Strona 1420 z 3048 PierwszyPierwszy ... 420 920 1320 1370 1410 1418 1419 1420 1421 1422 1430 1470 1520 1920 2420 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,191 do 14,200 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie, dzisiaj mam mały wyjazd, więc zaraz, ale jednak wychodzę troszkę później.
    Maniusiu, poczekaj! Wymyślimy coś innego, bo też mam wątpliwości. Spałam dzisiaj średnio, co często znaczy, że coś mnie uwiera i nie daje spać. No i oczywiście chodzi o nasz wyjazd. Mieszkanie jest na pięć noclegów. Agnieszka i Kasia chcą partycypować w kosztach, mimo że nie przewidują bycia od początku do końca. Na całość pobytu zostałabym pewnie ja i być może Madza. A to znaczyłoby, że dziewczyny opłaciłyby również część mojego pobytu. No właśnie – Agnieszko, Kasiu jesteście wzruszająco przekochane , dziękuję już za sam pomysł, ale taka opcja, w każdym razie u mnie, absolutnie nie wchodzi w grę! Jedyne na co mogłabym się zgodzić, to zapłacenie za siebie w całości (czyli również za nie obsadzone miejsca). A to z kolei wyszłoby mi po prostu za drogo. Dziękuję ci Maniusiu, że zaczęłaś temat, bo jest mi łatwiej powiedzieć, że chyba z tego pomysłu też musimy zrezygnować (co też zresztą rozsądnie sugeruje nam Gruszka). Potrzebujemy czegoś bardziej niezależnego – pokoi jedno, dwu, trzy czy czteroosobowych (w zależności od tego na ile kto przyjedzie). Dalej mam nadzieję Gruszeczko, że coś jeszcze wypatrzysz, ale zacznę się też rozglądać za czymś trochę dalszym, więc tańszym, ale równocześnie (i jednak ) z jakąś możliwością w miarę dogodnego dojazdu do morza. Wrócę późno, ale będę szukać i jak zdążę, to zajrzę wieczorem.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu pytałas o kapustę
    ugotowałam ja z cebulą dodałam do gotowania ziarnka pieprzu (sporo) ziele i liść. po ugotowaniu odcedziłam i dodalam przyprawę do bigosu.
    U mnie tez tylko ja ją jem , reszta nie chce

Mieszka w
    Częstochowa

Detoks Anny Lewandowskiej

Lista składników:

pęczek natki pietruszki,
    grejpfrut (czerwony, jeśli wolimy słodkie koktajle, żółty — dla zwolenników gorzkich smaków),
    łyżka substancji słodzącej (może być to miód, ksylitol lub syrop klonowy; Anna Lewandowska proponuje cukier kokosowy),
    woda kokosowa (lub woda mineralna),
    szczypta kurkumy.
    Zobacz też: Cała prawda o słodzikach

Sposób przygotowania:
    Obieramy grejpfruta ze skórki. Wszystkie składniki stałe wrzucamy do kielicha blendera, następnie wlewamy te płynne. Miksujemy do uzyskania gładkiej masy (2–3 minuty). Ilość użytej wody zależy od upodobań w kwestii stopnia gęstości koktajlu.

jakby pominąć cukier to można i na WO
    Jolinkaa lubi to.

A coś takiego? Na niektórych zdjęciach w poszczególnych galeriach są też podane informacje o zniżkach?

- np. tu podobno jak szybko zamówić, to 340 zł? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Innych pod tym kątem nie sprawdziłam, ale jest chyba podobnie, trzeba podoglądać. Natomiast oficjalne ceny za dwie dwa noclegi są np takie:

- tu 600 zł [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

- tu 420 zł [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

- tu 580zł [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

-tu 598 zł [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

- tu 500 zł [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Krysiu- naszukalas sie kochana-ale ja juz postanowilam sie niewypowiadac za zadna oferta. Niech zadecyduje Madzia i obie Agnieszki.
    Ja postaram sie dostosowac z dojazdem jesli to bedzie tylko mozliwe.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja już wcześniej pisałam, że sie dostosuję, więc mnie tez nie bierzcie pod uwagę . Natomiast bardzo chciałabym żebyśmy spotkały sie w jak największym gronie, dlatego może rozważmy inny termin, taki który pasowałby wszystkim i miejscu na każdą kieszeń .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

No tak, czyli mamy sporo ofert i ... brak decyzji . Gruszko, czy byłoby to nie w porządku, gdybyś wypowiedziała się na temat tych miejsc. Znasz okolice i tak jak w przypadku Rewy będziesz może mogła coś dokładniej doradzić? Agnieszko, nie wiem czy ma sens zmiana terminu, ponieważ Kasia i Sabinka i tak nie potrafią konkretnie określić, czy będą dyspozycyjne .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam images (18).jpgDzię wyjeżdżają moi goście, wczoraj z córcią smażyłyśmy pączki, nosz kurde, dobre były. ale na szczęście zjadłam tylko dwa i do południa, potem mam nadzieję, ze wylatałam je z kijami

Ja postny bigos robię tak :
    przysmażam na wodzie cebulę, dodaję kapustę i odrobinę wody i duszę pod przykryciem do miękkości. Do tego daję: pieprz, odrobinę soli, listek laurowy, kilka ziarenek ziela ang., i sporo majeranku. Na koniec przetarte pomidory. jest pyszna

Myślę sobie, że jutro też poposzczę

Dobrego czwartku. U nas dziś święto Matki Boskiej
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Mieszka w
    Częstochowa

kawa !
    jak-zrobic-wzorki-na-kawie.jpeg

witajcie w czwartek

wczoraj byłam na sztuce kochania, podobał mi się ten film.Pani Boczarska gra rewelacyjnie. Obawiałam sie , że nie spodoba mi się przez dużą ilość śmiałych scen erotycznych, ale jakoś bardzo mi nie przeszkadzały.
    Jak coś to polecam. Agnieszka wiem,że już widziała
    Dziś u nas napadało dużo śniegu , odśnieżanie mam już zaliczone, więc ruch był od samego rana
    Po kilku dniach na WO czuję się lekko, tylko mamdość mocną wysypkę, czyżby z powodu oczyszczania z toksyn?

Uprawnienia umieszczania postów