Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witajcie, rzeczywiście cichutko tu dzisiaj jakoś :confused:. Po gorączkowym poszukiwaniu miejsca wyjazdu nastąpiła chyba chwila odprężenia, wytchnienia i oczekiwania ;).
Gruszko, jak się czujesz? Mam nadzieję, że najgorsze już minęło?
Maniusiu, przykra z sprawa z tą ręką. Ale menu ok! Póki to warzywa, to możesz jeść więcej, jeżeli jesteś głodna. A zup nie lubisz? Jak nagotujesz, to masz spokój na trzy dni :p.
Kasiu, jak fiknę to wtedy ani grube galotki ani nakolanniki nie pomogą :mdr:. Staram się chodzić jak pingwin, :rolleyes: bo to podano najlepszy sposób na ślizgawicę. Na razie tfu, tfu - mimo paskudnych schodów, jakoś trwam. Co do męża, to myślę że nie musi ci mówić tego co na emotce, bo to wie (pozdrów go jeszcze raz urodzinowo - masz teraz chłopa na piątkę :mdr:).
Madziu, ale czemu to kręci ci się w głowie?
Sabinko, bardzo ładnie wyglądasz na awatarku :money:.
Agnieszko, a ty gdzie się nam dzisiaj zgubiłaś?
Dzien dobry!
A gdzie to nasza Agusia sie schowala? I kawki porannej nie ma kto ze mna wypic...:cry:
http://id.joe.pl/sub_images/pictures...3eb4bf_th2.gif
Hej dziewczyny
Kasiu ja wypiję z tobą dla towarzystwa zbożówkę
Temat wyjazdu ucichł, a tu nie ma co odkładać, Ja osobiście zostałabym przy Gdyni, to i tak tylko 3 dni, a do Gdyni większość z nas ma bezpośredni dojazd pociągiem
Witam :)
Dziś przyjeżdżają do mnie goście na kilka dni ( córką z zięciem i psem) więc będzie głośno i wesoło.
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
A gdzie to nasza Agusia sie schowala? I kawki porannej nie ma kto ze mna wypic...
- Kasiu, z Tobą, kawkę zawsze, ale jakoś tak dużo mnie ostatnio tu było, że już sama nie mogłam na swój avatar patrzeć :mdr::mdr:, myślę, że będę zaglądać tak jak wszyscy, raz na jakiś czas.
Lecę teraz do sklepu, bo muszę zrobić większe zakupy :)
Dobrego wtorku dziewczynki :)
no i przewróciłam się dziś na drugą rękę :(
Agnieszko ja cię proszę...jest ciebie tu tyle ile dokładnie potrzeba. :)
Zresztą mój awatar pokazuje się chyba równie często...
Zresztą przecież nie o to chodzi. ;)
Wczoraj wrzuciłam tu rodzinna fotkę ale ze nikogo nie było więc ja zabrałam...za dużo było na niej danych...
Co do wyjazdu Maniusiu to ja jestem za Gdynia i teraz czekamy tylko na wynik wyszukiwania Gruszeczko. Obiecała jutro podjechać i obadac sytuację na miejscu .
Mam nadzieję że na koniec tygodnia zapadnie juz ostateczna decyzja.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Aga, u nas też jest bardzo ślisko, trzeba uważać, bo naprawdę można zrobić sobie krzywdę. Ja mam fajne buty do chodzenia na kijki- to są sportowe, wysokie prawie do kolana z futrem w środku czeskie buty, w których mogę paradować nawet bez skarpet, takie są ciepłe. Ale jednocześnie są śliskie jak diabli. Na szczęście chodzę w takie miejsca, gdzie leży śnieg, który nie jest śliski. Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało.
Kasiu, zdążyłam zobaczyć dziś Twoje zdjęcie- super, że wszyscy mogliście złożyć mężowi życzenia. To ważne dla jubilata :) Ja też życzę dużo zdrowia Twojej polówce :).
Krysiu, jak dieta?
Kasiu,ja też widziałam zdjęcie
I życzę męzowi wszystkiego najlepszego, bardzo fajny pomysł że wszyscy złożyli życzenia , na pewno to wielka radość
Aga nic mi sie nie stalo, a wyłozyłam się znów na parkingu, tyle że pod sklepem, Dzisiaj jestem mniej potłuczona, poprzedni upadek był gorszy, rana goi sie bardzo brzydko, bo nie da sie nie używac dłoni niestety
Dzisiaj ugotowałam sobie kapusty kiszonej tylko z cebulą i przyprawami, dołożyłam dośc sporo pieprzu i jest mocno pikantna, polecam !
I zanim skończylam to mnie wylogowało i kiszka....:mad:
No nic,piszę jeszcze raz.
Wstępnie wiadomości są takie,że na razie hostele na weekendy nie wynajmują:(pani w jednym powiedziała,że "Na weekend to se pani może wynająć na 1-2dni przed przyjazdem jak będą miejsca":bad:
Policzyłam nas i wyszlo mi,ze noclegu potrzebują 4 osoby.Sróbowałam poszukać na 5 nocy na początku sierpnia ioferta od razu się porzerzyla.
Przykładowe mieszkanie 2 pokojowe w ładnym miejscu kosztuje 1600 zł na 5 nocy dla 4 osób.
nie szukam niczego na obrzeżach ,bo latem mnóstwo czasu traci się na dojazdy do centrum i nad morze.Dodatkowo jak policzyć koszty dojazdów,to w sumie lepiej dołozyć do dobrej lokalizacji.
Od 3-4 lat (ku mojej rozpaczy, niektóre pewnie pamiętają moje letnie biadolenia) Gdynia jest po prostu bardzo modna.I miasto,i zakupy,i rozrywka i morze.A wszystko to niemalze w zasięgu wzroku.
Właściciele noclegów są więc panami sytuacji i turysta ma niewiele do powiedzenia.
Na booking.com jest sporo propozycji z możliwością rezygnacji bez kosztów na jakieś 2-3 tygodnie przed planowanym pobytem.Sama z tego kilka razy korzystałam.