepy.
    czy my mamy jechac na 2 noce? 27-28-29? 6 osob? w gdansku i gdyni miescie ceny wychodza po 100 zl circa w miejscach "normalnych".
    gruschka lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów